Ik was eerst sceptisch, maar uiteindelijk toch overstag gegaan. Heb met de actiecode 2+1 besteld. Helaas bleek dat de verkeerde maat te zijn. Contact met klantenservice gehad en die waren enorm behulp... Ver mais
Deze beha zit echt lekker en doet wat ze beloven. Geeft mijn borsten een goeie vorm, knelt niet. Alle andere beha's die ik heb gehad in mijn leven deden maar één ding: niet knellen maar dan platte of... Ver mais
Bestelling gedaan en betaald, bleek niet leverbaar. Geen geld terug, maar andere kleuren uitzoeken. Welke kleuren wel leverbaar waren, werd er niet bijverteld… Uiteindelijk bh’s ontvangen (na lange... Ver mais
Bestelling gedaan op 8 mei nu 1 juni nog steeds niets binnen duurt wel erg lang zeg. Wanneer mag ik deze bestelling ontvangen.....
Bij Monavida geloven we dat elke vrouw zich zelfverzekerd en comfortabel moet voelen, elke dag opnieuw. Onze bh's zijn ontworpen met liefde en aandacht voor detail, zodat jij kunt stralen in je eigen huid. Van perfecte pasvormen tot zachte stoffen, wij zorgen ervoor dat je jezelf kunt omarmen met stijl en comfort. Omdat jij het verdient om jezelf te zijn, op je best. 💖 Dank je wel voor je vertrouwen in ons! We kijken ernaar uit om deel te zijn van jouw dagelijkse routine. 🤗
Grote Voort 293 A, 8041BL, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Retourneren en terugbetalen geeft problemen.Helaas te laat de reviews gecheckt en er letterlijk ingestonken

Resposta da Monavida
Is n chinees bedrijf.Als je de bh niet past, kun je het alleen terugsturen naar China op eigen kosten. Ze hebben wel een nederlands Heuvellaan 29 2803 DV. Gouda. Merkwaardig. Wil je het niet naar China sturen dan krijg je maar 15% korting.
Staat ook nergens vermeld dat het n chinees bedrijf is.
Oplichters

Resposta da Monavida
Ik geef 1 ster omdat je niet minder kan geven. Ik heb 1 bh besteld waarvan de maat van geen kanten klopt en het nul steun geeft. Na meerdere mails dat ik het wil retourneren, kreeg ik eindelijk een reactie. Eerst met de vraag of ik het echt niet wil houden, daarna of ik een ander artikel wil kopen met korting en dan dit artikel mag houden 🤦🏻♀️ Nu een mail dat ik op mijn kosten mag retourneren naar China (verklaart meteen waarom de maat echt niet klopt). Alleen kost dit meer dan dat de bh gekost heeft. Wel adverteren met eenvoudig retourneren.. Koop hier niet!!!

Resposta da Monavida
Maat klopte niet, wilde ik ruilen maar was gigantisch duur. Eerst nog zeggen dat ik verantwoordelijk was voor de retourkosten; een mail later ging het erom dat ik de verzendkosten (vanuit China!) zou moeten vergoeden. Geld terug was geen optie (ja, 15%). Slechte service.
Ze hebben goede marketing, maar ik ben er weer ingetuind. Dames, koop geen bh bij Monavida!

Resposta da Monavida
Het retourbeleid is waardeloos , omdat ze vanuit buitenland versturen kost het jou 25 euro om het terug te sturen , ben je nog eens veel geld kwijt
Bh is ook slap en veel te grote cup maakt je borst 2x zo groot niet mooi bij grote borsten

Resposta da Monavida
Wat ging er mis? Wat niet? Verkeerde maat, retouren is onmogelijk omdat ze vanuit China verzenden en je kan 20% van je aankoopbedrag vergoed krijgen maar je mag het artikel dan ook houden.
Wat een 🤬 bedrijf

Resposta da Monavida
Ook hier er in getrapt! Maten kloppen niet in hun schema. Ruilen moet je 24 euro voor betalen en terugsturen tussen de 10 en 50 euro afhankelijk van je pakket en dan vermelden ze in de email dat ze niet aansprakeljjk zijn als het pakket niet goed aan komt en dus niet kunnen verzekeren dat je geld terug krijgt. Al deze informatie staat niet op de site! Je word niet volledig geïnformeerd.

