Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har kun fått testet en natt! Men det er første gang gutten vår har sovet så lenge i strekk, han er nå straks 6 måneder. Det hjalp veldig at han ikke fikk beveget seg så mye, han sov godt igjennom n... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi är så otroligt nöjda med detta tyngddjur som vi köpte till vår bebis! Den är inte bara supermjuk och gosig, utan också otroligt fin – en perfekt liten kompis i både barnvagnen och spjälsängen.... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Slyngevuggen har været både effektiv og flot at have stående som et midlertidigt møbel i stuen. Vores baby har elsket at ligge i den trygge hule. Også hængt op i æbletræet i haven. Og til at forlæn... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja para Bebês

Escrito pela empresa

Vi sælger produkter, som hjælper med mere søvn og overskud hos nybagte familier

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Skulle kjøpt tidligere !

Har en jente på 5 som måtte trilles i vogn for hver kvil og som bare sov i 30 minutter. I slyngevuggen blir hun helt rolig med en gang fra første stund og sover i 1 time +. Eneste jeg angrer på at jeg ikke hadde denne da hun var nyfødt med kolikk. Anbefales på det varmeste, virkelig verdt pengene !

31 de julho de 2022

Hej Lill

Tusind tak for din søde anmeldelse. Vi er oprigtig glade for at høre, at vores produkter kan hjælpe.

Vi håber, at det bringer massere søvn med sig.

Rigtig god sommer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den her vugge med motor har reddet mig…

Den her vugge med motor har reddet mig og min barsel!

26 de julho de 2022

Hej Julie

Tusind tak for de dejlige fem stjerner. Det gør os altid så mega glade.

Skønt at motoren har været en god hjælp!

Rigtig fint produkt

Rigtig fint produkt, dog ville det være fedt med nogle ekstra plastikbeskyttere til de små karabinhager der følger med - de bliver slidt.
Kassen knirker lidt også, men det er i småtingsafdelingen.

25 de julho de 2022

Hej Kristoffer

Mange tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse og tak for din feedback.

Der skulle meget gerne være plastikbeskyttelse på motorens kroge, der dermed skulle forhindre slid på karabinhagerne.

Send endelig en mail til info@membantu.dk, hvis der er noget vi skal hjælpe med.

Så fint!

Super levering og stand👌

10 de julho de 2022

Hej Andrea

Dejligt med sådan en fin anmeldelse. Tusind tak fordi du tog dig tid til at give os lidt feedback.
Vi håber, at du bliver glad for din ordre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og super fin…

Hurtig levering og super fin slyngevugge. Den er nem at samle og motoren larmer ikke meget. Et hit herhjemme til vores lille pige med mavekneb😊

10 de julho de 2022

Hej Christine

Mange tak for din virkelig flotte anmeldelse, der gør os så glad. Det føles godt, at vores produkter kan hjælpe de små med at finde lidt ro. Vi håber, at den fortsætter med at være et hit.

Rigtig god sommer.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

4 reminders for at få en anmeldelse er…

4 reminders for at få en anmeldelse er for meget og spam agtigt. Det trækker en stjerne.
Den anden stjerne trækkes for indpakningen der gav et værre fnuller mareridt hvis man kom til at rive pakken pappen over.
Ellers er jeg fint tilfreds og alt som det skulle være.

5 de julho de 2022

Hej Rune

Tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at give os lidt feedback. Vi er naturligvis ærgerlige over, at du ikke er fuldt ud tilfreds.
Vi forstår godt, at 4 reminders er i overkanten og noget kunne tyde på, at vi skal have ændret i en Trustpilot indstilling 🙈
Vores valg af emballage bærer præg af et mere bæredygtigt valg med fokus på recycling. Men kan godt se, at det kan give lidt fnuller, hvis den rives i stykker. Håber det er til at leve med, når nu det er lidt bedre for miljøet 😅

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lever helt op til forventningerne

Købte vuggemotor og fjeder til vores slyngevugge.
Hurtig levering som lovet, nem opsætning og betjening. Vi elsker den 😁

2 de julho de 2022

Hej Shauni

Sikke en dejlig anmeldelse at få. Vi elsker at modtage fem stjerner.
Dejligt at du er tilfreds med både vores service og din ordre.

Rigtig god mandag.

Hej Catharina

Dejligt med sådan en flot anmeldelse 😊Skønt at du er tilfreds med vores service og motoren.
Vi håber, at du bliver rigtig glad for den og at den giver en masse søvn hjemme hos jer.

