Bedrieglijk bedrijf, veel beloven en bij retourzending geen gegevens doorgeven. Wensen geen emailverkeer, moest via WhatsApp gebeuren. Werden dan aan het lijntje gehouden. Kregen geen antwoorden op... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De stoelen waren snel verzonden en goed verpakt, maar de communicatie van Bezorgdienst PostNL was armzalig ze wisten niet waar de stoelen waren nadat ik ze contacteerde, al stonden ze al 4 dagen in he... Ver mais
Na dat ik een app en een review had gestuurd over een probleemmet een stoel. Ben geappt door meubelen.31 Na wat heen en weer appjes en een misverstand mijnerzijds. Is mij een oplossing toegezegd... Ver mais
Wij hebben vier eetkamerstoelen besteld. Ze zien er voor de prijs goed uit. Makkelijk om in elkaar te zetten. Snelle levering. Kwam wat schroefjes te kort van de voetjes voor onder de poten ivm... Ver mais
Detalhes da empresa
Meubel31 | Van onze klanten horen wij vaak hoe lastig het is om de juiste kwaliteit meubels voor een passende prijs te vinden. Deze uitdaging zien wij als onze persoonlijke missie; we volgen dagelijks de nieuwste woontrends om jou het beste assortiment en advies te kunnen geven.
Informações de contato
Brahmslaan, 5707RC, Helmond, Holanda
- info@meubel31.nl
- meubel31.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 11% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Communicatie was uitstekend!
Communicatie was uitstekend, via whatsapp werd er snel en adequaat gereageerd. Stoelen zijn snel geleverd en zijn exact zoals aangegeven. De 360 draaifunctie werkt goed, even zoeken naar de juiste stand om relaxed te zitten, maar dat is voor iedereen persoonlijk. Je kunt zowel rechtop als een beetje chill. Extra voetjes van 4 van de 6 stoelen ontbraken, die zijn direct nagestuurd. Prima service!
Voldoen aan de verwachting
Voldoen aan de verwachting, en op vragen wordt snel antwoord gegeven
Snelle levering goed contact en ook…
Snelle levering goed contact en ook even langs mogen komen voor proef te zitte en te kijken. Wij zijn heel blij met onze nieuwe eet tafel en de 6 stoelen
Aardige mensen
Er kon een iets duidelijker beschrijving bij maar ben heel aardig en behulpzaam geholpen, probleem opgelost!
Al duurde de levering wat lang ( wat…
Al duurde de levering wat lang ( wat wel direct bij aanschaf werd verteld ) zijn de stoelen prachtig ervan stevige kwaliteit !
Verder zijn ze redelijk makkelijk in elkaar te zetten ongeveer een kwartiertje per stoel .
Top kwaliteit voor een mooie prijs !
Alles was perfect
Heerlijke stoelen
Heerlijke stoelen
Zonder te bezichtigen en in gezeten te hebben besteld ben er nooit zo voor m'n man helemaal niet maar als tip eerst 2 besteld toen ze binnen waren gelijk nog 4 heb ze nu al weer paar maanden
De levering was heel snel en de stoelen…
De levering was heel snel en de stoelen zitten heerlijk ben er heel blij mee
Vertraging in levering werd zeer goed …
Vertraging in levering werd zeer goed doorgegeven.
Contact per telefoon zou iets beter kunnen maar voor mij voldoende.
Super fijne stoelen. Een van de poten was krom .Telefoontje en nieuwe.
Aanrader Meubel 31
Te lang wachten ‘ en de stoelen staan…
Te lang wachten ‘ en de stoelen staan scheef na 4 weken
Ontvangst en levering perfect maar ik…
Ontvangst en levering perfect maar ik vond de vloerbeschermers niet echt goed
Heel fijn persoonlijk contact.
Heel fijn persoonlijk contact..
Prachtige stoelen voor een mooie prijs.
Ben heel tevreden over dit bedrijf en raad het zeker aan
Alles in orde
Brionne stoel
We hebben de stoelen in januari gekocht. Ze konden daar blijven staan tot ewe ze in mei konden gebruiken ff een appje gestuurd en ze waren met een paar dagen bezorgd. Erg tevreden over de stoelen brionne.
Stoelen
2 keer stoelen besteld bij deze firma. Hele fijne stoelen en ik ben zeer tevreden over de service