Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Elsker elsker elsker mine smykker fra Munikum og har handlet der mange gange efterhånden. Denne gange købte jeg en personlig adventskalender og jeg glæder mig sindssyg meget til at åbne pakkerne. Alt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god hjemmeside, nem og gode priser, og nok den bedste kundeservice jeg nogensinde har fået! Hun svarede hurtigt, selv i weekenden og var bare så sød og hjælpsom! Kan klart anbefale denne side,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Marie laver de fineste og smukkeste ting. Jeg har personligt købt maskemarkører, halskæde og 2 sæt øreringe. Alt i fin kvalitet og utrolig smuk håndværk. Jeg vil helt klart købe smykker ved hende i... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Forelskede mig i et par citron øreringe fra Munikum, som var til salg hos Ziga i Ebeltoft. Købte dem dog ikke den pågældende dag. Så stødte jeg på Marie og hendes fantastiske bod til julemarkedet på R... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Designer de jóias
  2. Ourives
  3. Artesanato

Escrito pela empresa

Hos Munikum finder du unikke håndlavede smykker og andet kunsthåndværk - udført med omhu og kærlighed i lækre materialer. Alt er produceret af mig, Marie - ansigtet bag Munikum - i mit værksted i Aarhus. Intet hos Munikum er masseproduceret, og mange af produkterne er one of a kind - særligt når det gælder smykkerne i polymer-ler. Fordi disse er 100% håndlavet, vil to ting aldrig være ens. Du er derfor sikker på at modtage unikke produkter, som KUN du er den helt særlige ejer af <3

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og god service

Hurtig levering. Super fine smykker, sendt i fin pakke ❤️

10 de maio de 2024

Kære Dorthe
Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du er glad og tilfreds ♥️
Jeg håber, at gaven faldt i god jord 🫶🏻

Solskinshilsner
Marie / Munikum

Rigtig god oplevelse!

Super flotte smykker er modtaget kort tid efter bestilling. Da jeg så havde købt en ankelkæde for stor, var der hurtigt hjælp at hente. Marie er super rar og hjælpsom, og vi fandt en god løsning på det. Kan varmt anbefale at handle ved Munikum.

6 de março de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget fin og dejlig personlig service…

Meget fin og dejlig personlig service …bruger tid på at forstå kundens ønske tak 🌼

27 de fevereiro de 2024

Kære Birgitte
Tusind tak for din anmeldelse! Det var godt, at vi fandt en løsning på citronerne 💛
Jeg håber, at du er glad for dem 🫶🏻

Sommerhilsner
Marie / Munikum

lækkert produkt

Lækkert produkt og god service

16 de fevereiro de 2024

Hej Henriette
Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde Munikum her på trustpilot - det betyder enormt meget for mig!
Så skønt at modtage et billede af, at du blev glad for citron-halskæden🍋

Fantastisk service 👌⭐️

Marie har givet mig den mest fantastiske service 👌🤩 Hun har svaret på spørgsmål, sendt billeder og en lille video af forskellige øreringe til mig, så jeg følte mig helt sikker i min sag 😃 Jeg har lige modtaget to par hjerteøreringe, og de lever helt op til forventningerne 👍 Øreringene var pakket godt og fint ind, der stod en sød personlig hilsen og der var tegnet en fin hjerteranke ❤️ Munikum skal uden tvivl have 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

17 de fevereiro de 2024
Avaliação não solicitada

Kære Berit
Tusind tak for din anmeldelse og meget meget søde ord! Det går lige i hjertet, når jeg modtager respons som dette⭐️

Jeg er så glad for, at jeg kunne guide dig og besvare dine uddybende spørgsmål, så du landede på en beslutning. Ekstra dejligt er det at høre her efterfølgende, at hjerterne faldt i god jord💛

Solskinsknus

Den bedste adventskalender

Jeg havde bestilt en adventskalender til mig selv, som ved hjælp fra et spørgeskema, var tilpasset min stil og mine ønsker. Det var 4 virkelig flotte og unikke smykker og samtidig er der også rigtig god service!

