Hele fijne site om te boeken. Met name het kiezen van een alternatieve vlucht werkt erg goed, alsmede het meteen bijboeken van de transfer uit 3 verschillende keuzes. De prijzen zijn ook goed verge... Ver mais
Reis uitzoeken, daarna prijscheck, vervolgens boeken, bevestiging reis en boeking. Alles is soepel verlopen. Ook de aanbetaling ging vlot en veilig. Wat ik als extra prettig heb ervaren, bagage makk... Ver mais
Omdat ze ook gekoppeld zijn aan niet standaard Nederlandse reisorganisaties kunnen ze en dan komt het: zijn ze veelal gewoon goedkoper met pakketreizen. Mocht je specifieke vragen of hulp willen...ik... Ver mais
Wij hadden een bepaald hotelnop het oog in Lesbos en vergeleken de aanbieders met elkaar. Voorwaarde was een auto te huren vanaf de luchthaven via Sunny cars (allrisk verzekering all incl.) Eerder ger... Ver mais
MimosaReizen stelt pakketten samen door diverse accommodaties en lowcost vluchten zoals Easyjet en Ryanair te combineren. Door deze unieke werkwijze kunnen veel reizen voor de laagste prijzen worden aangeboden. Daarbij komt ook dat u gegarandeerd veilig boekt want Mimosareizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Mimosareizen biedt veel opties in vertrekdata en vertreklocaties, wat ook nog eens geld kan schelen. De voordelen van MimosaReizen op een rij: •Veel opties in vertrekdata en vertreklocaties. •Extra exclusieve kortingen. •Eigen hotels en vluchten inkoop, incl. lowcost. •Een compleet aanbod, met meer dan 8.000 accommodaties. •Direct veilig betalen met IDEAL en creditcard. •Vandaag boeken en morgen vertrekken. •Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds!

Bij ons betaal je geen administratie kosten

Corkstraat 46, 3047AC, Rotterdam, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 70% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
het is makelijk boeken en je betaal niet de hoofd prijs

Resposta da MimosaReizen
Zaterdagavond om 22.00 uur mail gestuurd voor boeken van een reis voor 2 personen met aparte kamers.
Om 22.30 uur was alles geregeld.
Supersnelle reactie.
Bedankt team Mimosa

Resposta da MimosaReizen
Telefonisch bereikbaar en meteen een medewerker in plaats van een robot. Scherpe prijzen en prima keuze’s. Wellicht niet zoveel als andere aanbieders, maar wat er aangeboden wordt is goed.
Overzichtelijke site en boekingsproces. Na de boeking had ik nog wat vragen en ik kreeg heel snel vinden mail antwoord in het weekend. De app is ook handig voor het overzicht en geeft tips over je vakantiebestemming. Tot nu toe helemaal top!
Heel mooi hotel ,de ligging perfect.
Mooie bufetten en proper ,
Gans de dag ambiance met live muziek.
Echt een aanrader .
Voor de 3e keer bij MimosaReizen geboekt. Goede en fijne website. Snelle reactie als je contact opneemt. Informatie die je na het boeken ontvangt is er duidelijk en geen overbodige informatie.
Voelt allemaal erg prettig.
Wat een slechte organisatie als je contact met ze opneemt. Wilde mijn PNR code voor mijn vlucht, om alvast een stoel te boeken bij Qatar Airways. Kreeg te horen dat dit niet mogelijk was bij een pakketreis, ik zou een stoel toegewezen krijgen bij het inchecken op Schiphol. Enige overtuiging van mijn kant dat het toch anders werkt bij airlines werd niet geaccepteerd. De regels van een pakketreis bij Mimosa liggen vast werd mij verteld en verder viel er niet over te praten en vooraf wat dan ook voor stoel boeken was uitgesloten. Gelijk daarna met Qatar Airwais gebeld en binnen 10 minuten alles geregeld en ik on deze reis gelijk in mijn Qatar overzicht terugzien. Kan elke stoel boeken die ik maar wil!
Tot op heden prima ervaring, snel en soepel geboekt, even contact gezocht en dat ging makkelijk en zonder wachttijd en met een echt persoon. Fijn
Prima boekingsproces, duidelijke communicatie en beschrijving. App tevens makkelijk in gebruik.

Resposta da MimosaReizen
Wederom een vakantie geboekt bij mimosa reizen.
Het boeken gaat zeer eenvoudig en de prijs is wederom bij mimosa de goedkoopste.
Voor ons geen ander reisbureau dan mimosareizen.

Resposta da MimosaReizen
Prima site, helder boekingsproces. Wel jammer (en vervelend) dat tijdens boeken niet direct ruimbagage kan worden geboekt. Dit moet afzonderlijk bij Transavia. Maar daar is weer een ander boekingsnummer voor nodig, dit alles mag beter worden gecommuniceerd incl het boekingsnummer dat voor Transavia nodig is.

Resposta da MimosaReizen
De website was overzichtelijk en alles was makkelijk te vinden. Boeking ging snel en eenvoudig

Resposta da MimosaReizen
Ik had een bepaalde pakketreis voor ogen en ben op verschillende sites gaan vergelijken. Mimosa was met stip de goedkoopste! De boeking verliep snel en zonder problemen. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik mijn vakantie boek bij Mimosa! 100%tevreden!

Resposta da MimosaReizen
Handige website met scherpe prijzen. Nadat ik had geboekt werd ik gebeld over een vlucht die niet mogelijk was. Na wat bellen door de meneer van mimosa kon het toch wel, heel fijn. Klantenservice goed te bereiken, dat is echt een pluspunt!
Ook handig dat ze een app hebben waarop je je vakantie overzichtelijk munt inzien.

Resposta da MimosaReizen
Had geboekt en bevestiging gehad van betaling kreeg 5min.later telefoon dat de prijs een vergissing was de prijs ging de hoogte in met 600€kan dit zomaar

Resposta da MimosaReizen
Eerste keer geboekt bij Mimosa. Duidelijke website. Vriendelijke prijzen. Boeking verliep vlot en gemakkelijk. Geen financiële verrassingen tijdens het boeken. Vrijwel direct bevestiging en aanvullende infomatie over mijn boeking ontvangen. Heb ook de app geinstalleerd. Handig. Ben tot nu toe zeer tevreden.

Resposta da MimosaReizen
Goede prijs voor de reis maar geen aanpassingsmogelijkheid meer na het boeken.
Na contactname kreeg ik ook geen wijziging van een foutieve keuze en ook geen commerciêle geste.
De prijs wijzigt constant en zelfs tussen het boeken en betalen. Ik heb zo 150 euro meer moeten betalen ?
Dus geen goeie klantenservice.