Ik moet eerlijk zeggen dat in skeptisch was na het lezen van sommige reviews. Maar na contact via facebook met 1 van hun medewerksters, die overigens binnen 5 minuten reageerde, heb ik toch een bestel... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ben momenteel al 2 weken op een jurk aan het wachten, heb meerdere keren gevragen wanneer deze verzonden wordt. Steeds wordt er een dag gezegd maar heb nog steeds niks ontvangen, de laatste update is... Ver mais
In februari een bestelling geplaatst en die snel ontvangen. Helaas bleek de kleur van een pak in het echt totaal anders te zijn dan op de foto (misleidend!), dus geretourneerd. Net als vele andere kla... Ver mais
Echt een geweldige winkel,al vaak wat besteld, super leuke en goede kwaliteit kleding voor een zacht prijsje.Aandrader Kayleigh
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Online fashion shop je bij de leukste musthave platform! Shop bij Memali de laatste trends op het gebied van kleding, schoenen en accessoires. Voór 16.00 uur besteld? Morgen al in huis! | Veilig betalen | Achteraf betaling mogelijk! | Modemusthave item...
Informações de contato
Holanda
- memali.nl
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Slechte communicatie
Ook ik ben helaas de dupe van de slechte communicatie van deze webshop. Een maand geleden heb ik een forse bestelling geplaatst, waarvan veel kledingstukken retour gingen. Het pakketje is aangenomen, maar tot op heden heb ik nog geen terugbetaling of reactie van Memali ontvangen. Het gaat om een groot bedrag wat ik uiteraard terug verwacht.
29 juni 2 jurkjes besteld en nog steeds…
29 juni 2 jurkjes besteld en nog steeds niet binnen terwijl er op de site staat voor 17:00 uur besteld is zelfde dag verzonden! Jurkjes zijn ook gewoon op voorraad staat op de website. Al een aantal mails gestuurd maar helaas nooit antwoord op gekregen SCHANDALIG!!!!
Niet bestellen, oplichters!
Ik wacht onderhand al 1,5 maand op mijn bestelling en de klantenservice blijft mij maar van het kastje naar de muur sturen. Ik krijg al weinig tot slechte reacties terug. Het zijn oplichters en hoop dat niemand hier meer besteld!
Koop hier niks!!
Koop hier niks!!! Al 3 weken aan het wachten tot mijn bestelling wordt verzonden, deze zou binnen 1 week verzonden worden. Je krijgt geen antwoord van de klantenservice en wordt gewoon genegeerd! Ik kan waarschijnlijk fluiten naar mijn geld.
Dit was een top bedrijf
Dit was een top bedrijf, maar helaas zit ik al vanaf 14 juni te wachten op een bestelling (waar geen pre order tussen zat). Na een week te wachten toch contact opgenomen, die zelfde avond nog een bericht terug gekregen, dat het 2 dagen later mijn kant op zou komen. Maar te vergeefs, want het is inmiddels 2 juli, en hebben en geen reactie op mijn mail van vorige week, en geen pakketje. Zo jammer dit. Ik geef niet snel 1 ster, maar helaas is er geen contact en hopelijk via deze weg wel.
28 mei een bestelling geplaatst
28 mei een bestelling geplaatst, deze zou binnen 1 week worden geleverd.
Meerdere mails gestuurd omdat mijn bestelling na 1 maand(!) nog niet binnen was.
Ik kreeg geen reactie op de mail, en als ik reactie kreeg zeiden ze dat het diezelfde week nog werd verstuurd, maar een maand later nog geen bestelling binnen gekregen.
Nu mijn geld terug gevraagd in de hoop dat ik dit wel terug krijg.
Erg jammer en teleurgesteld.
Rot bedrijf
Op 29 mei een bestelling geplaatst hiervan was 1 product een pre order van de 3. Na een aantal dagen niks gehoord te hebben een mailtje gestuurd kreeg ik meteen terug dat de pre order nog niet binnen was en binnen 2 dagen werdt verwacht en dan meteen op de post. Er ging weer een week overheen en nogsteeds niet vernomen dus ik weer gemaild dat het wel allemaal lang duurde, toen eerst werdt ik genegeerd en heb ik er nog een mail er achteraan gestuurd met dat ik mijn geld terug wil. Hierop kreeg ik heb antwoord we krijgen elk moment onze pre orders binnen vandaag of morgen zullen ze verzonden worden dit was 17 juni ondertussen is het 30 juni en weer niks vernomen… ik heb weer gemaild met dat het van mij niet hoeft en ik mijn geld terug wil en uiteraard geen reactie!
Oplichters, gaat elke keer weer fout!
Ik heb meerdere keren besteld bij dit bedrijf, maar helaas gaat het structureel mis met zowel verzendingen als terugbetalingen.
Mijn recente bestelling zou op 22 juni worden verzonden (volgens hun eigen belofte: voor 17:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden). Dit gebeurde niet. Op 23 juni heb ik contact opgenomen via e-mail en Instagram, maar kreeg geen reactie. Op 24 juni heb ik daarom gevraagd de bestelling te annuleren, opnieuw zonder enige reactie.
