MimosaReizen Avaliações

2.074
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele fijne site om te boeken. Met name het kiezen van een alternatieve vlucht werkt erg goed, alsmede het meteen bijboeken van de transfer uit 3 verschillende keuzes. De prijzen zijn ook goed verge... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Reis uitzoeken, daarna prijscheck, vervolgens boeken, bevestiging reis en boeking. Alles is soepel verlopen. Ook de aanbetaling ging vlot en veilig. Wat ik als extra prettig heb ervaren, bagage makk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Omdat ze ook gekoppeld zijn aan niet standaard Nederlandse reisorganisaties kunnen ze en dan komt het: zijn ze veelal gewoon goedkoper met pakketreizen. Mocht je specifieke vragen of hulp willen...ik... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hadden een bepaald hotelnop het oog in Lesbos en vergeleken de aanbieders met elkaar. Voorwaarde was een auto te huren vanaf de luchthaven via Sunny cars (allrisk verzekering all incl.) Eerder ger... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Operador de turismo
  2. Serviço de hospedagem nas férias
  3. Acampamento de recreação e férias
  4. Férias de esqui
  5. Agência de Viagens
  6. Seguradora de Viagem

MimosaReizen stelt pakketten samen door diverse accommodaties en lowcost vluchten zoals Easyjet en Ryanair te combineren. Door deze unieke werkwijze kunnen veel reizen voor de laagste prijzen worden aangeboden. Daarbij komt ook dat u gegarandeerd veilig boekt want Mimosareizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Mimosareizen biedt veel opties in vertrekdata en vertreklocaties, wat ook nog eens geld kan schelen. De voordelen van MimosaReizen op een rij: •Veel opties in vertrekdata en vertreklocaties. •Extra exclusieve kortingen. •Eigen hotels en vluchten inkoop, incl. lowcost. •Een compleet aanbod, met meer dan 8.000 accommodaties. •Direct veilig betalen met IDEAL en creditcard. •Vandaag boeken en morgen vertrekken. •Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds!

Mimosa Reizen

Meer vakantie voor weinig geld
MimosaReizen door Zoover uitgeroepen tot nummer 3 Beste Online Reisbureau van Nederland!

Geen administratie kosten!

Bij ons betaal je geen administratie kosten

Bij ons betaal je geen administratie kosten
Bij ons betaal je geen administratie kosten en je transfer naar je hotel is bijna altijd inbegrepen! Gegarandeerd veilig boeken want Mimosa is aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Kamer van Koophandel Den Haag nr: 59971940

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 70% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.074)

107 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een onbeschoft volk werkt daar!!!

Wat een onbeschoft volk werkt daar!!!! Ze hangen gewoon de telefoon op en hebben een behoorlijke grote mond. 2 x gebeurt. Ze vermelden de toeristenbelasting ook niet, dus let erop dat je dat nog moet betalen (niet bij alle landen). Echt nooit zal ik hier boeken. Liever wat meer betalen en nette service en antwoorden op je vragen in plaats van deze organisatie!

12 de dezembro de 2025

Beste,

Dank voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze klantenservice zo teleurstellend is geweest. Dit is uiteraard niet hoe wij willen dat onze gasten worden geholpen.

Wij nemen uw feedback zeer serieus en zullen dit intern bespreken om te zorgen dat onze medewerkers altijd vriendelijk, professioneel en behulpzaam blijven.

Wat betreft de toeristenbelasting: deze wordt afhankelijk van het land apart doorberekend en staat in de boekingsvoorwaarden vermeld. Wij begrijpen dat dit soms verwarrend kan zijn en zullen kijken hoe we dit duidelijker kunnen communiceren.

Wij betreuren dat u deze ervaring heeft gehad en hopen dat u in de toekomst alsnog een positievere ervaring kunt hebben, mocht u besluiten opnieuw bij ons te boeken.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

We hebben heel snel en overzichtelijk…

We hebben heel snel en overzichtelijk de prijsofferte gekregen.

11 de dezembro de 2025

Beste Carine,

Hartelijk bedankt voor uw review!
Fijn om te horen dat u de prijsofferte snel en overzichtelijk heeft ontvangen. We helpen u graag verder bij het plannen van uw vakantie! ✈️😊

Duidelijke site

Duidelijke site, en snelle afhandeling van mijn boeking. Prijs goed . Andere sites duurder. Hopelijk verloopt de rest vd boeking ook volgens wens.