3 de dezembro de 2023
Avaliação não solicitada

Kæreste Sarah
Først om fremmest tusind tak for dine søde anmeldelse - det gør mig SÅ glad at høre, at du blev glad for din adventskalender! Særligt fordi du som førstegangskunde sprang ud i at købe en adventskalender, hvilket jo altid er et sats, når man ikke selv bestemmer indholdet 100%😉

Dejligt at du havde lyst til at dele din oplevelse med Munikum her på trustpilot⭐️

Tidlige forårshilsner

Flot og overskuelig hjemmeside

Flot og overskuelig hjemmeside. Og ved tvivl, går sms nemt begge veje - hurtig levering

15 de dezembro de 2023

Hej Louise
Tusind tak fordi du havde lyst til at skrive en anmeldelse af Munikum herinde. Det gør mig så glad, at du havde en god oplevelse! Og at du efterfølgende er blevet en tilbagevendende kunde⭐️

Vinterhilsner

Stor anbefaling!

Jeg var lidt i tvivl om, hvilken af adventskalendrene jeg skulle vælge, og Marie var så venlig og ydede en fantastisk god service. Nu er det 2. søndag i advent, og jeg er SÅ glad for de to pakker jeg har åbnet indtil videre.

Produkterne er vildt flotte, servicen er i top og jeg kommer bestemt til at handle hos Marie igen!

10 de dezembro de 2023

Kæreste Natasha
Som jeg skrev til dig på instagram, så gør det mig bare SÅ glad, at du blev glad for adventskalenderen! Det var så skønt at kunne afklare dine spørgsmål i det omfang, du havde brug for, for at kunne bestille den helt rigtige variant💛

Tusind tak for at dele din oplevelse herinde☀️

Solskinsknus

God hjemmeside

God hjemmeside, hurtig og sikker levering

23 de novembro de 2023

Kære Ea
Tusind tak for din anmeldelse. Hvor gør det mig glad, at du fandt hjemmesiden og leveringen god!
Jeg håber, at du blev glad for juleøreringene⭐️

14 de novembro de 2023

Hej Gitte
Tak for din anmeldelse! Jeg er glad for, at du fandt service og levering i top - og havde lyst til at dele din oplevelse her på trustpilot🌸

Mvh

En god oplevelse

Jeg modtog, hurtigt efter bestilling, et par rigtig fine øreringe, som jeg med stor fornøjelse allerede har båret et par gange 💜

15 de novembro de 2023

Hej Anne Mette
Dejligt at høre, at du blev glad for dine øreringe⭐️
Tusind tak for den fine anmeldelse - det gør mig bare så glad!

Solskinshilsner ☀️

Fin og meget smuk hjemmeside

Fin og meget smuk hjemmeside
Dejligt med et personligt kort der fulgte med pakken
Hurtig svar og levering

30 de outubro de 2023

Hej Finn
Tusind tak fordi du havde lyst til at skrive en anmeldelse af Munikum her på trustpilot. Det betyder enormt meget for mig!

Jeg er glad for, at du havde en god første oplevelse med at handle hos mig🙂

Anbefaler Munikum

Lækre øreringe i smukke farver. Altid bliver man svaret hurtigt og mødt med venlighed og smil.

19 de setembro de 2023

Kære Malene
Tak for din fine anmeldelse! Jeg er så glad for, at du efterhånden er en blevet en stamkunde hos Munikum⭐️ Det er dejligt at mærke, at du er så glad for min farvepalette og alle mine unika-sæt🌻

Jeg glæder mig til forhåbentlig at kunne levere flere skønne sæt til din samling i fremtiden🌼
Rigtig god weekend

God dialog

God dialog ifm. justering af indkøb

18 de setembro de 2023

Hej Torben
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af Munikum her på trustpilot - det betyder bare helt enormt meget for mig!
Jeg er glad for, at du fandt min service tilfredsstillende 🙂
Og så håber jeg, at gaven faldt i god jord hos modtageren✨

- Marie / Munikum

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais