Bedrieglijk bedrijf, veel beloven en bij retourzending geen gegevens doorgeven. Wensen geen emailverkeer, moest via WhatsApp gebeuren. Werden dan aan het lijntje gehouden. Kregen geen antwoorden op... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De stoelen waren snel verzonden en goed verpakt, maar de communicatie van Bezorgdienst PostNL was armzalig ze wisten niet waar de stoelen waren nadat ik ze contacteerde, al stonden ze al 4 dagen in he... Ver mais
Na dat ik een app en een review had gestuurd over een probleemmet een stoel. Ben geappt door meubelen.31 Na wat heen en weer appjes en een misverstand mijnerzijds. Is mij een oplossing toegezegd... Ver mais
Communicatie was uitstekend, via whatsapp werd er snel en adequaat gereageerd. Stoelen zijn snel geleverd en zijn exact zoals aangegeven. De 360 draaifunctie werkt goed, even zoeken naar de juiste sta... Ver mais
Detalhes da empresa
Meubel31 | Van onze klanten horen wij vaak hoe lastig het is om de juiste kwaliteit meubels voor een passende prijs te vinden. Deze uitdaging zien wij als onze persoonlijke missie; we volgen dagelijks de nieuwste woontrends om jou het beste assortiment en advies te kunnen geven.
Informações de contato
Brahmslaan, 5707RC, Helmond, Holanda
- info@meubel31.nl
- meubel31.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 11% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Het zijn mooie stoelen heb alleen op de…
Het zijn mooie stoelen heb alleen op de achterpoten een bruin stickertje geplakt anders zat ik scheef dat gaat goed.
Vlotte levering en heel mooie stoelen

Resposta da Meubel31
Goede kwaliteit en service
Wij hebben zo'n 6 weken geleden 7…
Wij hebben zo'n 6 weken geleden 7 eetkamerstoelen bestelt en snel ontvangen. Helaas was het comfort niet helemaal naar ons zin en hebben deze een dag later retour gezonden. Het heeft een aantal weken geduurd voor dat onze retourzending werd behandeld. Jammer dat hier wat minder hierover werd gecommuniceerd en Meubel 31 telefonisch slecht bereikbaar is. Maar vandaag is alles netjes opgelost en is onze betaling terug gestort. Ook hebben wij een mail gekregen met verontschuldiging dat alles zo lang heeft geduurd. Uiteindelijk toch netjes opgelost!
6 stoelen perfect geleverd
Ik bestelde 6 stoelen en ze werden zelfs 1 dag vroeger geleverd dan voorzien. Ik kon de stoelen ook zeer gemakkelijk in elkaar zetten. Het enige minpunt na enkele maanden gebruik vind ik dat ik af en toe de vijzen moet bij aandraaien omdat de stoelen wat beginnen te kraken.
Goede mooie stoelen
Onze bestelling was spoorloos,
Onze bestelling was spoorloos,
En ze hebben alles gedaan,om het op te lossen.
De stoelen zitten heerlijk,
Heel netjes en blijmee
Geen problemen gehad met bestelling en…
Geen problemen gehad met bestelling en levering.
Mooie eetkamer stoelen ( Brione ) voor…
Mooie eetkamer stoelen ( Brione ) voor een zeer schappelijke prijs ,eenvoudig kunnen bestellen en vriendelijke mensen.
Zeer fijne stoelen
Stoelen waren niet op voorraad maar alsnog snel en netjes geleverd.
Super fijne stoelen
Omdat er vertraging was ontstaan zijn de stoelen bezorgd op een ander moment. Ze zouden bezorgd worden op het moment dat ik niet thuis was. Na een berichtje gestuurd te hebben werden de stoelen geleverd op het moment dat ik wou en dat ik thuis was.
Stoelen zijn makkelijk in elkaar te zetten.
Ze zitten heerlijk
Heerlijke stoelen
goede communicatie omtrent de latere levering.
makkelijke montage met goed schema. De stoelen zitten heerlijk.
De stoelen zijn fijn ze zitten lekkersteun in de rug en lekker licht om ze te verplaatsen
De stoel zijn fijn zitten goed en lekker licht om ze te verplaatsen gr.elllie
Onbetrouwbaar?
Hallo, ik heb zes stoelen besteld, heel mooie, maar helaas voldeden ze niet bij ons. Ik heb ze twee dagen na ontvangst geretourneerd, ik kan zien dat ze aangekomen zijn op het retouradres. Er is weinig tot geen contact mogelijk met het bedrijf, nagenoeg geen reactie. Ik hoop dat ik alsnog mijn geld terug krijg?

Resposta da Meubel31
Het is top top top
Het is echt top en precies wat ik had gehoopt. De maat is ook perfect en het is van goede kwaliteit.