Toch werd de bestelling op 26 juni ineens als “verstuurd” gemeld, terwijl ik deze al had geannuleerd. Op 30 juni heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen en lijkt deze volgens DHL ook niet eens in ontvangst genomen te zijn.
Dit is helaas geen incident. Bij eerdere bestellingen waren er ook al problemen met te late verzendingen en het niet (tijdig) terugbetalen van retouren. Het patroon is dat er slecht wordt gecommuniceerd en dat je als klant steeds zelf overal achteraan moet.
Voor mij is het vertrouwen hierdoor volledig weg. Ik zal hier niet meer bestellen.
UPDATE 3 JULI;
Nog altijd geen reactie ontvangen vanuit Memali. Er is geen enkele communicatie mogelijk ze negeren alles. Een reactie geplaatst onder hun Facebook, wordt gewoon verwijderd. Ik wil mijn geld terug!
Pakketje retour verzonden
Pakketje retour verzonden, nog steeds geen geld terug ontvangen.
Items geretourneerd
Items geretourneerd, zijn 3 juni bij hun aangekomen. 2x gemaild dat ik nog geen terugbetaling heb ontvangen, maar tot heden nog steeds geen reactie…
Maar toen ik ze voorheen vroeg om het retourlabel waren ze wel snel met reageren via de mail, ik vertrouw het niet
Klantenservice onbereikbaar.
Bestelling 10 dagen geleden besteld. Geen gehoor, geen bericht van verzending, meermaals bericht verstuurd i.v.m een pre order, geen reactie.
Bestelling zou uiterlijk binnen 10 dagen in huis zijn. Bedrijf is niet te bereiken, nog maar de vraag of je je bestelling ontvangt.
Ik heb mijn bestelling 4-05-26 besteld
Ik heb mijn bestelling 4-05-26 besteld. Het pakket kwam vrij laat aan op 21-05-26. Het pakketje heb ik retour gedaan op 27-05-26. En is bij hun 02-06-26 aangekomen. Ik zou het bedrag binnen 14 dagen terug gestort krijgen maar heb nog steeds niks ontvangen ( 26-06-26). Je kunt ze alleen bereiken via de mail waar ze ook slecht op te bereiken zijn. TIP! Bestel hier nooit wat!!
SLECHT
Heb een jurkje besteld en terug gestuurd. Zou binnen 10 werkdagen mijn geld ontvangen. Wacht nu al 3 weken en niks ontvangen. Oplichters!!!! Reageren ook gewoon niet op mijn emails!
Jammer
Super gave kleding.
Verkeerde artikel bezorgd waardoor retour en kleding valt klein. Super slecht contact en nog steeds wachtende op mijn geld terug (1,5 maand).
Hierdoor mijn vertrouwen verloren
Ik krijg mijn geld niet terug
Twee broeken besteld en betaald. Beide teruggestuurd, maar het geld van 1 broek terug ontvangen. Het is onmogelijk om met Memali in contact te komen. Krijg nergens geen reactie op en zijn inmiddels 1,5 week verder. Bestel hier niet!!
3-6 is mijn pakket retour ontvangen bij…
3-6 is mijn pakket retour ontvangen bij Memali en tot heden geen terugbetaling /reactie ontvangen. Slecht/niet bereikbare klantenservice.
Ik wacht al meer dan een maand op mijn…
Ik wacht al meer dan een maand op mijn goede bestelling. In eerste instantie verkeerde items geleverd gekregen, ze hebben deze retour ontvangen.
Na een maand krijg ik bericht je kleren worden opgestuurd 2 weken later nog niks en vervolgens krijg je te horen item zijn niet op voorraad zodra dit binnen is krijg jij je pakketje. Nou dikke neus naar de kleren en het geld kun je wel fluiten en reageren op een mail gebeurt niet of pas aan maand later.
Heb altijd kleren hier besteld en nooit geen problemen gehad maar nu raad ik het niemand aan!!
Bestelling niet compleet.
Bestelling niet compleet.
Krijg een mail terug over dat het shirt waarschijnlijk in een verkeerde order is verstuurd. Ze hebben het shirt niet meer op voorraad..
Onzin, online staat hij nog op beschikbaar. Mail gekregen of ik een ander shirt zou willen.
Heb mijn voorkeur aangegeven met de maat erbij. Niks meer gehoord!!
Het zijn oplichters!!!!!!! Bestel hier alsjeblieft niks, zonde van je geld en je tijd!!
Koop hier a.u.b. niks
Koop hier a.u.b. niks, ben al bijna 2 maanden op mijn geld aan het wachten van mijn retour…. Op mail reageren ze gewoon niet! Echt slechte zaak!
Niet ontvangen geld
2 maanden geleden een retour opgestuurd waarvan ze zeggen het ontvangen te hebben (89 euro) en een niet ontvangen bestelling omdat dit artikel uitverkocht was (55 euro), maar tot op heden nog geen geld terug gehad. 3x gemaild en reactie gehad met de belofte dat het (1,5 maand geleden) binnen 4 werkdagen op mijn rekening zou staan. Niet dus. Ik weet nu wel dat ik ondanks de leuke artikelen nooit meer iets bestel hier.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.