Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Als nieuwe klant werden we met een zeer grote glimlach ontvangen door een hele vrolijke meneer. We werden daarna bij de kassa ook geweldig met humor geholpen. De 2e keer was het wederom leuk, dus je i... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

In eerste instantie duurde het extreem Lang , toen review achter gelaten wat ik daarvan vond. 2 dagen daarna mail gekregen met uitleg. En kort daarna product ontvangen. Daarvoor 5 sterren Uitle... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duidelijke communicatie, levering duurde wat lang maar was ook zo aangegeven. Boord van de snijplank is kleiner dan wat je op de foto kan zien, maar verder prima.

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores

Melandi is gespecialiseerd in het aanbieden van rustgevende producten en innovatieve gadgets die het dagelijks leven verrijken en vereenvoudigen. Ons assortiment varieert van stressverlagende items tot handige slimme huishoudelijke apparaten, allemaal ontworpen om uw dagelijkse routine aangenamer en moeitelozer te maken.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

150 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben zo een speciale voetjes voor…

We hebben zo een speciale voetjes voor de wasmachine besteld.
Degelijk materiaal.

23 de abril de 2026

Beste Nathalie,

Bedankt voor uw positieve review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de speciale voetjes voor de wasmachine.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles verliep naar wens en was ook heel…

Alles verliep naar wens en was ook heel correct

22 de abril de 2026

Beste Cicine,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u onze service als correct heeft ervaren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel eerlijk,en zeer behulpzaam en heel vriendelijk.

18 de abril de 2026

Beste Cato,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u onze service als eerlijk, behulpzaam en vriendelijk heeft ervaren. Uw complimenten waarderen wij enorm.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Binnen redelijke termijn geleverd en…

Binnen redelijke termijn geleverd en bezorgd wat was besteld

5 de março de 2026

Beste R Mombers

Dank u wel voor uw review!

Fijn dat uw bestelling naar wens is en dat u tevreden bent over uw ervaring met ons.

prima product

De levering verliep soepel, goede communicatie over de voortgang. Product was als gepresenteerd in de webshop. Prima deal

15 de março de 2026

Beste Peter

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de levering soepel is verlopen en dat u tevreden bent over de communicatie en het product.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Die elektrische schaar is ideaal je…

Die elektrische schaar is ideaal je hebt een doos zo in kleine stukken heb ook een stanleymes maar de elektrische schaar is toch makkelijker je bent sneller klaar dan met een stanleymes. Wat ik wel mis is een reserve mesje bij de schaar als er wat mee is moet je eigenlijk een nieuwe elektrische schaar bestellen. Maar verder is het een top product zou hem iedereen aan bevelen 👍👍

3 de abril de 2026

Beste Janke,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Fijn om te horen dat de elektrische schaar zo goed bevalt en dat u er snel en gemakkelijk mee kunt werken.

Bedankt ook voor uw feedback over het ontbreken van een reserve mesje. Wij nemen dit zeker mee ter verbetering van ons assortiment en de productinformatie.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Omdat alles correct verloopt.

4 de abril de 2026

Beste Samuel,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles correct is verlopen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tijdig meegedeeld over late levering

Tijdig meegedeeld dat zending niet op aangegeven datum zou worden geleverd

9 de março de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u onze communicatie over de levering als prettig heeft ervaren.

Wij doen ons best om u altijd tijdig op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen.

livraison rapide ..

livraison rapide ... produit conforme

1 de abril de 2026

Bonjour Pierre,

Merci beaucoup pour votre avis positif. Nous sommes ravis d’apprendre que la livraison a été rapide et que le produit correspond à vos attentes.

Au plaisir de vous revoir !

Cordialement,

Service client

Stofzuiger!

Het was een fijn moment toen ik mijn nieuwe stofzuigertje kreeg tegen huisstofmijt- ik ben allergisch en gebruik hem nu iedere dag voor de bank en matras.Wel graag nieuwe Hepa- filters kunnen bestellen! Bvd.

23 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ondertussen mijn derde bestelling bij…

Ondertussen mijn derde bestelling bij Melandi.
Nu beschermers voor armleuningen besteld.
En zoals eerder: snel geleverd.
Vragen via email snel beantwoord.
Leuke producten voor leuke prijzen!

17 de março de 2026

Beste Eric,

Hartelijk dank voor uw mooie review en uw vertrouwen in Melandi bij uw derde bestelling.

Fijn om te horen dat alles opnieuw naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over de snelle levering en onze service.

Super tevreden!!

Super tevreden!!
Keurig en op tijd geleverd!!
Apparaat voldoet ruimschoots, AANRADER!!

6 de janeiro de 2026

Beste Floor,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review.

Fijn dat het apparaat zo goed bevalt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestelling snel geregeld en geleverd.

6 de fevereiro de 2026

Beste Marina,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat uw bestelling snel is verwerkt en geleverd.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede waar/service behoeft geen extra…waardering

Goede waar/service behoeft geen extra waardering

11 de fevereiro de 2026

Beste Rein

Dank u wel voor uw reactie. We begrijpen wat u bedoelt – goede service en kwaliteit horen vanzelfsprekend te zijn. Fijn dat u dit ook zo heeft ervaren.

Snel besteld en snel bezorgd

Snel besteld en snel bezorgd
Kwaliteit is super
Win win situatie

5 de janeiro de 2026

Beste JPSG,

Dank u wel voor uw terugkoppeling. Goed om te lezen dat zowel de snelheid van bestellen en bezorgen als de kwaliteit aan uw verwachtingen voldoen.

Wij waarderen het dat u dit met ons deelt.

Gemaakte afspraken worden nagekomen

Gemaakte afspraken worden nagekomen. Het is online heel gemakkelijk te bestellen en te betalen. Kwalitatief goede producten. Ik ben zeer tevreden.

3 de janeiro de 2026

Beste Thijs,

Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u tevreden bent over onze producten.

Graag tot een volgende keer.

Kwaliteit

Kwaliteit, service, helemaal top !

2 de fevereiro de 2026

Beste Andre

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel de kwaliteit als onze service.

www.melandi.nl

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.