Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har kun fått testet en natt! Men det er første gang gutten vår har sovet så lenge i strekk, han er nå straks 6 måneder. Det hjalp veldig at han ikke fikk beveget seg så mye, han sov godt igjennom n... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi är så otroligt nöjda med detta tyngddjur som vi köpte till vår bebis! Den är inte bara supermjuk och gosig, utan också otroligt fin – en perfekt liten kompis i både barnvagnen och spjälsängen.... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Slyngevuggen har været både effektiv og flot at have stående som et midlertidigt møbel i stuen. Vores baby har elsket at ligge i den trygge hule. Også hængt op i æbletræet i haven. Og til at forlæn... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja para Bebês

Escrito pela empresa

Vi sælger produkter, som hjælper med mere søvn og overskud hos nybagte familier

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste investering som småbørnsfamilie

En slyngevugge med motor er den bedste investering vi har gjort som småbørnsfamilie. Særligt med barn nummer 2, har det givet frie hænder i puttesituationer, hvor storesøster så kunne få opmærksomhed. For ikke at tale om 30 minutters lure, som blev til 2 timers lure. Den har været guld værd.

19 de dezembro de 2023

Hej Nanna,
Tak for din opdaterede anmeldelse her på Trustpilot - vi glæder os over din oplevelse, og håber I bliver glade for produkterne 😊.

Et vidundermiddel mod aftenuro

Flot design og let at montere.

19 de dezembro de 2023

Hej Christian,

hurtig levering

hurtig levering, og produkt som beskrevet

7 de dezembro de 2023

Hej Sven,
Vi glæder os over at vores kunder bruger tid på at give os feedback - både ris og ros. Vi takker for din anmeldelse her på Trustpilot 😊

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Meget forvirrende returproces

Fantastisk produkt!
Fin bestilling og ok hurtig levering. Men pakken kommer fra Witt Hvidevarer. Lidt forvirrende.
Men returprocessen er meget forvirrende. Har fået tre mails vedr. returprocessen med to forskellige guides. Man skal både informere Witt Hvidevarer og Membanto om returnering af ordre.

28 de novembro de 2023

Hej Johannes,

Witt A/S er drevet af Witt A/S hvorfor pakken vil komme herfra.

Du kan som slutkunde både henvende dig direkte via. formularen på Membantu siden, eller du kan kontakte Witt direkte.
Det er samme personale der hjælper med din returnering.
Vi ser ind i om der er mulighed for at gøre flowet mere brugervenligt og uden at skabe unødvendig tvivl omkring hvem man skal kontakte og hvor.

Vi takker for din anmeldelse her på Trustpilot 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super glade for vores køb

Super glade for vores køb!

Vi har haft en god oplevelse med vores køb hos Membantu. Alt virker som det skal og man kan virkelig fornemme at udstyret og materialerne er i god kvalitet.

20 de outubro de 2023

Hej Anders,

God kundeservice

Efter min anmeldelse af en sprunget fjeder, fik jeg utrolig god kundeservice.

22 de novembro de 2023

Hej Simone,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Slyngevuggen fra Membantu har været en uundværlig tilføjelse til vores hverdag

Slyngevuggen fra Membantu har været en uundværlig tilføjelse til vores hverdag. Da vi som nybagte forældre stod over for urolige nætter og en ulykkelig baby, troede vi at, vi havde prøvet alt. Men slyngevuggen ændrede alt for os (!!). Vores lille pige finder straks ro og tryghed, når hun lægges i vuggen, og det har været vores redning fra nætter med ALT for lidt søvn..

Vi var bekymrede for at gøre brugen af vuggen til en vane, men vores erfaring har afvist dette. Vi bruger den primært om dagen, hvilket hjælper os med daglige gøremål og sikrer vores datters lur, især når hun er overstimuleret og utrøstelig om aftenen, uden at påvirke hendes natlige søvn i hendes sidebed.

Den nye motor er ikke bare æstetisk tiltalende, den fungerer også upåklageligt. At kunne styre den fra køkkenet via app’en har givet mig mulighed for at multitaske samtidig med at sikre vores babys søvn.

Alt i alt har slyngevuggen fra Membantu ikke bare forbedret vores datters søvn, den har også givet os som forældre mere overskud. Det er et produkt, jeg ikke ville undvære, og jeg anbefaler det varmt til andre forældre i lignende situationer

Hej Rikke,

Uundværlig!

Uundværlig!! 👌🏼 Fantastisk produkt som slet ikke får nok anderkendelse!!

