Har kun fått testet en natt! Men det er første gang gutten vår har sovet så lenge i strekk, han er nå straks 6 måneder. Det hjalp veldig at han ikke fikk beveget seg så mye, han sov godt igjennom n... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi är så otroligt nöjda med detta tyngddjur som vi köpte till vår bebis! Den är inte bara supermjuk och gosig, utan också otroligt fin – en perfekt liten kompis i både barnvagnen och spjälsängen.... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har netop modtaget en White Noise Speaker fra Membantu af vores barns bedsteforældre. Den holdte lige under to dage før tænd/sluk knappen ikke længere kunne trykkes ned. Vi tænker, at materialet i... Ver mais
A empresa respondeu
Slyngevuggen har været både effektiv og flot at have stående som et midlertidigt møbel i stuen. Vores baby har elsket at ligge i den trygge hule. Også hængt op i æbletræet i haven. Og til at forlæn... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi sælger produkter, som hjælper med mere søvn og overskud hos nybagte familier
Informações de contato
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig svar og hurtig aktion
Hurtig svar på henvendelse og hurtig aktion på bestilling. God service.

Resposta da Membantustore
Super god service og produktet.
Super god service og en fantastisk god slyngevugge med motor.

Kan varmt anbefale jer til alle
Kan varmt anbefale jer til alle
Super hurtig levering! Godt produkt meget for pengene!
tusind tak!

Resposta da Membantustore
Fast delivery and a product that…
Fast delivery and a product that exceeds expectations.

Resposta da Membantustore
Vores datter har kolik og efter vi har…
Vores datter har kolik og efter vi har fået denne slyngevugge med motor, så har vi nu bedre aftner, mindre gråd, hun sover længere og vi har mere tid sammen med vores ældste datter på 2 år.
Fantastisk service, skøn slyngevugge og motoren køre super godt!
Kan klart anbefale Membantu ☺️

Resposta da Membantustore
God motor og rigtig god service
God motor og rigtig god service. Hurtig svar på mail og levering.

Stor anbefaling!
Slyngevuggen er en kæmpe redning til at få vores kolikbaby til at falde til ro. Selvom det er mange penge har vi ikke fortrudt et eneste sekund! Eneste minus er at den larmer. Dog stadig kæmpe anbefaling herfra!

Resposta da Membantustore
The baby bouncer is quite a life saver…
The baby bouncer is quite a life saver :).
Fast delivery 👍

Resposta da Membantustore
Membantu er bare de bedste
Membantu er bare de bedste - både når det kommer til deres produkter, men også deres service 🤩
Deres motor til Slyngevuggen burde være øverst på alle kommende forældres ønskeseddel! Både vi og vores datter elsker den 🥰 Det har givet vores datter tryghed og gode, lange lure. Og vi har fået hænderne fri til at klare hverdagens gøremål - og helt sikkert også et meget større overskud 😅
Vi har både deres motor, deres Slyngevugge og deres flotte stativ - og så har vi både brugt deres newborn og almindelige fjeder, samt den almindelig madras + afstivningsmadrassen. Alt sammen har bare fungeret så godt, og vi kan kun give vores allervarmeste anbefaling 💯
Motoren er super nem at betjene og indstille efter vores datters behov - og så er den dejligt lydsvag. Og deres Slyngevugge fungerer bare så godt med den indbyggede baldakin og lomme, så vores datter bliver skærmet og får ro fra omverdenen.
Stativet har vi heller ikke fortrudt et sekund. Med det behøvede vi ikke at skrue noget op i loftet, det er nemt at rykke rundt i huset og tage med os på farten - og så er det pænt 🙌🏻🤩
Og når man er en desperat mor, så er Membantu bare GULD VÆRD - de sender pakker med lynets hast og har bare den bedste service 🌟 Der er ingen tvivl om, at de brænder for det de laver og deres kunder ❤️ Så vi er 100p glade kunder lige her❣️

Resposta da Membantustore
Super hurtig og flot levering
Super hurtig og flot levering af en pakkeløsning med slyngevugge og motor.
Anmeldes af selve vuggen må desværre vente lidt endnu, da baby først lige skal komme til verden ❤️

God kundeservice
Fik rigtig god kundeservice inden vi handlede hos Membantu, og der var hurtig levering :-)

God hjemmeside
God hjemmeside, udførlig beskrivelse af slyngevuggen og motor. Dag til dag levering.
Er et ønske fra min datter til hendes kommende baby.

Verdensklasse produkt og kundeservice
Verdensklasse produkt og verdensklasse kundeservice! Vi har været og er møghamrende glade for vores vuggemotor. Efter 1,5 stoppede den dog med at virke. Membantu mistænkte at det kunne være ledningen, så de sendte en ny med det samme. Dagen efter havde vi den og det var den, der var problemet.
5 stjerner herfra!

Defekt vuggemotor.
Mine kone og jeg bestilte i søndags en vuggemotor til leje i søndags. Vi har i dag modtaget motoren, men til vores store ærgrelse, virker den ikke. Jeg har svært ved at forestille mig at motoren skulle tage skade under fragten, så det eneste logiske scenarie for mig, ville være at motoren simpelthen ikke er blevet testet, efter at Membantu har modtaget den fra tidligere lejer. Dette synes jeg er under al kritik. Til trods for at vi står med en defekt vuggemotor, synes jeg dog ikke at 1 stjerne var på sin plads, da leveringen har været forholdsvis hurtig, samt at bestillingen egentlig har forløbet sig nemt.

Resposta da Membantustore
Hurtig levering, virker som den skal, synes dog godt der lige kunne ligge en manual på hvordan man samler den, alt andet er fint man kan finde på nettet ☺️

Ren magi
Jeg bestilte fra hjemmesiden sent om aftenen d. 29/12. Da jeg så at de lå i nærområdet, og deres kundeservice (telefon) var lukket mellem jul og nytår noterede jeg under levering at hvis muligt, ville jeg gerne hente hos dem, lige så gerne som jeg kunne hente i en pakkeshop. Dagen efter ringer Stephanie op og siger at de er på kontoret indtil kl 14, men da min mand havde bilen ville jeg desværre ikke nå at hente før det. Hun tilbyder då at tage den med hjem til sig, så han kunne hente efter arbejde. Nu har vi kun hentet den igår, men datteren sover allerede 100 gange bedre, og jeg får mulighed for at have armene frie til at lege med storebror. Havde jeg forstået hvor stor en forskel den ville gøre, have jeg købt den allerede for 4 mdr siden!

Resposta da Membantustore
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.