Movetolearn.dk Avaliações 54

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mads holder nogle super kurser og er virkelig god til at formidle budskabet og svare på alle mulige og umulige spørgsmål så han får de bedste anbefalinger fra mig

Detalhes da empresa

1. Classe

Escrito pela empresa

Førstehjælps kursus -Stress coaching -Virksomhedsrådgivning - Det bæredygtige arbejdsliv. -Personlig mentor. Mads Hansen, rådgiver i alt fra førstehjælp i virksomheder, med speciale i det at opbygge en sund kultur, hvor sikkerhed og godt arbejdsmiljø er i fokus. Han rådgiver ligeledes i det gode samarbejde på arbejdspladsen. Hvordan er man et godt team - Bæredygtig arbejdsliv - stress coaching og rådgivning til enkelt personer med livskrise. Kort fortalt kan han hjælpe med at skabe den rette mentale tilstand, så mennesker kan redde sig selv og andre, fysisk og psykisk. Mads er altid klar med hjælp. Det kan være den førstehjælp. Det kan være den svære samtale. Det kan være når stress, har ramt en person hårdt. Det kan også være et team eller virksomheden, som mangler sparring omkring samarbejde, vurdering og GAIS måling af trivslen på arbejdspladsen.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mads holder nogle super kurser

så han får de bedste anbefalinger fra mig

21 de abril de 2026

Resposta da Movetolearn.dk

Mange tak for din fine feedback John :))

12 timer førstehjælp

Mads er en fantastisk lærer og god til at give fra sig. Han er entusiastisk og svare gerne på de mest undrende spørgsmål han inddrager personer i undervisningen og god til at forklare også uden for egne erfaringer. Det blev på ingen måde langtrukken selvom det var mange timer var blanding af teori og praktiske øvelser virke godt fordelt.

26 de março de 2026

Resposta da Movetolearn.dk

Mange tak for de fine ord Cecilie, det var en fornøjelse at møde dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk kursus med læring og humor

Mads er en meget entusiastisk underviser og har utrolig meget viden og både det fysiologiske og det praktiske i forhold til førstehjælp. Hans undervisning er levende med mulighed for at stille spørgsmål. Den praktiske del med cases og dukkerne måtte gerne fylde endnu mere end den gør, da det giver en endnu bedre indlæring for mit vedkommende.

5 de março de 2026

Resposta da Movetolearn.dk

Mange tak for din anmeldelse Karin. Det er en fornøjelse at være sammen med jer på Grundfos.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde fornøjelse af Mads til 12…

Jeg havde fornøjelse af Mads til 12 timers kursus inkl. Færdselrelateret førstehjælp. Hele vejen igennem var der god stemning og godt/fængende læringsmiljø. Mads er god til at sætte det i relation til de enkeltes hverdag - klart anbefalingsværdigt:)

20 de fevereiro de 2026

Resposta da Movetolearn.dk

Mange tak for den feedback og snakken vi havde på kursus dagen Kristina. Det var en fornøjelse.

Skide god energi

Skide god energi, meget engageret og nede på jorden. Fede historier

20 de fevereiro de 2026

Mange tak for dine observationer Mathilde. Det var en fornøjelse

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for et super kursus Mads

Tak for et super kursus Mads. Du forstod at fange mig og skabe et kursus, hvor man får meget for de 4 timer kurset tog. Jeg er sikker på at jeg kan huske at anvende det vigtigste.

17 de fevereiro de 2026

Resposta da Movetolearn.dk

Mange tak for de ord Bjørk, det var en fornøjelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er utrolig glade for samarbejdet

Vi er utrolig glade for samarbejdet. Mads er en virkelig dygtig, engageret og meget inspirerende instruktør, som formår at formidle og lære fra sig. Mads er dygtig til at kombinere det faglige med rigtig gode eksempler fra hans hverdag. Det gør kursus utrolig spændende og meget lærerigt.
Så jeg kan varmt anbefale Mads og hans kurser.

26 de janeiro de 2026

Resposta da Movetolearn.dk

Mange tak for de fine ord Marianne. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer i Randers :))

Nærværende

Nærværende, og mødte konfirmanderne hvor de var.

29 de janeiro de 2026

Resposta da Movetolearn.dk

Mange tak, det er altid en fornøjelse at møde de unge mennesker.

Læring i øjenhøjde

Mads Hansen skaber en unik ramme for teambuilding med respekt for individet
På Grundfos i Bjerringbro har vi haft fornøjelsen af at kombinere Mads Hansens erfaring som tidligere paramediciner med hans nuværende rolle som teamcoach. Resultatet blev en inspirerende teambuilding-session, hvor temaet ”at redde liv” dannede den røde tråd.
Gennem øvelser, der fokuserede på samarbejde, effektivitet, fokus og forståelse for hinanden, lykkedes det at skabe en oplevelse, der styrkede både teamets sammenhold og individuelle kompetencer.
Kurset var en stor succes, og vi kan varmt anbefale at involvere Mads. Han holder ikke tingene på et højt teoretisk niveau, men leverer præcis det, der efterspørges: praktiske værktøjer, som den enkelte kan anvende direkte i hverdagen, og som bidrager til at optimere teamets performance.

MVH. Scrum Master
Michael Skjoldemose

18 de novembro de 2025

Resposta da Movetolearn.dk

Mange tak for de fine ord Michael, det har været en fornøjelse.

Godt, kompetent og handlingsorienteret

Vi fik en super god, kompetent og handlingsorienteret gennemgang af førstehjælp på 4 timer. Eneste downside var at min arbejdsgiver hellere skulle have booket Mads i 6-7 timer :D

3 de novembro de 2025

Resposta da Movetolearn.dk

Ja tiden går altså hurtigt når man er i godt selvskab.

Yderst brugbart førstehjælpskursus

Brugbar og yderst relevant førstehjælpskursus. Der var mange øjenåbnere undervejs i kurset og øvelserne med at få lov at give hjertemassage på en dukke var yderst brugbare. Jeg er noget mere tryg ved en eventuel krisesituation nu.

27 de outubro de 2025

Resposta da Movetolearn.dk

Mange tak for din deltagelse Pernille.

Østerbyskolen

Jeg vil anbefale Mads og Movetolearn.dk til enhver tid. Jeg har haft alm førstehjælp ved ham, men jeg er også uddannet førstehjælpsambassadører. Det betyder jeg kan undervise mine elever og har en viden om førstehjælp. Jeg er i den grad blevet gearet til den opgave af Mads

22 de outubro de 2025

Resposta da Movetolearn.dk

Mange tak fordi du valgte produktet Maiken, det var en fornøjelse

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais