Har kun fått testet en natt! Men det er første gang gutten vår har sovet så lenge i strekk, han er nå straks 6 måneder. Det hjalp veldig at han ikke fikk beveget seg så mye, han sov godt igjennom n... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi är så otroligt nöjda med detta tyngddjur som vi köpte till vår bebis! Den är inte bara supermjuk och gosig, utan också otroligt fin – en perfekt liten kompis i både barnvagnen och spjälsängen.... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har netop modtaget en White Noise Speaker fra Membantu af vores barns bedsteforældre. Den holdte lige under to dage før tænd/sluk knappen ikke længere kunne trykkes ned. Vi tænker, at materialet i... Ver mais
A empresa respondeu
Slyngevuggen har været både effektiv og flot at have stående som et midlertidigt møbel i stuen. Vores baby har elsket at ligge i den trygge hule. Også hængt op i æbletræet i haven. Og til at forlæn... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi sælger produkter, som hjælper med mere søvn og overskud hos nybagte familier
Informações de contato
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Den bedste investering som småbørnsfamilie
En slyngevugge med motor er den bedste investering vi har gjort som småbørnsfamilie. Særligt med barn nummer 2, har det givet frie hænder i puttesituationer, hvor storesøster så kunne få opmærksomhed. For ikke at tale om 30 minutters lure, som blev til 2 timers lure. Den har været guld værd.

Et vidundermiddel mod aftenuro
Flot design og let at montere.

Meget forvirrende returproces
Fantastisk produkt!
Fin bestilling og ok hurtig levering. Men pakken kommer fra Witt Hvidevarer. Lidt forvirrende.
Men returprocessen er meget forvirrende. Har fået tre mails vedr. returprocessen med to forskellige guides. Man skal både informere Witt Hvidevarer og Membanto om returnering af ordre.

Resposta da Membantustore
Super glade for vores køb
Super glade for vores køb!
Vi har haft en god oplevelse med vores køb hos Membantu. Alt virker som det skal og man kan virkelig fornemme at udstyret og materialerne er i god kvalitet.

God kundeservice
Efter min anmeldelse af en sprunget fjeder, fik jeg utrolig god kundeservice.

Resposta da Membantustore
Slyngevuggen fra Membantu har været en uundværlig tilføjelse til vores hverdag
Slyngevuggen fra Membantu har været en uundværlig tilføjelse til vores hverdag. Da vi som nybagte forældre stod over for urolige nætter og en ulykkelig baby, troede vi at, vi havde prøvet alt. Men slyngevuggen ændrede alt for os (!!). Vores lille pige finder straks ro og tryghed, når hun lægges i vuggen, og det har været vores redning fra nætter med ALT for lidt søvn..
Vi var bekymrede for at gøre brugen af vuggen til en vane, men vores erfaring har afvist dette. Vi bruger den primært om dagen, hvilket hjælper os med daglige gøremål og sikrer vores datters lur, især når hun er overstimuleret og utrøstelig om aftenen, uden at påvirke hendes natlige søvn i hendes sidebed.
Den nye motor er ikke bare æstetisk tiltalende, den fungerer også upåklageligt. At kunne styre den fra køkkenet via app’en har givet mig mulighed for at multitaske samtidig med at sikre vores babys søvn.
Alt i alt har slyngevuggen fra Membantu ikke bare forbedret vores datters søvn, den har også givet os som forældre mere overskud. Det er et produkt, jeg ikke ville undvære, og jeg anbefaler det varmt til andre forældre i lignende situationer

Uundværlig!
Uundværlig!! 👌🏼 Fantastisk produkt som slet ikke får nok anderkendelse!!

Dårlig kundeservice
Opdatering: fik tilsendt en ny motor efter denne anmeldelse var skrevet - så nu fungerer det igen :-) derfor rater jeg højt
Vi har købt en slyngevugge med motor + karmbeslag. Vi brugte den i ca 2 måneder hvorefter motoren stoppede med at fungere. Vi fik en mail med en video der illustrerer hvordan man selv kan prøve at fikse den. Vi tog skruetrækkeren frem men intet hjalp.. herefter fik vi at vide at vi så skal udfylde et skema hvorefter en anden virksomhed skal reparere den (og man skal desuden selv betale næsten 700kr. Hvis “fejlen” er ens egen skyld).. skemaet var ret omfattende at udfylde og afventer fortsat svar fra dem her 3 dage efter og ved derfor ikke engang hvor motoren skal sendes hen… sygt besværgeligt og det sidste man magter med en lille baby :-( mega øv.

Resposta da Membantustore
Slyngevuggen med motor er fantastisk
Slyngevuggen med motor er fantastisk. Baby ligger godt i den og sover hver gang hun bliver lagt i den. Og det er super godt med appen så man kan skrue op og ned uden at gå hen til vuggen. Der er også hurtig levering 👏🏻

Fejl i levering
Jeg bestilte i sidste uge en slyngevugge hos jer. Desværre var der fejl i leveringen, og jeg har ikke fået medsendt en karabinhage, som er ret væsentlig for at slyngevuggen fungerer. Jeg har dog tilgengæld fået medsendt to fjedre som det krævede tre mails at få besvaret hvilken af de to jeg skulle bruge… Jeg kontakter jer med det samme ang. karabinhagen, og bliver henvist videre til et skema, som jeg får udfyldt med det samme - og herefter er der en der kontakter mig og beder om et billede (af noget der ikke er medsendt 🤷🏼♀️) og samtidig spørger om jeg har kigget på selve slyngevuggen for der plejer karabinhagen at sidde 🙃. Jeg svarede på denne mail med det samme og har endnu ikke hørt noget, dvs. her en uge efter bestilling har jeg stadig ikke en brugbar slyngevugge… Øv øv. Ikke lige det man håber på som meget træt mor til en baby der ikke vil sove..

Resposta da Membantustore
Super god slyngevugge som min lille…
Super god slyngevugge som min lille pige med kolik elsker. Blev leveret hurtigt og nemt til hjemmeadressen.

Kæmpe anbefaling
Leveret på under et døgn og virker bedre end jeg nogensinde havde håbet 🙏🏻 Anbefaler til alle!

Resposta da Membantustore
Hurtig behandling af ordre og ligeledes hurtig levering. Dog er slyngevuggen ikke så effektiv som forventet, men det er ikke mærkets skyld.
Anbefaling herfra
Vi fik god vejledning og hjælp og bestilte en ny fjeder der kom hurtigt.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice som svarer hurtigt på mails og handler hurtigt. Jeg har ikke en finger at sætte på membantu, ej heller deres skide gode produkter.
Jeg bestilte en fjeder til min…
Jeg bestilte en fjeder til min slyngevugge i går og kunne hent den i den lokale pakkeshop i eftermiddags, hurtig og effektiv service
Fantastisk service
Fantastisk service.
Hjælpsomme medarbejdere.
Skønne produkter.
5/5 stjerner ✨

Resposta da Membantustore
Købte en pakke med det hele og har…
Købte en pakke med det hele og har været så glad for den. (Dejligt med søvn garanti)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.