Meubelbeslagonline Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

2,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima kwaliteit, goed zelf op maat te maken de ladeindeling van kunststof. Uitstekend verpakt geleverd. Email contact onpersoonlijk en niet vriendelijk. De afspraak vandaag voor 21.00 besteld is va... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

10-08 4 lades besteld(Merivobox), met opvullijsten, levering werd aangegeven de 17-08. Prima, dus een week levertijd. Lades werden al de 13e geleverd, nu was eerder geleverd krijgen... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Spullen zijn goed, maar levertijd erg onvoorspelbaar. Omdat ik na 5 dagen nog geen verzendbevestiging van 2 pianoscharnieren had gekregen deed ik navraag via email en kreeg te horen dat het 'morgen' v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Naar mijn idee kun je pas beoordelen als er iets mis gaat want pakketjes doorsturen kan iedereen wel. Mijn bestelling bleek niet compleet. Ik verwachtte 2 ringetjes en 2 pennetjes, terwijl er maar... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

95 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

14 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfecte levering en service!!!!

Scharnieren van een 30 jaar oude keuken, met behulp van foto's van de oude scharnieren de juiste vervangende scharnieren gevonden. Perfecte voorlichting en afhandeling, Kosteloos andere maat opvulplaatjes toegestuurd gekregen. Keukendeurtjes weer helemaal top. Ik helemaal blij. Bedankt.

27 de fevereiro de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

slechte levertijd en slecht te…

Excuses. beoordeling was voor MeubelbeslagCenter. niet voor Meubelbeslag online. nogmaals excuses.! slechte levertijd en slecht te bereiken. goed spul.redelijke prijs.

14 de fevereiro de 2018

Goedendag Meneer Parmentier,

Vervelend om te horen.
Zou u ons een mail kunnen sturen of kunnen bellen op info@meubelbeslagonline.nl / 0598-433401? Ik kan geen bestelling of mailcontact vinden onder deze naam. Graag willen we leren van eventuele fouten die we maken. Dan kunnen we onze bereikbaarheid en levertijden waar nodig en mogelijk aanpassen.

Vriendelijke groet,

Ferniand Vos

Meubelbeslagonline

Uitstekende service en snelle levering

Uitstekende service en snelle levering
Ik heb ze 2x gebeld vriendelijk en servicegericht waren ze en zeer behulpzaam geen lange wachttijd
Volgende dag in huis koelkastschanieren kon ik snel vervangen

Dus in een woord Top

Edit website had iets duidelijker gekund zodat je het makkelijker op code kan zoeken maar telefonisch was dit snel opgelost en kon ik het juiste product bestellen

8 de dezembro de 2017

Prima webshop

Prima webshop. Eerst gebeld met de klantenservice voor advies over een product, ik werd meteen en correct geholpen. Bestelling vrijdagmiddag geplaatst en zaterdag alles al in huis. Materiaal is van prima kwaliteit.
Groet V. Wolters

5 de novembro de 2017
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Materiaal besteld op 15-2 order nr …24620

Materiaal besteld op 15-2 order nr 24620 .scharnieren en Boormal zijn snel geleverd , Er ontbreekt nog een Boormal , tevens de Euroschroeven welke ons gratis geleverd zouden worden ( Prettig idee ) .
Helaas hebben wij de Euroschroeven bij een bouwmarkt moeten kopen , tot op heden 28 April geen bericht van de firma , wij hebben wel gebeld , er was toegezegd dat er een E - Mail zou komen , maar na 6 uren nog niets ontvangen .wij hopen dat dit een incident is en geen structureel problemen .
Overigens kan ik de firma wel aanbevelen , maar ga A.U.B wat deugdelijker cg klantvriendelijker om met uw nalevering .vr Gr Sra

28 de abril de 2017
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Betrouwbare zaak maar de communicatie kan beter

Hebben een heel mooi assortiment professioneel meubelbeslag. Ben dan ook heel blij met mijn Hafele scharnieren. Verbeterpunt is wel de communicatie over de levertijd, die bleef wel achterwege waardoor ik er zelf achteraan moest. Uiteindelijk de spullen rechtstreeks vanaf de fabriek opgestuurd gekregen. Ik zal deze winkel zeker aanraden bij anderen.