Hej Louise,

Dårlig kundeservice

Opdatering: fik tilsendt en ny motor efter denne anmeldelse var skrevet - så nu fungerer det igen :-) derfor rater jeg højt

Vi har købt en slyngevugge med motor + karmbeslag. Vi brugte den i ca 2 måneder hvorefter motoren stoppede med at fungere. Vi fik en mail med en video der illustrerer hvordan man selv kan prøve at fikse den. Vi tog skruetrækkeren frem men intet hjalp.. herefter fik vi at vide at vi så skal udfylde et skema hvorefter en anden virksomhed skal reparere den (og man skal desuden selv betale næsten 700kr. Hvis “fejlen” er ens egen skyld).. skemaet var ret omfattende at udfylde og afventer fortsat svar fra dem her 3 dage efter og ved derfor ikke engang hvor motoren skal sendes hen… sygt besværgeligt og det sidste man magter med en lille baby :-( mega øv.

Hej Alexandra,
Tak for din anmeldelse på Trustpilot.
Jeg beklager meget den oplevelse du har haft, og din feedback er taget til efterretning! Vi får ændret i teksten omkring egenbetalingen for reparationer, så det fremadrettet ikke kan misforstås. Lang historie kort, så betaler man naturligvis ikke selv for reparationer der er dækket under garantien.

Jeg kan se at min kollega har sendt dig en videoguide til hvordan man i nogle tilfælde selv kan lave et quick fix for at løse problemet. I de tilfælde hvor det ikke løser det, kan det være nødvendigt at få produktet sendt ind til reparation hos vores teknikere. Vi beklager de gener du har haft i denne forbindelse, og jeg sørger for at der bliver fulgt op på din sag imorgen, så vi kan få det løst så hurtigt som muligt.

Du er velkommen til at kontakte os på: info@membantu.dk.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Slyngevuggen med motor er fantastisk

Slyngevuggen med motor er fantastisk. Baby ligger godt i den og sover hver gang hun bliver lagt i den. Og det er super godt med appen så man kan skrue op og ned uden at gå hen til vuggen. Der er også hurtig levering 👏🏻

20 de outubro de 2023

Hej Cindie,

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Fejl i levering

Jeg bestilte i sidste uge en slyngevugge hos jer. Desværre var der fejl i leveringen, og jeg har ikke fået medsendt en karabinhage, som er ret væsentlig for at slyngevuggen fungerer. Jeg har dog tilgengæld fået medsendt to fjedre som det krævede tre mails at få besvaret hvilken af de to jeg skulle bruge… Jeg kontakter jer med det samme ang. karabinhagen, og bliver henvist videre til et skema, som jeg får udfyldt med det samme - og herefter er der en der kontakter mig og beder om et billede (af noget der ikke er medsendt 🤷🏼‍♀️) og samtidig spørger om jeg har kigget på selve slyngevuggen for der plejer karabinhagen at sidde 🙃. Jeg svarede på denne mail med det samme og har endnu ikke hørt noget, dvs. her en uge efter bestilling har jeg stadig ikke en brugbar slyngevugge… Øv øv. Ikke lige det man håber på som meget træt mor til en baby der ikke vil sove..

13 de outubro de 2023

Hej Stine.

Tak for din anmeldelse på Trustpilot. Jeg beklager meget den oplevelse, du har haft - sådan skal det naturligvis ikke være, når der er tale om en fejl fra vores side.

Vi ønsker inderligt at rette op på dette, så andre ikke oplever lignende fremover. Jeg sørger for at følge op på sagen på mandag med de rette personer, så vi kan se, hvad der er gået galt.

Beklager for den ulejlighed, dette har medført. Det ser ud til, at du skulle have modtaget den manglende del. Jeg håber derudover, at produktet lever op til forventningerne.

Jesper

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god slyngevugge som min lille…

Super god slyngevugge som min lille pige med kolik elsker. Blev leveret hurtigt og nemt til hjemmeadressen.

2 de outubro de 2023

Hej Stefanie,

Kæmpe anbefaling

Leveret på under et døgn og virker bedre end jeg nogensinde havde håbet 🙏🏻 Anbefaler til alle!

22 de agosto de 2023

Hej Vickie,
Vi glæder os over at vores kunder bruger tid på at give os feedback - både ris og ros. Vi takker for din anmeldelse her på Trustpilot, og er vilde med at produktet er så stort et hit hos jer. 😊

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtig behandling af ordre og ligeledes hurtig levering. Dog er slyngevuggen ikke så effektiv som forventet, men det er ikke mærkets skyld.

16 de julho de 2023

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice som svarer hurtigt på mails og handler hurtigt. Jeg har ikke en finger at sætte på membantu, ej heller deres skide gode produkter.

6 de julho de 2023

Rigtig god service

13 de abril de 2023

Hej Helene

Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at du er tilfreds med vores service.

Rigtig god dag.

Skønne produkter.
5/5 stjerner ✨

26 de fevereiro de 2023

Hej Emma

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med både vores service og vores produkter.

Vi håber, at de bringer en masse god søvn med sig.

Stephanie og Eva

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais