Har kun fått testet en natt! Men det er første gang gutten vår har sovet så lenge i strekk, han er nå straks 6 måneder. Det hjalp veldig at han ikke fikk beveget seg så mye, han sov godt igjennom n... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi är så otroligt nöjda med detta tyngddjur som vi köpte till vår bebis! Den är inte bara supermjuk och gosig, utan också otroligt fin – en perfekt liten kompis i både barnvagnen och spjälsängen.... Ver mais
A empresa respondeu
Slyngevuggen har været både effektiv og flot at have stående som et midlertidigt møbel i stuen. Vores baby har elsket at ligge i den trygge hule. Også hængt op i æbletræet i haven. Og til at forlæn... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi sælger produkter, som hjælper med mere søvn og overskud hos nybagte familier
Informações de contato
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Slyngevugge til fjerde barn
Det var fagre nye verden, da vi med barn nummer 4 for første gang fik en slyngevugge (+ motor). Min mand og jeg er enige om, at det er dét udstyr, vi indtil nu (baby 3 mdr.) har været mest glade for. Hun sover sine lure i den om dagen, og den redder alle ulvetimer, hvor vi tidligere har vugget i egne arme, gået med barnevognen, kørt i bilen osv. for at få ro på baby. Den er lydsvag, komfortabel, pæn ... Liften og tyngdebamsen bruger vi også flittigt. Tak for at gøre det meget nemmere, at være mor til fire ♥️

White Noise højttaler
Har købt en white noise højtaler for et par måneder siden - rigtig flot visuelt design. Selve det præinstallerede white noise er helt fint - men den hakker i lyden hver halve time og når man tænder og slukker siger den virkelig højt "Power on/Power off" - ikke så smart med sovende baby og hvis den løber tør for batteri lyder der ligeledes en høj alarm istedet for at den bare går ud. Så programmeringsmæssigt er der en del der kunne være bedre.

Resposta da Membantustore
Fantastiske produkter og service fra Membantu
Vi er så glade for vores køb hos Membantu. Slyngevuggen og motoren er supergod kvalitet, næsten lydløs og med et lækkert design - derudover er tyngde bamsen (vores nyeste køb) også blevet et kæmpe hit herhjemme🧸
Leveringen har været hurtig og effektiv HVER gang. Vi kan varmt anbefale Membantus produkter for til alle småbørnsforældre.

Jeg købte en tyngdedyne
Jeg købte en tyngdedyne, den nåede fint frem og er som beskrevet. Til alle de andre desperate mødre derude, den gør INTET for at fremme søvnen for barnet. Det er 100% spild af penge.

Resposta da Membantustore
Som altid godt produkt - desværre haltende service
Som altid godt produkt og hurtig forsendelse. Dog fik jeg ikke Cyber Monday rabatten, trods bestilling inden den udløb. Jeg har heller ikke fået svar på min henvendelse herom, som er sendt 3. december - det er lidt ærgerligt.
Opdatering 11. december
Det hjalp åbenbart at skrive en anmeldelse herinde, så kom der svar. Dog vil de forsat ikke stå ved rabatten trods ordren er gennemført inden udløb og jeg må deres rette mine stjerner. Det er utrolig dårlig service.
Men forsat et godt produkt, dog en haltende service.

Søvnforlænger og hule
Vores baby har elsket at ligge i den trygge hule. Også hængt op i æbletræet i haven. Og til at forlænge søvnen om morgenen, når baby vågnede alt for tidligt i sin normale seng.
Også vores gæster med babyer har også brugt den flittigt - en måtte faktisk bagefter hjem og købe en.

Resposta da Membantustore
Jeg kan virkelig kun anbefale Membantu!
Vi købte deres slyngevugge med motor, og det har virkelig været en kæmpe hjælp i vores hverdag. Når vores lille dreng havde svært ved at falde i søvn eller blev for overtræt, så reddede slyngevuggen os hver gang – den virker bare 10/10! Motoren er næsten lydløs, og vi elsker, at vi kan justere bevægelserne via appen – det gør det en del mere praktisk!
Vi rejser en del, så det at kunne bruge et dørophæng har gjort at uanset om vi bor hjemme, hos venner og familie, eller rejser ud, så har vi kunne hænge slyngevuggen op. Det har gjort en verden til forskel for os, at han altid har kunne få tryghed i slyngevuggen, uanset om den er i bevægelse eller ej. Det ved jeg, at mange andre også har haft glæde af.

Resposta da Membantustore
Det bedste køb til en træt mor
Vi købte en slyngevugge med motor til lillebror. Det var det bedste køb, for lillebror tog nogle virkelig dejlige og lange lure 🙏🏻 Jeg kunne blot lægge ham i vuggen, tænde for motoren og så sov han. Imens kunne jeg bruge tiden på storebroren, som lige skulle vænne sig til at dele sin mor med en lillebror.
Virkelig de bedste anbefalinger herfra 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Resposta da Membantustore
Vi købte vuggen med motor fra Membantu…
Vi købte vuggen med motor fra Membantu til barn nummer to, fordi vi nærmest ikke havde fået søvn hele det første år med den ældste. Det var to vidt forskellige måder at have spædbørn på! Anbefaler til alle.