3 de fevereiro de 2017
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deskundig en duidelijk advies, professionele en correcte afhandeling van bestelling.

Hartelijke dank voor het deskundig advies en de correcte afhandeling van mijn bestelling. De berichtgeving over de voortgang van afhandeling van de bestelling is bijzonder helder en uiterst professioneel. Ik zal in de toekomst in voorkomend geval uw bedrijf zeker weer benaderen en tevens in mijn naaste omgeving mensen op deze geweldige webwinkel attenderen. De scharnieren heb ik inmiddels gemonteerd en de deur van de koelkast functioneert weer prima!

R.W.J.M. (Ruud) van Leeuwen

19 de setembro de 2016
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kosteloze nazending zeer nette service

Ik had druksnappers besteld welke standaard met een zelfklevend tegeplaatje worden geleverd. Op het ruwe hout van mijn meubel blijven deze nooit plakken. Na een mail gestuurd te hebben kreeg ik een reactie dat er kosteloos tegenplaatjes om in te slaan en ook nog eens om te schroeven worden toegestuurd. Dat is nog eens service!

6 de setembro de 2016

Helemaal TOP!!!!

Onlangs scharnieren en andere toebehoren nodig voor een zelf te bouwen kast. Kwam er niet helemaal uit en contact gezocht met Meubelbeslagonline. Ik kreeg een zeer deskundig advies en de volgende dag had ik mijn bestelde materialen thuis. Helemaal TOP dus.

27 de abril de 2016

Sneller dan snel

Opzoek naar dempers voor mijn bestaande keukenscharnieren. Fotootje via Whatsapp verstuurd en direct reactie met een goed advies. Direct besteld en de volgende dag al binnen. 24hr later waren ze al gemonteerd! Meer dan tevreden. Als ik weer wat nodig heb kom ik zeker terug.

17 de abril de 2016

Snelle correcte afhandeling bestelling

Een paar maal scharnieren besteld voor mijn eigen ontworpen keuken. Advies gevraagd omtrent mogelijkheden. Kreeg hele goede ideeën aangereikt. Was er erg blij mee. Nu ga ik een tv kast maken met een tv lift! En koop deze ook bij hun!

23 de março de 2016
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima ervaring, goede service!

Ik heb in het verleden al eens grepen bij jullie besteld. Dit keer had ik ladegeleiders nodig. Na telefonisch advies heb ik Blum geleiders besteld.
Een dag later had ik ze binnen, bedankt!

22 de março de 2016

Slecht bereikbaar

Heb een paar dagen geleden een mail gestuurd mbt de verwachte levertermijn, zonder reactie. Op terugbelverzoeken wordt ook niet gereageerd. Ben benieuwd of ik mijn bestelling ooit nog binnen krijg.
Had meer verwacht van een site met webshop keurmerk.

10 de março de 2016

Goedemiddag,

De meubelgrepen die door u zijn besteld leveren wij meestal binnen 5 werkdagen. In de meeste gevallen leveren wij deze zelfs binnen 3 werkdagen. U heeft de grepen 3 dagen geleden besteld, deze worden vandaag aan u verzonden.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Slechte ervaring, erg ontevreden!

1,5 week geleden een bestelling/betaling gedaan. 3x Whatsapp bericht gestuurd geen enkele terugkoppeling over levertijd. Vanmorgen gebeld en leverancier gesproken. Tot op heden nog geen enkele terugkoppeling over levertijd. Ik ben zeer ontevreden.
Dit heb ik nog nooit meegemaakt.
Ik hoop dat andere klanten deze ervaring niet hebben.

Willem

5 de fevereiro de 2016

Resposta da Meubelbeslagonline

Door een fout van onze kant is deze bestelling niet juist in behandeling genomen. Deze is vandaag alsnog verzonden.
Normaal gesproken worden producten die op voorraad liggen dezelfde dag verzonden. Dit is ditmaal helaas niet gebeurt. Wij zullen aanpassingen doorvoeren in ons orderbeheer om dit probleem in de toekomst te voorkomen.

Meubelbeslagonline