Meubel-Plein.nl Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, er ontbrak klein onderdeel, direct door bedrijf opgelost, de 2 nachtkastjes staan inmiddels, ze zien er degelijk uit.Ook gezien de hele goede klantenservice zou ik er zeker weer iets... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Habe bei meubel plein über kaufland fünf Vakkie Bücherregale bunkelbraun (6 Fächer) bestellt. Extrem schnelle Lieferung (kostenloser Versand). Regale sehen gut aus, bin vollkommen zufrieden. Schön wär... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Die bestellte Lieferung war nach 2 Tagen in Österreich angekommen. Leider haben ein paar Dinge gefehlt. Nach der Kontaktaufnahme mit dem Support wurde eine sofortige Nachsendung angestoßen und sehr ze... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onlangs een zit-sta bureau besteld op een zondagavond en bureau werd snel en op tijd geleverd door DPD op dinsdagmiddag. Tevens zeer goede prijs kwaliteit verhouding voor het betreffende bureau. Was o... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Armários

Meubel-Plein.nl is de webshop op het gebied van betaalbare meubels en woonaccessoires. Meubel-plein.nl levert voornamelijk aan particulieren maar ook zakelijke verkoop behoort tot de mogelijkheden.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

444 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

10 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super service

30 de julho de 2024

Beste Fred,

Bedankt voor deze 5-sterren beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat u onze service als super ervaart. We staan altijd klaar om u te helpen en hopen u snel weer van dienst te mogen zijn.

Perfecte behandeling

Gewoon zeer tevreden met ook een vriendelijk telefonisch contact. Werd zelfs teruggebeld! Top!!

Beste Gerrit,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen en dat ons telefonische contact uw ervaring nog beter heeft gemaakt. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop en hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede kwaliteit en mooi afgewerkt

Goede kwaliteit en mooi afgewerkt. Stijlvolle uitstraling en een fijn systeem om de hoogte van de kruk aan te passen.
Zeer tevreden!

Beste Jacqueline,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen voor deze uitgebreide review! Het doet ons goed te lezen dat u tevreden bent met uw aankoop. Wij wensen u nog veel plezier hiermee en hopen u snel terug te zien in onze webshop!

Zoals gewenst en snelle levering

Zoals gewenst en snelle levering

Beste Herman,

Bedankt voor deze 5-sterren review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw bestelling en de levering vlot verlopen is. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop en hopen u snel terug te zien in onze webshop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helemaal mooi perfect voor race simulator

Helemaal mooi

1 de julho de 2024

Beste Ferdi,

Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat de Race cockpit simulator goed bevalt. Wij wensen u nog veel plezier hiermee en hopen u snel terug te zien in onze webshop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en goede prijzen

Snelle levering, goede prijzen en snelle respons van klantendienst

1 de julho de 2024

Beste Dave,

Hartelijk dank voor deze 5-sterren review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze webshop en service. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop en hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen in onze webshop!

Handig en snel

Handig, snel, geen problemen

Beste Vadim,

Hartelijk dank voor deze 5-sterren review. Goed om te lezen dat de levering van uw bestelling spoedig verlopen is. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop en hopen u snel weer te zien in onze webshop!

Is ook mooi kast

Is ook mooi kast

Beste Sandra,

Bedankt voor deze 5-sterren review! Goed om te lezen dat uw aankoop naar wens is. Wij wensen u nog veel plezier hiermee en hopen u snel terug te zien in onze webshop!

Sehr preiswerte Regale

Sehr preiswerte Regale. Ideale Größe für LPs. Sehr schnelle Lieferung.

Hallo Frederik,

alles für den Liebhaber! Und wir haben am liebsten Liebhaber als Kunden!

Viele Grüße

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb er lang op moeten wachten, maar wel beloond

Heb er lang op moeten wachten, maar toen het zover was netjes geïnformeerd dat hij binnen was en elk ogenblik op de site kon komen. Besteld en daarna snel geleverd, vitrinekast ziet er goed uit en makkelijk te plaatsen

Beste N. Jansen,

Hartelijk dank voor deze positieve review! Goed om te lezen dat u (na helaas een poosje wachten op de voorraad) de kast in goede orde ontvangen heeft. Wij wensen u nog veel plezier met de vitrinekast en hopen u snel terug te mogen verwelkomen in onze webshop!

Top goede service en levering

Top goede service en levering

Dag Frank,

Hartelijk dank voor de vriendelijke woorden! Hopelijk kunnen we snel weer iets voor u betekenen.

Alles super

Schnelle und unkomplizierte Abwicklung
der Artikel ist ein super Qualität

Hi Alex,

es ist schön, dass Sie sich die Mühe gemacht haben, diese Rezension zu schreiben. Wir würden uns freuen, wenn wir noch etwas für Sie tun können!

Viele Grüße

Beste Tom,

Hartelijk dank voor deze 5-sterren review! Goed om te lezen dat u tevreden bent en de levering van uw bestelling spoedig verlopen is. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop en hopen u snel terug te mogen verwelkomen als klant!

alles super und top

alles super und top!!!!!

26 de abril de 2024

Hallo Denis,

vielen Dank für Ihre freundlichen Worte!

Sonnige Grüße aus den Niederlanden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super Radträger für E-Bike optimal .

schnelle Lieferung , einfache Montage , gelungene Konstruktion und schaut super aus . Ich würde den Radträger nochmal bestellen.

7 de maio de 2024

Guten Tag Alfred,

dass Sie so zufrieden mit dem Fahrradträger sind freut uns wirklich! Wir würden Ihnen auch als Kunde nochmals helfen.

Viele Grüße aus den sonnigen Niederlanden