Resposta da Membantustore
White noise machine is terrible
The White noise machine is super annoying. There is a loud woman’s voice saying it’s on and off! She woke my baby up! It also starts beeping when the power is low, waking us up in the middle of newborn night! So annoying!

White Noise Speaker - Knapper virker ikke
Vi har netop modtaget en White Noise Speaker fra Membantu af vores barns bedsteforældre. Den holdte lige under to dage før tænd/sluk knappen ikke længere kunne trykkes ned. Vi tænker, at materialet inde bagved er gået løs, efter de få gange, vi har haft trykket på den. Ikke super fedt at opleve efter så kort tid.
Vi kontakter kundeservice hos forhandleren så snart de åbner, da produktet indtil dette havde en god effekt for vores søn.

Resposta da Membantustore
Fantastisk slyngevugge – men appen trænger til forbedringer
Vi er virkelig glade for vores slyngevugge fra Membantu, som har givet vores datter mange gode lure! I starten var vi lidt tilbageholdende med at købe en slyngevugge, da vi frygtede, det kunne skabe en afhængighed. Men det har vist sig at være ubegrundet. Vores pige sover fint i sin bedside crib og får gode lure både i barnevognen og slyngevuggen. Vi følger princippet “whatever works” – og her fungerer slyngevuggen bare perfekt! Den har reddet os mange gange, når vores datter ikke vil sove af den ene eller anden grund. Helt klart pengene værd!
Når appen fungerer, er den virkelig smart, især for svigermor, som ikke kan nå knappen på motoren, da den sidder for højt. Men desværre er appen også ret ustabil. Bluetooth-forbindelsen til motoren bliver konstant afbrudt, hvilket betyder, at vi hele tiden skal parre enheden på ny. Hver gang vi gør det, bliver vi bedt om at opdatere, hvilket tager ekstra tid og er temmelig upraktisk.
Skuffende white noise speaker
Vi er desværre ret skuffede over vores white noise speaker fra Membantu.
Den siger høje lyde såsom "power on/off" og når den skal tidsindstilles. Desuden larmer den virkelig meget, når den er ved at løbe tør for strøm. Da vi bruger den til vores datter, er disse lyde et stort problem og resulterer nogle gange i, at hun vågner. Det går jo imod formålet, må man sige 😊
Fantastisk slyngevugge
En slyngevugge med motor er den bedste investering vi har gjort som småbørnsfamilie.
Før slyngevuggen havde jeg en pige som helst ville lægge hos mig hele tiden og havde et stort behov for at blive vugget. Det resulterede i at jeg ikke havde samme mulighed for at lege med min stor pige som jeg gerne ville. Jeg har fået mere hænderne frie og kan også få ordnet praktiske gøremål og for ikke at tale om 30 minutters lure, som blev til 2 timers lure.
Jeg havde lånt en slyngevugge af min veninde dengang min store var spæd og den gjorde at hun fandt bedre til ro. Derfor tænkte jeg med det samme at jeg skulle have sådan en til min lille pige, da de havde samme behov. Den har været guld værd til begge mine piger.
Det smarte ved købe slynge vuggen af membantustore er at du kan du prøve den af i 30 dage og hvis du eller din baby ikke er tilfreds så kan du bare sende den retur og få dine penge igen.

Resposta da Membantustore
Nem og hurtig bestilling, mere overskud i hverdagen!
Nem og hurtig bestilling! Vores dreng elsker vuggen, og det har givet forældrene lidt ekstra overskud i hverdagen.

Resposta da Membantustore
Motoren larmer/knager desværre rigtig…
Motoren larmer/knager desværre rigtig meget. Selv den nye “støjsvage” Leelo er desværre slet ikke støjsvag. Vi har endda forsøgt at få vores byttet, men den nye larmer ligeså meget. Selv med ørerpropper i, kan man høre den når man skal sove.

Dårlig service
Bestilte samlepakke, manglede halvdelen produkterne. Ringede for at få sendt de manglende dele, får svaret “send en mail”. Da jeg endelig få de manglende dele, er motoren defekt. Jeg ringe så igen, og får svaret “sender en ny motor imorgen

Topklasse service og produkt 🙏🏻⭐️
Vores slyngevuggemotor virkede til at være ved at stå af efter 1,5 år fra købs dato. Vi frygtede vi skulle ud og anskaffe os en ny for egen regning. Den frygt blev bragt til skamme - for vi fik uden det mindste besvær tilsendt en ny motor, igennem deres samarbejdspartner Witt. Vi frygtede at skulle undvære vores elskede Membantu motor, det blev ikke tilfældet. Fantastisk produkt, fantastiske mennesker og topklasse service 🙏🏻 Vi kan kun anbefale at støtte Membantu ved køb af slyngevugge og motor.

Super service og produkt
Super service - super produkt!! Vi er SÅ glade for vores slyngevugge. Vi bruger den hver dag, når vores søn tager en middagslur, så vi kan få hænderne fri og rydde op, lave mad osv.! En skøn hjælp i hverdagen 🙏🏻

Resposta da Membantustore
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.