Ik moet eerlijk zeggen dat in skeptisch was na het lezen van sommige reviews. Maar na contact via facebook met 1 van hun medewerksters, die overigens binnen 5 minuten reageerde, heb ik toch een bestel... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ben momenteel al 2 weken op een jurk aan het wachten, heb meerdere keren gevragen wanneer deze verzonden wordt. Steeds wordt er een dag gezegd maar heb nog steeds niks ontvangen, de laatste update is... Ver mais
In februari een bestelling geplaatst en die snel ontvangen. Helaas bleek de kleur van een pak in het echt totaal anders te zijn dan op de foto (misleidend!), dus geretourneerd. Net als vele andere kla... Ver mais
Echt een geweldige winkel,al vaak wat besteld, super leuke en goede kwaliteit kleding voor een zacht prijsje.Aandrader Kayleigh
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Online fashion shop je bij de leukste musthave platform! Shop bij Memali de laatste trends op het gebied van kleding, schoenen en accessoires. Voór 16.00 uur besteld? Morgen al in huis! | Veilig betalen | Achteraf betaling mogelijk! | Modemusthave item...
Informações de contato
Holanda
- memali.nl
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Mooie kwaliteit en leuke items ❣️
Paar jaar terug laarzen besteld ,wat…
Paar jaar terug laarzen besteld ,wat een top service was het. Snelle levering en goede kwaliteit ! Top site !
Mooie kleding en goede Service 🤍
Fijne meiden & leuke kleding 🤎✨
Leuke facebook-posts met leuke kleding.
BESTEL HIER NIKS!!!!
BESTEL HIER NIKS!!!!
8 januari een pre order besteld die binnen 2 weken opgestuurd zou worden, 4 weken later nog niks ontvangen. Daarna een mail dat het verzonden is maar zonder link. (Ik lees in andere revieuws dat ze bij andere hetzelfde doen) mail wordt slecht gereageerd en heel kortaf gereageerd. Wat een slecht bedrijf! Zijn gewoon oplichters!!!
Mooie kleding
Mooie kleding, en goede servive, vriendelijk en betaalbaar
Retourproces is absurd slecht
Retourproces is absurd slecht. Inmiddels 6 weken geleden is mijn retour ontvangen en nog geen geld terug na meerdere malen contact opnemen.
Ik bestel hier regelmatig en altijd met creditcard. Er is nog geen 1 retour geweest dat ik er niet zelf achteraan moest maar vaak werd het dan wél direct opgelost. Met altijd de vraag: wat heb je retour gezonden? Volgens mij krijgen jullie mijn pakketje toch binnen en moet dat bekend zijn bij jullie in het systeem?
Momenteel 2 mailtjes en 4 berichten op Instagram verder. Over de kleding altijd heel enthousiast maar op deze manier een klant minder.
Super hippe mooie collectie
Super hippe mooie collectie, modern, word goed op de afbeeldingen beschreven en je word snel geholpen Super verzending, communicatie en goede kwaliteit
Altijd super snel geleverd en leuke…
Altijd super snel geleverd en leuke trendy kleding ✨
Hele fijne webshop met snelle…
Hele fijne webshop met snelle verzending!🤎
Erg mooie kleding ♡
Erg mooie kleding ♡
Goede kwaliteit en voor ieder wat wils
Mooie kleding
De beaux articles et personnel au top !
Hele fijne webshop
Hele fijne webshop, goede klantenservice. Daarnaast hebben ze altijd een ontzettend leuke collectie!
Een fijne winkel
Een fijne winkel. Snelle levering en de kleding blijft mooi en zit altijd goed op maat. Ik bestel geregeld en ben altijd tevreden.
Erg mooie kleding
Erg mooie kleding voor betaalbare prijzen!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.