Prima kwaliteit, goed zelf op maat te maken de ladeindeling van kunststof. Uitstekend verpakt geleverd. Email contact onpersoonlijk en niet vriendelijk. De afspraak vandaag voor 21.00 besteld is va... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
10-08 4 lades besteld(Merivobox), met opvullijsten, levering werd aangegeven de 17-08. Prima, dus een week levertijd. Lades werden al de 13e geleverd, nu was eerder geleverd krijgen... Ver mais
Spullen zijn goed, maar levertijd erg onvoorspelbaar. Omdat ik na 5 dagen nog geen verzendbevestiging van 2 pianoscharnieren had gekregen deed ik navraag via email en kreeg te horen dat het 'morgen' v... Ver mais
Naar mijn idee kun je pas beoordelen als er iets mis gaat want pakketjes doorsturen kan iedereen wel. Mijn bestelling bleek niet compleet. Ik verwachtte 2 ringetjes en 2 pennetjes, terwijl er maar... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Verkeerd product
Ik weet niet of dit aan Meubelbeslagonline ligt of aan Google.
Ik had nummer van scharnier bij google ingevuld en kwam bij Meubelbeslagonline uit.
Op de foto zag het scharnier er hetzelfde uit maar die ik thuis kreeg paste die niet op de koelkast

Resposta da Meubelbeslagonline
Helemaal top
Snel besteld en snel afgeleverd goede service !!
Zoals het hoort!
Zelfs in de kerstperiode gewoon netjes volgens afspraak! Top!
snelle levering
Hafele trafo besteld en deze is snel geleverd.
goed en snelle bezorging
Heel okay
Foto gestuurd van bestaande scharnier, snel antwoord. Na bestellen ook snel geleverd. Perfect.
binnen 1 dag de onderdelen in huis
Binnen een dag in huis en te volgen via track en trace
Keurig materiaal voor weinig geld
De kwaliteit van het materiaal is goed. De prijs is goed, maar niet het goedkoopste.
Tevreden
Snel geleverd, en wat ik ontvangen heb is kwalitatief goed.
goede levering
altijd de juiste levering
goed verpakt
alleen de laatste 2 bestellingen waren 2 dagen te laat.
Supergoed
Directe reactie via whatsapp, goed advies en snelle levering, zeer tevreden.
Correct geleverd, zoals beloofd.
Foutloos geleverd. Prettig.
Groot bestelgemak, super snelle levering.
Het onderdeel wat ik nodig had, was super snel besteld en lag de volgende dag al op de deurmat. Via een mail met Track and Tracecode werd ik op de hoogte gehouden van de levering. Dus snel, duidelijk en goed geleverd. Top!