Resposta da Monavida
Niets kopen hier! Wanneer de bestelling niet goed is (past niet of wordt geleverd met vieze bloedvlekken 🤮) dan maken ze retourneren haast onmogelijk.
Gevalletje dropshipping want de producten komen uit China en moeten dus ook terug naar China. Dus ze "komen jou tegemoet" en bieden een vervangend product, maar je moet daarvan wel even zelf de verzendkosten betalen. Vervolgens zeggen ze heel loyaal dat je het product wat retour moet mag houden, maar wat heb je aan iets wat niet past of vies/kapot is geleverd? NIETS! Je krijgt maar 20% van je aankoopbedrag retour! En betaalt dus nog een keer de verzendkosten van het vervangende product!
Volgens hun een geweldige deal... maar de verzendkosten van het nieuwe product zijn ook minstens €25 (afhankelijk van hoeveel je hebt besteld).
En als je er op staat de producten terug te sturen dan moet het dus naar China, heel veel gedoe en uiteindelijk blijkt dat Monavida de inklaringskosten van de douane moet betalen en dat doen ze dus niet. Dus het pakket ligt 2 maanden bij de douane in China, gaat vervolgens retour en dat kan wel 12 weken duren (aldus de PostNL klantenservice). Als je je pakket aangetekend en verzekerd hebt verstuurd, kun je mogelijk de verzendkosten terugkrijgen van PostNL.
Maar 80% van de aanschafprijs ben je dus gewoon kwijt! OPLICHTERS dus! Monavida geeft aan dat de ontvanger de inklaringskosten moet betalen, maar blijkbaar niet wanneer zij bij een retourzending zelf de ontvanger zijn. Dat is toch wel heel bijzonder! Ze noemen zichzelf een legitiem bedrijf en zeggen dat alles aan de douane ligt. Lekker makkelijk.
En vervolgens een standaard reactie van Elise van Monavida dat ze graag tot een passende oplossing willen komen... zeker! Ik ben al 2 maanden met haar aan het mailen over een passende oplossing maar alles wat ze voorstelt kost mij (veel) geld. De oplossing is de inklaringskosten betalen zodat het pakket bij hun internationale magazijn afgeleverd kan worden en ik mijn volledige aankoopbedrag terug kan krijgen. Maar dat willen ze niet, dan houdt het toch op!

Resposta da Monavida
Ga hier niks kopen. Je kan niks retour sturen als het niet past. Je bent gewoon Je geld kwijt dan.

Resposta da Monavida
Beste dames, bestel geen bh bij Monavida!
a. Het duurt een eeuwigheid voordat het pakketje binnen is
b. Slechte kwaliteit bh, made in China
c. Allerbelangrijkste: slechte pasvorm, geen steun aan de zijkant, te diepe voorkant. BH past voor geen meter.
d. Retour sturen? Ja dat kan, naar China!! Kosten tussen de 11 en 50 euro!
Kortom: dit is weer een voorbeeld van volksverlakkerij! Niet bestellen dus!
Beter naar een lingeriewinkel gaan en ter plekke passen en advies krijgen.