Den bedste investering længe

Den bedste investering længe. Perfekt at man kan leje først ❤️

12 de junho de 2022

Hej Betina

Dejligt at starte mandag morgen med fem stjerner! Det er er skøn start på ugen.
Vi er glade for at høre, at du synes, at det er en god investering.

Vi håber, at du får god glæde af den det næste stykke tid.

Rigtig fin slyngvugge

Rigtig fin slyngvugge, som bare virker 👏
Kunne dog være rart med en bedre video, der viser, hvorledes den opsættes.

12 de junho de 2022

Hej Julie

Mange tak for din anmeldelse og tak for din feedback. Det er en rigtig god idé med en bedre video, det skal vi have lavet!

Dejligt at slyngevuggen virker 🙌🏻

Membantu

Fantastisk kundeservice og hurtig levering 😁

6 de junho de 2022

Hej Tanja

Fantastik at åbne computeren til 5 flotte stjerner 🤩
Skønt at pakken kom hurtigt frem og at du er glad for vores kundeservice. Vi håber, at ordren bringer dejlig søvn med sig.

Den bedste vuggemotor🤩

Den bedste vuggemotor🤩
Rigtig god service. Vil klart anbefale siden🥳

4 de junho de 2022

Hej Augustine

Mange tak for din virkelig fine anmeldelse. Vi bliver simpelthen så glade for sådan en tilbagemelding.
Dejligt at du er tilfreds med både motor og vores service ❤️

Virker upåklageligt

Virker upåklageligt. Bedste investering ever!

30 de maio de 2022

Hej Camilla

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi bliver altid vildt glade for de fem stjerner.

Vi håber, at den bringer en masse skøn søvn med sig.

Rigtig god aften.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Høy kvalitet på produkter og kundeservice

Flotte produkter som holder høy kvalitet. Rask leveranse. Rask og hyggelig kundeservice.

24 de maio de 2022

Hej Ingerid.

Mange tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med produkterne samt vores service.

Vi håber, at de bringer en masse søvn med sig.

Rigtig god aften.

God motor

Jeg købte en motor efter at have lånt min venindes. Den er uundværlig - og er til at betale. Den kan klart anbefales!

22 de maio de 2022

Super hurtig levering

Mega god vugge og motor - og den ankom super hurtigt, hvilket var mega fedt :)

20 de abril de 2022

Hej Sara

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, da vi ønsker at yde en kanon god service.

Vi håber, at du bliver rigtig glad for produkterne.

Vi ønsker dig en dejlig solrig dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har lejet en motor fra membantu og…

Vi har lejet en motor fra membantu og den har bare været guld værd og uundværlig

13 de abril de 2022

Hej Tabitha

Tusind tak for de fem stjerner - det gør os altid så glade. Dejligt at du har været glad for motoren.

Rigtig god påske 🐣

Nem og overskuelig hjemmeside

Hurtig levering. Nem og overskuelig hjemmeside. Super vejledning.

10 de abril de 2022

Hej Zille.
Mange tak for din fine anmeldelse. Dejligt at din ordre kom hurtigt frem og at du fandt hjemmesiden overskuelig. Vi håber, at din ordre bringer dejlig søvn her i påsken.

Rigtig god påske.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lejet motor og hørte en mislyd

Har lejet motor og hørte en mislyd. Skrev med dem og kunne hurtigt sende den retur og fik tilsendt en anden. Det gik hurtigt og jeg blev lyttet til. Super god kundeservice. Anbefales!

7 de abril de 2022

Hej Charlotte

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi bliver altid mega glade for de fem stjerner, da vi virkelig ønsker at yde den bedste service til vores kunder - dejligt at det værdsættes :)

Vi håber, at motoren bringer en masse søvn i din retning.

Rigtig god dag.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fjedrene bliver hurtig “løse” og…

Fjedrene bliver hurtig “løse” og slyngevuggen larmer en hel del.

13 de março de 2022

Hej Julie

Tak for din anmeldelse. Vi sætter altid stor pris på feedback på både vores service samt produkter.
Vi kan umiddelbart ikke se i systemet, at du har købt hverken vores slyngevugge, newborn fjeder eller regulær fjeder - og vi vil naturligvis meget gerne hjælpe dig, da de på ingen måde burde blive slappe.

Send meget gerne en mail til info@membantu.dk, så vi kan hjælpe dig.

Rigtig god mandag.

Stephanie og Eva

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais