Ik vind het jammer dat er zoveel kleding one size zijn. Voor mij allemaal veel te groot. Bijvoorbeeld de oversized blazer, snap dat ie oversized model is maar wel erg groot. De kwaliteit van laarzen... Ver mais
Ik ben een Minre fan! Zowel de fysieke winkels als de webshop kunnen me absoluut bekoren! Hippe, leuke collecties voor zowel mezelf als mijn dochters. Hele goeie service, altijd vriendelijk en als ik... Ver mais
Super goede service! :) Ik had een broekje waarvan de rits kapot was, hier heb ik toen achteraan gemaild. Kreeg een snelle reactie terug, mocht hem terugsturen op hun kosten en kreeg direct een nie... Ver mais
Helaas in de winkel nog niet geweest maar ze hebben leuke kleding en betaalbaar voor ieder wat wils de maten worden goed uitgelegd zodat je eigenlijk altijd de juiste maat besteld. Ik heb nu 1x best... Ver mais
Sinds 2018 is Minre dé fashion & lifestyle boutique van Utrecht, en inmiddels weten steeds meer mensen in heel Nederland ons te vinden via de webshop én onze winkels in Breda en Amsterdam. Wat ons zo uniek maakt? De mix van trendy mode, bijzondere items uit India en Marrakesh, en sieraden die we zelf uitzoeken of ontwerpen, alles om jouw look helemaal af te maken. Of je nu langskomt voor een nieuwe outfit of voor mooie accessoires voor in huis, bij Minre vind je altijd iets bijzonders. Met onze boho vibes en persoonlijke service voelt een bezoekje aan de winkel altijd extra gezellig. We vinden het superleuk om onderdeel te zijn van jouw creatieve stylingsproces! Bij Minre doen we er alles aan om je een fijne en persoonlijke shopervaring te geven. Heb je vragen over maten, styling of materialen? Ons team staat altijd voor je klaar via mail, Instagram of in één van onze boutiques. We verzenden je bestelling zo snel mogelijk, meestal dezelfde dag. En mocht iets toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je je items eenvoudig retourneren via DHL. Heb je bij ons geshopt? Dan vinden we het superleuk als je je ervaring wilt delen in een review. Daarmee help je niet alleen andere shoppers, maar ook ons team om nog beter te worden. 🧡
Minrebroederstraat 23, 3512GS, Utrecht, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Super snelle levering was hier binnen de twee dagen, kleren zitten ook super goed en zijn echt mooi! Heel tevreden!

Resposta de Minre
Ik heb bij Minre een blazer gekocht van €90, maar na één week vielen de knopen er al af. De winkel bood mij een waardebon van €20 aan om het te laten repareren. Dat klinkt logisch, maar de bon is alleen online te besteden – en dus niet bij een kleermaker. Met andere woorden: de geboden “oplossing” helpt helemaal niet. Teruggaan naar de winkel zou ook kunnen, maar die ligt voor mij niet in de buurt.
Voor een blazer van deze prijs vind ik dit erg slechte service. Jammer dat Minre het zo afhandelt.

Resposta de Minre
Snelle verzending en nette verpakking. Bij een item wijkt de kleur af van de foto op de website, maar ziet er alsnog leuk uit en ben er tevreden mee.

Resposta de Minre
Meerdere shorts gekocht bij minre. 2 daarvan waren na 1 x dragen al kapot. Slechte kwaliteit, zal hier niet zomaar nog wat kopen.

Resposta de Minre
Erg flauw met retourneren en slechte kwaliteit kleding!

Resposta de Minre
Ik zocht een zomerse top en toen kwam ik op Minre uit. Hier hadden ze eigenlijk precies wat ik zocht. De productfoto's waren voldoende duidelijk en de maat was ook goed omschreven, dus de bestelling was snel geplaatst. Heel vlot kwam mijn pakketje binnen en eenmaal uitgepakt bleek het net zo te zijn als op de foto's, echt leuk. Of de prijs bij de kwaliteit pas moet nog gaan blijken, maar ik denk dat het aardig overeenkomt (beide gemiddeld naar mijn idee). Ik ga hier zeker vaker kijken!

Resposta de Minre
Misschien een idee om de pakbon bij het pakketje te leveren wat je hebt besteld
Hoef je het niet apart uit te printen

Resposta de Minre
Minre heeft mijn verwachtingen volledig overtroffen! De kwaliteit en kleuren van de kleding zijn precies zoals beschreven op de website, en ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe outfit. De levering was razendsnel: mijn bestelling kwam de volgende dag al rond de middag aan, ondanks dat ik in België woon en het bedrijf in Nederland is gevestigd. Voor €7,95 is dat echt top! Bovendien krijg je bij je eerste bestelling korting en gratis verzending vanaf €75. Hun kleding is echt supermooi en gewoon perfect. De website is vrolijk en goed afgewerkt, en het bestellen ging supervlot. Ik kreeg ook keurig een bevestigingsmail en een leveringsmail. Ik kan geen slecht woord zeggen over mijn ervaring met Minre. Ik ben meer dan tevreden en ga hier zeker vaker bestellen. Een echte aanrader!

Resposta de Minre
Altijd een goede ervaring met Minre. Snel geleverd, makkelijk retoursysteem. Leuke kleding.

Resposta de Minre
Wat een fijne winkel is Minre. Buiten het feit dat ze echt hele leuke items hebben, is hun service ook echt fantastisch! Bij mijn bestelling zat een verkeerde kleur item, deze werd kosteloos geruild en bovenop kreeg ik ook nog eens een kortingcode om de ervaring plezieriger te maken! Echt heel leuk! Ik koop hier zeker snel weer! Dank je wel Minre!

Resposta de Minre
Ik heb een bonita beach bag op zondagavond bij Minre besteld. Deze werd al op maandagochtend geleverd. Zij zijn gevestigd in Utrecht en zelf woon ik in België. Deze werd goed verpakt en is dus snel geleverd. Deze tas ziet er prachtig uit en kan niet wachten om deze te kunnen gebruiken. Ik kan deze website zeker aanbevelen. Bedankt Minre

Resposta de Minre
Super fijn contact! Snelle reacties.. en onwijs snel de bestelling in huis!! Loef dat…

Resposta de Minre
Door de jaren heen meerdere keren besteld. Altijd snelle verzending en natuurlijk hele leuke kleding!

Resposta de Minre
Makkelijk te bestellen en ontiegelijk snel verzonden. Echt super! De blazers zijn top. Kon leuk gebruik maken van een kortingcode wat toch even een leuke toevoeging was.

Resposta de Minre
Er zat een fout in de levering, foutief artikel juiste verpakking. Dit werd heel snel rechtgezet echter nu kwam de Gillet in one size voor mijn dochter met maat S en dit Gillet paste haar zusje met maat 140 nog niet eens.

Resposta de Minre
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.