Resposta da Monavida
Maat klopt voor geen meter. Gewoon slechte webwinkel die z'n spullen in China besteld en dan duur doorverkoop. Retour zenden mag alleen naar China voor hoge verzendkosten terwijl vestiging gewoon in Zwolle is, zoals op hun site staat. Je krijgt een antwoord wat niet op jouw vraag is. Allemaal geautomatiseerd. Als alternatief krijg je 20% terug en dan mag je de bh's houden. Belachelijk.
Na veel heen en weer gemaild krijg 25 % terug, wat ze zelfs niet eens goed kunnenberekenen (chinese rekenmachine waarschijnlijk). Kan evt op mijn verzendkosten een vervangend artikel krijgen, navraag leert dan verzendkosten € 21,67 zijn.
Leg je klacht neer bij nietbezorgd.nl en de volgende dag heb je je geld terug. Dat ruikt naar pure oplichting.

Resposta da Monavida
Groot verschil in dezelfde maat. Ik had de maat XL 3 maanden terug besteld. Nu heb ik hem nog eens besteld, maar deze is veel kleiner. Dit scheelt minstens 2 maten! Klantenservice werkt niet mee. Ik kan een nieuw artikel toegestuurd krijgen, maar moet zelf de verzendkosten betalen van 10,95. En dan heb ik niet eens de zekerheid of hij goed is qua maat. Retoursturen is op eigen kosten en kost je naar China ongeveer 20 euro. Je denkt dat dit een Nederlandse site is, met Nederlandse klantenservice, maar alles komt uit China. En de enige optie die gegeven werd was 15% van je aankoopbedrag terugkrijgen en het artikel mogen houden. Terwijl ze op de site adverteren met kosteloos een vervangend product krijgen of kunnen ruilen. Ik zou zeggen, bestel hier niet! Dit bedrijf is niet eerlijk.
De reactie hieronder van Monavida op deze review is ook heel flauw. Er zijn namelijk wel 10 mailtjes over en weer gestuurd over hoe we dit netjes op konden lossen. En Monavida, en zelfs Elise waar het contact mee was, zijn niet met een gepaste oplossing gekomen. Het was volgens hun geen reden om deze kosten te dragen, want het was mogelijk dat er verschil zat in de maten vanwege verschil in stof van de batches. Uiteindelijk heb ik 15% van het aankoopbedrag terug gehad, omdat ik echt ontzettend klaar was met dit contact en er geen eerlijke gepaste oplossing kwam. Ik merkte dat dit een van het kastje naar de muur situatie was en het zonde vond van mijn energie die hierin gestoken moest worden. Als zij op deze manier hun geld willen verdienen, hier gelukkig van worden en dit ze een voldaan gevoel geeft, dan wens ik ze daarbij veel geluk. Dit zou mijn stijl niet zijn!

Resposta da Monavida
Bij dit bedrijf bh's besteld. Het lijkt een Nederlands bedrijf maar de producten zijn lang onderweg en blijken uit China te komen. Bij een webshop is het zeer belangrijk dat de maattabel klopt omdat je niet kunt passen. Retourneren is peperduur.
Naar aanleiding van de maattabel een drietal bh's gekocht. Op de website bij de maattabel staat letterlijk te lezen dat als je tussen twee maten in zit de kleinste moet kiezen. Uiteindelijk na twee weken eindelijk de bh's geleverd. Veel en veel te klein, het leek wel een harnas! Ik heb meteen contact opgenomen met de klantenservice, er werd wel snel gereageerd en ze proberen mee te denken met een oplossing.
De oplossing was: ik mocht de bestelde bh's houden en kon gratis nieuwe krijgen, ik hoefde alleen de verzending te betalen. De verzendkosten waren ruim €19 en dan kreeg ik nieuwe. Na weer twee weken wachten werden de grotere maten geleverd , helaas ook die veel te klein! Dit weer aangegeven in de mailwisseling, nu kon ik op advies van hun een nieuw product bestellen of 15% korting op de eerdere bestelling is. Omdat ik inmiddels geen vertrouwen meer in dit bedrijf heb en niet nogmaals €19 ga betalen voor verzending uiteindelijk maar genoegen genomen met 15% korting. Wel had ik in de mailwisseling aangegeven dat bij een webshop het super belangrijk is dat de maattabel klopt en verzocht dit aan te passen of opnieuw te bekijken om andere mensen deze ellende te besparen.
De te kleine bh's aan mijn dochter gegeven, die vindt ze lekker zitten, is er toch nog iemand blij met die dingen.
Mocht je toch besluiten een bh kopen bij deze webshop hou er dan rekening mee dat je twee maten groter (!) besteld dan wat de maattabel van Monavida aangeeft, dan heb je kans dat ze goed zitten
Voor mij geen bh's meer van deze webshop!

