Snelle levering, er ontbrak klein onderdeel, direct door bedrijf opgelost, de 2 nachtkastjes staan inmiddels, ze zien er degelijk uit.Ook gezien de hele goede klantenservice zou ik er zeker weer iets... Ver mais
Die bestellte Lieferung war nach 2 Tagen in Österreich angekommen. Leider haben ein paar Dinge gefehlt. Nach der Kontaktaufnahme mit dem Support wurde eine sofortige Nachsendung angestoßen und sehr ze... Ver mais
Onlangs een zit-sta bureau besteld op een zondagavond en bureau werd snel en op tijd geleverd door DPD op dinsdagmiddag. Tevens zeer goede prijs kwaliteit verhouding voor het betreffende bureau. Was o... Ver mais
Meubel-Plein.nl is de webshop op het gebied van betaalbare meubels en woonaccessoires. Meubel-plein.nl levert voornamelijk aan particulieren maar ook zakelijke verkoop behoort tot de mogelijkheden.
Florapark 8, 5721 VH, Asten, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Pas nadat ik een mail had gestuurd over de bezorgtijd, kreeg ik antwoord. Niet meteen nadat ik de bestelling had gedaan en betaald.
Het bureau zou zaterdag geleverd worden, maar dat werd maandag.

Resposta da Meubel-Plein.nl
Bevestiging mail niet gekregen maar na overleg met klanten service snel en correct opgelost !

Resposta da Meubel-Plein.nl
Habe bei meubel plein über kaufland fünf Vakkie Bücherregale bunkelbraun (6 Fächer) bestellt. Extrem schnelle Lieferung (kostenloser Versand). Regale sehen gut aus, bin vollkommen zufrieden. Schön wäre es, wenn es dazu noch Glastüren gebn würde

Resposta da Meubel-Plein.nl
Open en eerlijke website, waarop duidelijk te vinden is wat je nodig hebt. Makkelijk te bestellen en snelle en complete levering!

Resposta da Meubel-Plein.nl
Lieferung ging sehr schnell, der Schuhschrank sieht auch gut aus aber!!!!
Ich als Mann habe die Schuhgröße 42 und meine Schuhe gehen geradeso in die erste Reihe rein. Snaecker und flache Halbschuhe. Meine höheren Schuhe passen nicht. Auch die Schuhe von meinen Sohn Größe 37, hohe Turnschuhe gehen nicht oder kaum rein. Was für Schuhe sollen denn da reinpassen?
VG Marek

Resposta da Meubel-Plein.nl
Jullie zijn het 3e bedrijf waar ik meubels heb gekocht.Ik heb dit schoenenrek het makkelijkst gebouwd omdat alles genummerd was.Dit gaf me een groot gemak.Het product is mooi en stijlvol, hoewel het voor mij een beetje smal is.

Resposta da Meubel-Plein.nl
Een geweldige klantenservice. Vriendelijk en adequaat geholpen. Meer dan tevreden. Ik kan een ieder Meubelplein aanbevelen.

Resposta da Meubel-Plein.nl
Anders als erwartet. Billiges Material..kunstoff Haken. Gefällt uns überhaupt. Wir sind echt enttäuscht von dem produkt

Resposta da Meubel-Plein.nl
Precies hoe ik het meubelstuk verwacht had en dus goed beschreven op de site

Resposta da Meubel-Plein.nl
Gisteren een game stoel besteld. Omdat ik het adres niet goed kon invullen heb ik gebeld. Martijn heeft mee gekeken en het adres handmatig ingevuld. Toen ik op de bevestiging keek bleek het adres er nog steeds niet goed op te staan. Maar weer gebeld en er werd mijn verzekerd dat het juiste adres goed op het verzend label zou komen te staan . Beetje huiverig maar toch vol goede moed afgewacht of deze stoel echt goed aan zou komen. Dit was zeker het geval! Vanmiddag gekregen en onze hond is er super blij mee! Door hernia’s mag ( en kan ) hij niet springen maar ligt zo ontzettend graag in een stoel. Hij blij maar wij ook ( heel erg blij ) 😆😆 Een super uitkomst dus !! 👍👍

Resposta da Meubel-Plein.nl
Een kapstok besteld, zeer snel geleverd!
Ziet er prachtig uit
Alleen mist er een onderdeel, gebeld en het wordt meteen opgestuurd
Super service 👍👍

Resposta da Meubel-Plein.nl
Onlangs bestelden wij een meubel item via deze online meubelwinkel
Voor betaling kozen wij achteraf, echter gingen wij er vanuit dat je kan overmaken op hun rekeningnummer of via derden rekeningnummer….
Nu krijgen wij klarma, ik ben geen klant/lid van Klarma, ik moet mij dus registreren, dat doe ik dus niet !!!
Dus namen wij contact op meubel-Plein.nl met de eenvoudige vraag, kunnen wij rechtstreeks betalen ???
Daar hebben wij voor gekozen was het antwoord
Dat klopt maar niet om ons te registreren bij klarma 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
Dus we staan weer bij nul af
Zij willen niet dat ik “achteraf” rechtstreeks betaal zonder mij te moeten registreren

Resposta da Meubel-Plein.nl
Sehr guter Verkäufer zudem auch sehr Nett immer gerne wieder!
Danke!!!

Resposta da Meubel-Plein.nl
Nice company nice stuff I bought chairs for my daughter it’s good quality with good price + on time delivery
Thanks