Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik vind het jammer dat er zoveel kleding one size zijn. Voor mij allemaal veel te groot. Bijvoorbeeld de oversized blazer, snap dat ie oversized model is maar wel erg groot. De kwaliteit van laarzen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben een Minre fan! Zowel de fysieke winkels als de webshop kunnen me absoluut bekoren! Hippe, leuke collecties voor zowel mezelf als mijn dochters. Hele goeie service, altijd vriendelijk en als ik... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super goede service! :) Ik had een broekje waarvan de rits kapot was, hier heb ik toen achteraan gemaild. Kreeg een snelle reactie terug, mocht hem terugsturen op hun kosten en kreeg direct een nie... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helaas in de winkel nog niet geweest maar ze hebben leuke kleding en betaalbaar voor ieder wat wils de maten worden goed uitgelegd zodat je eigenlijk altijd de juiste maat besteld. Ik heb nu 1x best... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda feminina
  2. Loja de Roupas
  3. Loja de decoração de design de interiores
  4. Joalheria

Sinds 2018 is Minre dé fashion & lifestyle boutique van Utrecht, en inmiddels weten steeds meer mensen in heel Nederland ons te vinden via de webshop én onze winkels in Breda en Amsterdam. Wat ons zo uniek maakt? De mix van trendy mode, bijzondere items uit India en Marrakesh, en sieraden die we zelf uitzoeken of ontwerpen, alles om jouw look helemaal af te maken. Of je nu langskomt voor een nieuwe outfit of voor mooie accessoires voor in huis, bij Minre vind je altijd iets bijzonders. Met onze boho vibes en persoonlijke service voelt een bezoekje aan de winkel altijd extra gezellig. We vinden het superleuk om onderdeel te zijn van jouw creatieve stylingsproces! Bij Minre doen we er alles aan om je een fijne en persoonlijke shopervaring te geven. Heb je vragen over maten, styling of materialen? Ons team staat altijd voor je klaar via mail, Instagram of in één van onze boutiques. We verzenden je bestelling zo snel mogelijk, meestal dezelfde dag. En mocht iets toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je je items eenvoudig retourneren via DHL. Heb je bij ons geshopt? Dan vinden we het superleuk als je je ervaring wilt delen in een review. Daarmee help je niet alleen andere shoppers, maar ook ons team om nog beter te worden. 🧡

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

115 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fijne medewerking

Fijne winkel en goede medewerking vanuit de klantenservice toen mijn shirtje kapot bleek. Ik kom er graag!

30 de novembro de 2025

Hi Fleur,

Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen! Bedankt voor je lieve review. Hopelijk kunnen we je snel weer blij maken, online of in onze winkel. 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele leuke kleding van super goede…

Hele leuke kleding van super goede kwaliteit! De winkel zelf ik ook erg leuk ingedeeld en ik gaat nooit met lege handen weg🤭. Als je opzoek bent naar de leukste kleding (die niet iedereen al heeft) zal ik zeker een kijkje nemen!!

5 de dezembro de 2025

Hi Romy,

Wat leuk om te horen! Bedankt voor je lieve review. 🧡

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het werd heel snel geleverd en de…

Het werd heel snel geleverd en de communicatie is heel goed! Het artikel was ook van heel goede kwaliteit.

5 de dezembro de 2025

Hi Rana,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie en de kwaliteit van het item! 😊

Super snel verzonden

Super snel verzonden, goed verpakt, snelle communicatie.

Hi Lisa,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over je bestelling. Hopelijk heb je er veel plezier van. 😊

Perfect!

Al meerdere keren bij jullie besteld en elke keer was het een succes. De kleding is van goede kwaliteit, de maten zijn zoals aangegeven en het wordt super snel verzonden.

Hi Rosa,

Leuk om te horen dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld en tevreden bent met je items!

Bedankt voor je lieve review. Hopelijk kunnen we je snel weer blij maken! 🧡

Snelle bezorging

Pakketje was binnen 2 dagen in huis. Kleding is mooi!

Hi Isabelle,

Wat fijn dat je pakketje snel in huis was en dat je blij bent met je nieuwe jasje! Bedankt voor je lieve review.