10 de dezembro de 2025

Hartelijk bedankt voor uw review!
Fijn om te horen dat u onze website duidelijk vindt en dat de boeking snel en voordelig verliep. We hopen dat ook de rest van uw reis volledig naar wens zal verlopen en staan klaar als u nog vragen heeft! ✈️😊

Net terug uit Tenerife

Net terug uit Tenerife
Alles was weer tot in volle tevredenheid geregeld
Ook de app is zeer informatief
Zal zeker hier weer mijn vakantie boeken

4 de dezembro de 2025

Beste Gert,

Hartelijk bedankt voor uw review!
Wat fijn om te horen dat uw vakantie naar Tenerife weer tot volle tevredenheid is verlopen en dat onze app goed van pas kwam. We kijken ernaar uit om uw volgende vakantie opnieuw te mogen regelen! ✈️🌴

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meerdere keren een reis geboekt bij Mimosa en altijd keurig en goed geholpen.
Het reisbureau is telefonisch goed te bereiken en je wordt snel geholpen.
Na boeking krijg je snel de informatie per mail toegestuurd.
Ook een handige app kan geïnstalleerd worden waarop al je gegevens en boekingen staan geregistreerd. Ook kan men gemakkelijk betalingen verrichten met deze app.

1 de dezembro de 2025

Beste Ad,
Hartelijk bedankt voor uw mooie review!
Wat fijn om te horen dat u meerdere keren met plezier bij Mimosa heeft geboekt en dat onze service u altijd goed bevalt. Goed dat onze bereikbaarheid, snelle communicatie en handige app u zo positief zijn opgevallen. We helpen u graag weer bij uw volgende reis! ✈️😊

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mooi overzicht om eens te kijken naar…

Mooi overzicht om eens te kijken naar waar je eventueel op vakantie zou gaan. Indien je dan beslist om naar een bepaalde bestemming te reizen is het ook allemaal heel duidelijk en gemakkelijk om te boeken. Indien er een probleem op vakantie/luchthaven zou voordoen dan helpen ze je graag verder.

30 de novembro de 2025

Beste Noella,

Hartelijk bedankt voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat u onze website overzichtelijk vindt om vakanties te bekijken en dat het boeken duidelijk en gemakkelijk verloopt. Ook goed dat onze ondersteuning bij eventuele vragen of problemen u een gerust gevoel geeft. We staan altijd klaar om u te helpen en hopen u snel weer te mogen ondersteunen bij een volgende reis! ✈️😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al vele keren tevreden geboekt

Al vele keren naar zeer tevredenheid geboekt bij Mimosa.
Altijd wat goedkoper en vanaf Düsseldorf veel meer keuzes om te vertrekken en aan te komen.
Het boeken en de app werkt goed.

25 de novembro de 2025

Beste,

Hartelijk bedankt voor uw trouwe vertrouwen en mooie review!
Wat fijn om te horen dat u al vele keren naar volle tevredenheid bij Mimosa heeft geboekt. Mooi dat u onze scherpe prijzen, de ruime keuze vanaf Düsseldorf en het gebruiksgemak van zowel het boeken als de app waardeert. We helpen u graag weer bij uw volgende reis! ✈️😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer goed service van Mimosa reizen

Wij gaan al jarenlang met Mimosa naar Kos - we zijn altijd zeer te spreken over de service. Alles netjes verzorgd, nog leuke prijzen. Kan altijd beter, maar toch....! Wij zijn zeer te speken over Mimosa. We hebben al weer geboekt voor 2026, wat een heerlijk vooruitzicht. Boekingsbevestiging van Mimosa was al snel binnen. We kunnen niet wachten!

25 de novembro de 2025

Beste Frans,

Bedankt voor jullie prachtige review! Geweldig om te horen dat jullie al jarenlang zo tevreden zijn en alweer hebben geboekt voor 2026. Wat fijn dat alles naar wens verloopt en de service steeds bevalt. Wij wensen jullie nu alvast een fantastische reis toe! 🌞✈️

Heel netjes geholpen

Heel netjes geholpen. Goed bereikbaar. Zeker voor herhaling vatbaar om te boeken.

24 de novembro de 2025

Beste ,

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je netjes bent geholpen en ons goed kon bereiken. We zien je graag weer terug voor een volgende boeking! 🌟

Duidelijke website en omschrijvingen

Duidelijke website en omschrijvingen. Boekingsproces is soepel en eenvoudig. Nu de reis die pas over een paar maanden is afwachten

19 de novembro de 2025

Beste Marcel,

Bedankt voor je fijne reactie! Goed om te horen dat alles duidelijk en soepel verliep. Nu lekker uitkijken naar de reis — alvast veel voorpret gewenst! 🌴✈️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eerste maal dat ik bij mimosa reizen boek

Eerste maal dat ik bij mimosa reizen boek. Prijs is goedkoper dan bij anderen. Heb ook al contact gehad via email voor nog enkele vragen, dadelijk email ontvangen voor antwoord. Helpen je dadelijk verder. Zeer vriendelijk. Zeker een aanrader.

20 de novembro de 2025

Beste Marcel,
Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je eerste ervaring zo positief is en dat je snel en vriendelijk geholpen bent. Heerlijk dat de prijs ook nog meevalt. Zeker leuk om te horen — en bedankt voor de aanrader! 🌟✈️

Goed en duidelijk

Een duidelijke website met een overzichtelijke lay-out. Prijzen worden duidelijk getoond en ook de mogelijkheid tot het wijzigen van de vluchten. Boekingsproces verloopt vlot en de communicatie na het boeken is snel en goed. Op e-mail kan beter en sneller worden gereageerd.

