Pandekagekroen Avaliações 48

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Efter at have set Pandekagekroen i 'Sæt pris på Danmark' med Hans Pilgaard, besluttede vi at besøge kroen under vores besøg i Viborg. Vi havde store forventninger, men de blev slet ikke indfriet.... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Første besøg hos pandekage huset. Vi valgte hver 3 forskellige retter, så vi kunne smage hos hinanden. Forretten var konen vild med, min smagte mest af pandekage. Hovedretten var vi begge 2 enige om v... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pandekagekroen er et skønt sted- både som kunde og medarbejder

Pandekagekroen er et skønt sted – både som kunde og som medarbejder ☺️

Fantastiske medarbejdere og dejlige kunder skaber en virkelig god stemning. Det er helt klart et sted, jeg vil anbefale – både hvis man leder efter et godt spisested, eller hvis man søger et trygt og rart arbejde.

Michelé er en fantastisk og omsorgsfuld chef, som passer på sine medarbejdere og sikrer et sundt og trygt arbejdsmiljø.

Maden er lækker, og kroen har et rent og roligt miljø, hvor man føler sig velkommen.

Nyansat efter ledelsesskift ☝️

18 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ikke et sted man bør støtte

Pandekagekroen er ikke et sted, jeg mener, man bør støtte. Jeg har fået et meget ubehageligt og bekymrende indtryk af, hvordan chefen behandler sine unge ansatte. Den måde, der bliver talt til medarbejdere på, og den manglende respekt og ansvar fra ledelsens side, er langt fra i orden.
Unge mennesker, som er nye på arbejdsmarkedet, har brug for støtte, ordentlig oplæring og et trygt arbejdsmiljø. Det indtryk, man får her, er det modsatte. Når ledelsen ikke tager ansvar for sine ansatte, siger det meget om stedet som helhed.
Af den grund er Pandekagekroen ikke et sted, jeg kan anbefale at støtte.

9 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig dejlig mad og udsøgt…

Virkelig dejlig mad og udsøgt betjening. Det var min fødselsdag, og jeg følte virkelig, at vi var i centrum. Mine bedste anbefalinger - vi kommer igen. Mvh Finn

19 de outubro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dårlig håndtering af uheldig situation

Var til en fest 10. maj 2025, hvor 2/3 af gæsterne blev syge.
Det er hvad der kan ske. Selv med den bedste egenkontrol, kan udefra kommende bakterier foresage et sådan udbrud.
Men pandekagekroen håndterede det i første omgang ret dårligt, og selv da der kom klarhed over årsagen, var pandekage kroen i første omgang ikke villig til at finde en fornuftig løsning.
I sidste ende blev der fundet en løsning som begge parter kunne acceptere.
Hvis man skal finde den positive vinkel, må det være at, når pandekagekroen har været så dårlig til at håndtere sådan en situation, tyder det på det langt fra er hverdag for dem.

Maden var ok, men jeg forudser ingen Michelin stjerner i den nærmeste fremtid.

10 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi havde en virkelig skuffende…

Vi havde en virkelig skuffende oplevelse hos Pandekagekroen. Min mor havde bestilt bord i god tid og oplyst, at tre af os er veganere, men de manglede flere basale ingredienser, uden at vi blev informeret på forhånd. Retterne var mangelfulde og til tider uspiselige og ventetiden var ekstremt lang mellem retterne. Servicen var heller ikke god – vigtig information blev først givet, når vi selv spurgte.

20 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kører 130Km havde bestilt bord 1 1/2…

Kører 130Km havde bestilt bord 1 1/2 time før på mail, de læser desværre kun mail 1 gang om dagen, så ingen pladser øv. Det står godt nok på hjemmesiden man skal ringe, hvis man bestiller på dagen, det overså vi så og måske vi ikke er de eneste.

7 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har slet ikke tal på hvor mange…

Jeg har slet ikke tal på hvor mange gange vi har besøgt pandekagekroen, men én ting er helt sikkert, vi kommer bestemt igen. Maden er altid lækker og velsmagende, super god service og altid et smilende personale. Eneste minus, er at de har mere end en enkelt lukkedag om ugen, men så må vi gæster jo blot planlægge vores besøg😁

27 de julho de 2025

Pandekage kroen levere altid

Pandekage kroen levere altid!
God mad og sjov og god betjening.
Det eneste jeg kunne ønske mig var en fornyelse af menu kortet, men det er nok fordi jeg har været der så mange gange. Og kommer helt sikkrt igen.