Leuke winkel

Ik heb nu 1x besteld maar ik kom zeker terug en ik hoop nog een keertje naar de winkel tegaan en ook nog een lekkere koffie erbij te drinken.

1 de dezembro de 2025

Hi Bernadette,

Bedankt voor je lieve review! Wat fijn om te horen dat je eerste bestelling helemaal naar wens was en super leuk dat je binnenkort gezellig onze winkel wilt bezoeken.

Hopelijk tot snel! 🧡

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik wilde het terug sturen Maar met geen…

Ik wilde het terug sturen Maar met geen mogelijkheid lukt dat Waardeloos

1 de dezembro de 2025

Hi Yvonne,

Wat vervelend om te horen dat het niet lukt om een retourlabel aan te maken. Op onze retourpagina vind je alle informatie over het retourneren en het stappenplan voor het aanvragen van een label. Mocht het alsnog niet lukken, stuur ons gerust een mail via webshop@minre.nl. We helpen je graag verder!

Snelle verzending

Snelle verzending. Leuke kleding.

28 de outubro de 2025

Hi Karen,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze kleding en snelle verzending. 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en blij met het…

Snelle levering en blij met het gekochte item :)

25 de outubro de 2025

Hi Pebbles,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je bestelling snel binnen was en dat je blij bent met het gekochte item! Heel veel plezier ervan!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd tevreden over de webshop van…

Altijd tevreden over de webshop van Minre! Koop er graag, leuke afwisselingen, net wat anders en als er wat is, zo opgelost! Snel een keertje live in Breda langs!

29 de outubro de 2025

Hi Eveline,

Bedankt voor je lieve review. We hopen je snel te zien in Breda! 🤭

Na een dag al bezorgd!

Na een dag al netjes verpakt bezorgd. De broek zit als gegoten. Heb al leuke complimentjes gekregen..

24 de outubro de 2025

Hi Esther,

Super leuk dat de broek zo goed past en dat je er al complimentjes over hebt gekregen! Bedankt voor je review en heel veel draagplezier! 🧡

Super goede service

Super goede service! :)

Ik had een broekje waarvan de rits kapot was, hier heb ik toen achteraan gemaild. Kreeg een snelle reactie terug, mocht hem terugsturen op hun kosten en kreeg direct een nieuwe toegestuurd. Ontzettend blij mee, dankjewel!

24 de outubro de 2025

Hi Pien,

Wat fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen, ondanks dat je in eerste instantie een beschadigd broekje had ontvangen. Hopelijk heb je alsnog veel plezier van je aankoop en kunnen we je snel weer blij maken! 💌

Mooie inspirerende site

Mooie inspirerende site, super snelle levering, erg mooie jeans

23 de outubro de 2025

Hi Anouk,

Bedankt voor je review! Hopelijk heb je veel plezier van de jeans. 😊

Supersnelle levering

Supersnelle levering, outfit als op de foto's

16 de outubro de 2025

Hi Bianca,

Fijn om te horen dat het pakketje snel geleverd is en dat het item overeenkomt met de foto. Heel veel plezier ervan!

Absolutely fastdelivery 🏎️

Absoluut fastdelivery en het artikel paste ook perfect. Heel blij mee!

6 de outubro de 2025

Hi,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat het item perfect past! Heel veel plezier ervan. 🌞

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle verzending en goede kwaliteit…

Snelle verzending en goede kwaliteit stof. Er zat wel een kleine make-up vlek op de roze blouse. Maar na een keer wassen was die er weer uit :)

30 de setembro de 2025

Hi An,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je de bestelling snel hebt ontvangen! Het is uiteraard niet de bedoeling geweest dat er een vlek op het item zat, onze excuses voor het ongemak. We raden je aan om bij een volgend geval even contact met ons op te nemen via webshop@minre.nl. Dan kunnen we je direct verder helpen en een passende oplossing bieden. 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuke winkel met unieke items

Leuke winkel met unieke items, dat is schaars tegenwoordig!

30 de agosto de 2025

Hi Beau,

Bedankt voor je lieve review en het mooie compliment! 🧡

Minre

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.