Metaaltechniek Handelsonderneming B.V. Avaliações 243

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Since meeting Dirk and the team when we were working in Holland in 2021, they have never once let me down, fast service, quick replies and great prices and product range 6 stars!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Behulpzaam bij het zoeken naar naar het juiste materiaal voor de job alsook correcte en snelle levering.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er wordt door Dirk v/d Pol Kok uitstekend advies gegeven over de producten en nieuwe producten. Dirk komt regelmatig langs om te informeren en adviseren. Erg tevreden over de producten welke g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na een kleine communicatiestoring een verkeerd product ontvangen, jammer want er was spoed bij. MAAR binnen 2 dagen het juiste product ontvangen op een manier die ik nog niet vaak heb meegemaakt!!! N... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Distribuidora de ferramentas
  2. Fornecedor de Equipamentos para Construção
  3. Fornecedores do setor metalúrgico

Metaaltechniek is een technische groothandel die zich onderscheidt met de kennis van het schuur- en slijpproces. Wij helpen bedrijven om dit proces te optimaliseren en zo op arbeidskosten te besparen. Hiervoor leveren wij diverse kwaliteitsmerken schuur- en slijpmiddelen, (pneumatische) machines en PBM's om zo een onafhankelijk advies te kunnen geven. Wij leveren veel uit voorraad en bieden scherpe prijzen. Neem gerust contact op voor advies of meer informatie.

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

243 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Goed service

Goed service. Top

21 de dezembro de 2021

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor deze mooie review, zeer gewaardeerd!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al vele jaren een zeer betrouwbare…

Al vele jaren een zeer betrouwbare leverancier, met uitstekende produkten, en snelle levering
En goede informatie over het gebruik van de produkten

17 de dezembro de 2021

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor deze mooie review, daar zijn we blij mee!

Goed advies

Goed advies, snelle levering, kwaliteit producten voor een redelijke prijs

15 de dezembro de 2021

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor deze mooie review meneer Smits, daar zijn we blij mee!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Net bedrijf

Net bedrijf. Helpen je waar mogelijk. Leveringsproblemen eind 2021. Website kan uitgebreider qua informatie.

13 de dezembro de 2021

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor uw review! Mocht uw productie in de problemen komen door vertraagde leveringen dan kijken we graag samen met u naar een passend alternatief.
We zijn volop bezig om onze webshop te verrijken met informatie. Kunt u ons helpen met suggesties ter verbetering en aanvullende informatie? Dat waarderen we zeker!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd snel antwoord op mijn e-mails…

Altijd snel antwoord op mijn e-mails met uiteenlopende schuur / slijp / polijst gerelateerde vragen! Groot assortiment. Blij met ze.

24 de novembro de 2021

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Leuk te horen, Johan! Je benoemt precies dat wat wijzelf ook belangrijk vinden. Bedankt voor deze review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

uitstekend meedenkend tijdens het…

uitstekend meedenkend tijdens het schuur en slijpproces. Ze weten precies wat je als bedrijf nodig bent om jouw proces rendabeler te maken.

19 de novembro de 2021

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Zo leuk om te horen! Zo lang kennen we elkaar nog niet, dus erg blij mee!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

snelle levering en duidelijke…

snelle levering en duidelijke communicatie

17 de novembro de 2021

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor het compliment, als we zaken nog beter kunnen doen om ook die vijfde ster binnen te halen, dan horen we dat graag!

Top!

Correct, snelle levering. Goede producten.

9 de novembro de 2021

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor deze mooie review, fijn om te horen! Als we nog iets kunnen verbeteren, laat het dan gerust weten.

advies is fantastisch

advies is fantastisch.
Foto's om te helpen, werkwijze, enz. Niets is hun teveel.
zelfs niet als wij hun inschakelen als onze hoofdleverancier niet kan leveren.
Ze laten ons niet in de steek.

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Super leuk om te horen, dat is ons bestaansrecht. En wie weet worden we ooit nog wel eens jullie hoofdleverancier, wij zijn er klaar voor!

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, goede vertegenwoordigers en altijd top service!

Thx mannen!

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor de motiverende en mooie woorden, daar doen we het voor!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service, klantvriendelijk en meedenkend.

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Fijn te horen, blij dat jullie tevreden zijn en juist die punten noemen die wij ook belangrijk vinden!

Sehr guter Service

Sehr guter Service, hilfsbereit und sehr Kompetent.
Freuen uns auf weitere Zusammenarbeit

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Vielen Dank für Ihre Komplimenten, es freut uns sehr! Auch wir freuen uns auf weitere Zusammenarbeit!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het is denk ik gemakkelijker om te…

Het is denk ik gemakkelijker om te overleggen of het in een bestelling bezorgd kan worden.... ?

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Beste Martine, bedankt voor het invullen van je review en je suggestie voor alles in één keer leveren. Een nalevering kost inderdaad altijd geld en levert extra werk op. We hebben op dit moment de afspraak staan dat we bij ontvangst van de order uitleveren wat op voorraad is en de rest naleveren als alles compleet is. dus maximaal één nalevering per order. Als je dit anders wilt, dan kunnen we dat op jouw verzoek anders inregelen. Laat het dan gerust weten. Groeten, Metaaltechniek

Betrouwbare leverancier

Betrouwbare leverancier. zoekt mee naar alternatieven etc.

gaat er eens iets fout dan corrigeren ze dat meteen.

tevreden over.

27 de setembro de 2021

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor deze mooie review. Dat zijn ook zeker zaken die we belangrijk vinden. Fijn dat er ook begrip is, dat er wel eens iets fout kan gaan. Dan gaat het er inderdaad om hoe dat wordt opgelost.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.