Resposta da Monavida
Niet kopen! Oplichters. De slechtste webwinkel waar ik in 20 jaar online heb gewinkeld. De maattabel klopt totaal niet. Je belandt in een eindeloos gesprek met een robot over mijn lichaamstype. Ik wist niet dat 85F zo'n specifieke maat was. )) Blijkbaar weten ze in China niet wat maat F is of hoeveel centimeter dat is. )) Ik heb nog nooit problemen gehad met bh's van andere winkels. Ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de koper nooit zijn geld terugkrijgt. Ze willen het product niet eens terug. )) Ze willen het niet! Ze bieden aan om het te houden en een schamel percentage terug te geven. )) De slechtste webwinkel!
P.S: Oh, Elise heeft gereageerd op mijn recensie. Een erg beleefde en behulpzame robot. Jammer dat het niet helpt.)

Resposta da Monavida
Nooit iets kopen! Slechte kwaliteit en pasvorm en je moet retourneren naar China
Had ik maar reviews gelezen voordat ik het kocht. Website etc lijkt prima, maar is dus echt niet wat het lijkt!
NIET KOPEN!!!

Resposta da Monavida
Product wat je besteld is van slechte kwaliteit, niet zo als beschreven.
Retour sturen is niet te doen. Nederlands bedrijf, staat ook als afzender op t pakket maar de retouren moeten naar China en dan sta je voor hoge retourkosten. Maar je mag de bh ook houden en dan storten ze je 15% van t aankoopbedrag terug. Mails worden echter niet door hun persoonlijk beantwoord want krijg steeds hetzelfde antwoord terug op mijn mails terwijl ik daar niet om vraag

Resposta da Monavida
Alles is zeer goed verzorgd verstuurd.

Resposta da Monavida
Eigenlijk geen 1 ster waard!
Mijn BH"s kwamen snel binnen maar véél te groot. Dus wou ik ze retourneren. Dat kon maar koste me 15,- om die zelf dus te verzenden. Half jaar later krijg ik vandaag mijn pakketje wéér terug! WTF? Ja geweigerd door MONAVIDA dus! WTF wederom!? Waarom krijg ik de reactie van MONAVIDA dat ik hem retour mocht sturen (op EIGEN KOSTEN) en sturen ze hem dan dus ook weer retour (of geweigerd?)?
IK WIL MIJN GELD TERUG BEN MINDERVALIDE MET WIA UITKERING!!!!
Dus NIETS kopen bij deze firma aub want het zijn OPLICHTERS!!!!

Alles mis
Bestelling geplaatst doorgelinkt naar iDeal en betaald
Bij Monadiva geen bestelling doorgekomen
15 e-mails later met verzoek om dan maar m’n geld terug te betalen zeggen ze nu er is geen betaling
Duidelijk m’n geld kwijt!!
Nooit kopen bij dit bedrijf

Resposta da Monavida
Het zijn oplichters. Ook ik ben er ingetrapt en geeist dat ik mijn geld terugkrijg. Dat is ook wat ze zeggen: 30 dagen geld terug garantie. Niet dus. Ze bieden je weer zo’n lor van een bh aan of…. 15% terugbetaling! Ik ga aangifte doen van online fraude en ik hoop dat meer slachtoffers dit doen zodat dit soort praktijken gestopt worden.

Resposta da Monavida
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.