17 de novembro de 2025

Beste Marien,

Bedankt voor je uitgebreide feedback! Fijn dat de website, prijzen en het boekingsproces zo goed bevallen en dat de communicatie na het boeken vlot verloopt. We nemen je opmerking over de reactiesnelheid via e-mail zeker mee om verder te verbeteren. 🌟

Ben altijd uiterst tevreden

Het is nu de vierde keer dat ik een reis bij Mimosa reizen hebt geboekt.
Nu was ik vergeten een reis/ annuleringsverzekering af te sluiten.
Via de chat contact met ze opgenomen om het alsnog af te sluiten. Binnen wel geteld 6 minuten alles afgerond!! Tijdens de chat overgemaakt, en tijdens die chat krijg ik zowel de betaal bevesting als de polis van Alianz, via mail binnen.
Ben altijd uiterst tevreden geweest over Mimosa Reizen, wat dan ook de reden is dat ik altijd via hun mijn vakanties boek!!

11 de novembro de 2025

Beste Lex,

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je al vier keer met tevredenheid bij Mimosa boekt en dat zelfs het afsluiten van de verzekering super snel geregeld werd. Top dat alles binnen een paar minuten afgerond was — dat hoort zo! Dank voor je vertrouwen en trouw, en alvast veel plezier met je volgende reis! 🌞✈️

Eerste maal met jullie

Eerste maal met jullie. Tot zover o.a. beste prijs en overzichtelijke website.

8 de novembro de 2025

Beste Guy,
Bedankt voor je reactie! Fijn dat de eerste indruk goed is, met een scherpe prijs en een overzichtelijke website. Veel plezier met het vervolg van je boeking! 🌟✈️

Helder en duidelijk.

Heel eenvoudige en duidelijk om te boeken. Alles wordt stap voor stap eenvoudig uitgelegd.

6 de novembro de 2025

Beste Jo,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super snelle reactie op wat vragen

Super snelle reactie op wat vragen, zelfs op zondag. Scherp en breed aanbod voor Hurghada

31 de outubro de 2025

Beste Michiel,
Bedankt voor je mooie review! Wat goed om te horen dat je zo snel antwoord kreeg op je vragen — zelfs op zondag — en dat het aanbod voor Hurghada je bevalt. Veel plezier met het uitzoeken of genieten van je reis! 🌞✈️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Makkelijk en goede site voor vakantie

Het was erg simpel om te reserveren. Ook de prijs was beter dan vele andere aanbieders. Meteen na reservering alles in de email en app gekregen. Dit is gewoon allemaal perfect. Nu nog afwachten of het volgend jasr ook zo goed verder gaat , als de reis echt gaat beginnen maar voor nu TOP

25 de outubro de 2025

Beste Jolanda,

Bedankt voor je fijne review! Geweldig dat reserveren zo makkelijk ging en dat je meteen alles netjes in je mail en app ontving. Voor nu top — en we hopen dat de rest straks minstens zo goed verloopt. Veel voorpret gewenst! 🌞✈️

Duidelijk overzicht ook site

Duidelijk overzicht ook site, medewerker gebeld ivm vraag over boeking kreeg duidelijk antwoord en was vriendelijk.

15 de outubro de 2025

Beste Rob,

Hartelijk bedankt voor uw review!
Fijn om te horen dat u onze website duidelijk vond en dat onze medewerker u vriendelijk en helder te woord heeft gestaan. We helpen u graag opnieuw bij een volgende boeking! ✈️😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het was onze eerste kennismaking met…

Het was onze eerste kennismaking met mimosareizen. De boeking verliep zeer vlot. Wat ik zo goed vind aan de website is dat je ook meteen kan kiezen uit vele mogelijkheden van vluchturen. Na de boeking ook de app gedownload . Zeker aan te raden!
Laat ons hopen dat de reis in november ook zo vlot verloopt.

14 de outubro de 2025

Beste Rene,

Hartelijk bedankt voor uw fijne review!
Wat leuk om te horen dat uw eerste kennismaking met MimosaReizen zo positief was. Fijn dat de boeking vlot verliep en dat de keuze uit verschillende vluchturen en onze app goed bevallen zijn. We duimen mee dat uw reis in november net zo soepel en plezierig zal verlopen. Mocht u tussentijds vragen hebben, staan we graag voor u klaar! ✈️😊

Alles vlot verlopen

Alles vlot verlopen, en idd wat goedkoper voor dezelfde reis bij mimosa

10 de outubro de 2025

Beste Margriet,

Hartelijk bedankt voor uw review!
Fijn om te horen dat alles vlot is verlopen en dat u bij Mimosa Reizen voordeliger uit was voor dezelfde reis. We waarderen uw vertrouwen en helpen u graag weer bij een volgende boeking! ✈️😊