2 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

En skuffende smagsløs oplevelse.

Vi havde store forventninger, men de blev slet ikke indfriet.
Vi blev mødt af en arrogant og uhøflig vært, hvilket ikke var rart.
Vore pandekager var flade, ikke gennembagte, manglede smag, og fyldet var mere eller mindre færdigkøbt eller fra dåse. Prisen var sat alt for høj.
Vi gik meget skuffede derfra.

29 de junho de 2025

Konfirmation

Vi har holdt 2 konfirmationer på Pandekagekroen.
Lækker mad og professionel og nærværende betjening.

27 de abril de 2025

Fordærvet mad til konfirmation

Jeg var til en konfirmation 11.05.2025, hvor vi havde Pandekroen ude og lave mad til os.
Maden smagte egentlig okay, uden at være prangende, men oplevelsen ændrede sig snart til en rigtig dårlig oplevelse, for 34 ud af 40 gæster.
Mandagen efter konfirmationen startede maveonde, med opkast og diarré, grundet noget af den mad der blev serveret.
Det er i sig selv ærgerlig og kan naturligvis ske. Men hvad der aldrig på ske er, at Pandekagekroen fraskriver sig ansvaret for at have leveret fordærvet mad. Det er mega dårlig stil og alene af den grund har jeg for sidste gang spist fra Pandekagekroen.

10 de maio de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Skuffende til prisen

Prisen er alt for høj i forhold til, hvad man får. Til 150 kr forventer man helt klart, at pandekagen ikke er det eneste de laver selv.
Mit indtryk er at alt fyld er direkte fra dåsen.
Kyllingen var præfabrikeret, osten kan man være i tvivl om er ost, tydeligvis også fra en pose du kan få i supermarkedet, guaccamole som ikke var guaccamole kunne godt være den på dåse fra Rema, chili con carnen bestod af kogt hakkekød med chilisauce og bønner i tomat fra dåse - altså ikke i nærheden af den ret der beskrives, skinke er ligeledes de kogte strimler fra køledisken, champignon fra dåse og så virkede den salat man får på siden noget træt og sløv i det.
Det smager ok - ikke en grim smagsoplevelse, men til prisen er det en meget skuffende oplevelse. Halv pris havde været mere på sin plads efter min mening.
De får 1 stjerne for smilende betjening og 1 stjerne for hyggelige lokaler.

28 de maio de 2025

Kom for sent

- Kom for sent uden at informere
- Pakkede ad libitum mad væk før alle var færdige.
- Bortforklare kritikken uden at lytte

18 de maio de 2025

Varmeste anbefaling herfra

Vi havde Line fra pandekage kroen ude at lave mad til konfirmation i dag. Det var en KÆMPE fornøjelse! Helt fantastisk mad og super sød personale. Der var ikke en finger at sætte på noget. Det hele var perfekt.
Vi er ovenud tilfredse, og kan kun give min varmeste anbefaling.

26 de abril de 2025

Godt koncept.

Virkelig hyggeligt sted at besøg. Kan anbefales.
Lækker mad hele vejen igennem. Super servering af sødt og rart personale.
Vi fik lille 3 retters menu. Vi er prop mætte.

22 de fevereiro de 2025

Fabelagtigt!

Vi har længe talt om, at vi skulle prøve Pandekagekroen (vi bor 35 min væk). Det blev så i går - på min mands fødselsdag. Han fik en stor treretters pandekagemenu til 325 kr. og jeg fik en lille treretters til 295 kr. Forret (med hønsesalat, fersken, peanuts og grønt), hovedret (med kylling, ost, bacon, forårsløg mm) og dessertpandekage a la Pære Belle Helene.
Det er meget længe siden, vi har smagt noget SÅ godt! Wauw! Vi taler allerede om hvornår vi skal forbi igen. Kan varmt anbefales! Og meget venligt og sødt personale.
Husk bordbestilling! Der er rift om pladserne.

18 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et dejligt hyggeligt og rent sted

Et dejligt hyggeligt og rent sted . Betjeningen i top og maden med friske varer og så smagte det virkelig godt . Fik laks med smagfuld dressing , rejer og salat , manden fik kylling i sin pandekage hvilken også smagte fantastisk , til dessert pandekage med nutella nødder og is - alt i alt en skøn frokostoplevelse - vi tog takeaway med til kampen i aften og de var ligeså gode . Vi kommer igen

4 de agosto de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais