Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Elsker elsker elsker mine smykker fra Munikum og har handlet der mange gange efterhånden. Denne gange købte jeg en personlig adventskalender og jeg glæder mig sindssyg meget til at åbne pakkerne. Alt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god hjemmeside, nem og gode priser, og nok den bedste kundeservice jeg nogensinde har fået! Hun svarede hurtigt, selv i weekenden og var bare så sød og hjælpsom! Kan klart anbefale denne side,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Marie laver de fineste og smukkeste ting. Jeg har personligt købt maskemarkører, halskæde og 2 sæt øreringe. Alt i fin kvalitet og utrolig smuk håndværk. Jeg vil helt klart købe smykker ved hende i... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Forelskede mig i et par citron øreringe fra Munikum, som var til salg hos Ziga i Ebeltoft. Købte dem dog ikke den pågældende dag. Så stødte jeg på Marie og hendes fantastiske bod til julemarkedet på R... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Designer de jóias
  2. Ourives
  3. Artesanato

Escrito pela empresa

Hos Munikum finder du unikke håndlavede smykker og andet kunsthåndværk - udført med omhu og kærlighed i lækre materialer. Alt er produceret af mig, Marie - ansigtet bag Munikum - i mit værksted i Aarhus. Intet hos Munikum er masseproduceret, og mange af produkterne er one of a kind - særligt når det gælder smykkerne i polymer-ler. Fordi disse er 100% håndlavet, vil to ting aldrig være ens. Du er derfor sikker på at modtage unikke produkter, som KUN du er den helt særlige ejer af <3

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Hurtig, fleksibelt og personligt

Købte et sæt øreringe til min niece, og havde overset at der fulgte en lille smykkeboks med. Jeg fik tilbud at få refunderet 8 kr. men valgte i stedet at tage en mellem boks i stedet. Leveringen gik smertefrit og indpakningen af gaven var flot og hyggelig samt at jeg fik en fin personlig hilsen med :)

9 de setembro de 2023

Kære Andreas
Tusind tak fordi du havde lyst til at dele din Munikum-oplevelse her på trustpilot! Det betyder enormt meget for mig⭐️

Det er dejligt at høre, at du fandt min service i top - og generel personlig og hyggelig. Det går jeg meget op i🙂

Jeg håber, at din niece blev glad for øreringene✨

God sensommer til dig ☀️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God oplevelseHurtig og præcis forsendelse.

Hurtig og præcis forsendelse.

27 de agosto de 2023

Kære Mona
Tusind tak for din anmeldelse!
Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos Munikum⭐️
Jeg håber, at du bliver glad for armbåndet🙂

Fortsat god sensommer til dig☀️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, ørenringene levede op til det jeg forventede.

17 de agosto de 2023

Kæreste Lisbeth
Dejligt at høre, at hjerte-hoopsene var som forventet "in real life"⭐️ Jeg håber, at du bliver glad for dem!

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af Munikum her på trustpilot - det betyder rigtig meget for mig🌻

Sensommer-hilsner

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og kreativitet !

Munikum er en fantastisk smykkedesigner! Jeg fik speciallavet to par øreringe i gave til min mor, og Marie levede 110% op til de forventninger jeg havde til det endelige design. Servicen var helt i top - og øreringene bruges nærmest dagligt.

29 de agosto de 2022

Kæreste Rebecca
Tusind tak for dine fine fine ord - og for at dele din oplevelse her på trustpilot!

Jeg er så glad for, at du i sin tid skrev med en forespørgsel på solsikke-ørestikkere - det blev startskuddet til, hvad der i dag er en all-time bestseller hos Munikum; nemlig de håndmodellerede solsikker 🌻

SÅ dejligt at høre, at din mor er blevet glad for sættene💛

Sensommerknus

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk personlig og oprigtig…

Fantastisk personlig og oprigtig service!! Hvis blot alle webshops behandlede deres kunder som du gør…

13 de agosto de 2023

Kære Allan
Tusind tak for de fine fine ord! Det betyder helt enormt meget for mig at høre, at du og din kone fandt min service personlig og oprigtig⭐️
Jeg håber, at hun er blevet glad for smykkerne✨

Rigtig skøn sensommer til jer☀️

Kære Anita
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse - det betyder enormt meget for mig🌸
Og dejligt at høre, at du er glad for den halskæde, du bestilte!

Sommerhilsner☀️

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside, med vejledning til at måle, sine mål, så man kan få den rigtige størrelse, på sine kæder.

31 de julho de 2023

Kæreste Rikke
Tusind tak for din anmeldelse! Det gør mig rigtig glad at høre, at du fandt min webshop overskuelig og med god guidning ift. perlesmykkerne🌸
Jeg har nemlig virkelig prøvet at tilbyde halskæder, armbånd og ankelkæder i så mange størrelser som muligt, så at alle kan være med🙂

Jeg håber, at du er glad for ankelkæden⭐️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fin behandling og flotteste…

Super fin behandling og flotteste halskæde.

18 de julho de 2023

Kære Anne
Hvor er jeg glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos mig! Og også at du er glad for den halskæde, du bestilte⭐️
Tusind tak fordi du havde lyst til at skrive en anmeldelse og på den måde være med til at hjælpe Munikum (og mig) på vej💛

Fortsat god sommer til dig✨

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Absolut til den korteste opgivet mål!

Armbånd for lille

21 de julho de 2023

Kære Birthe
Jeg håber, at du er blevet glad for det andet armbånd, jeg sendte dig - og at det passer dig bedre i størrelsen end det første⭐️
Jeg er glad for, at vi sammen fandt en løsning - så du fik et nyt armbånd, som forhåbentlig passer dig🙂

Du må have en fortsat dejlig sommer☀️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smukt design og god kundeservice

26 de julho de 2023

Hej Susanne
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse - det betyder bare helt vildt meget for mig🌸
Jeg er glad for, at du fant både design og kundeservice tilfredsstillende⭐️

Sommerhilsner

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kanon oplevelse og super service!

Har modtaget en fin halskæde og et fint armbånd fra Munikum.
Mega god og hurtig kommunikation med Marie - virkelig super service!
Virkelig anbefalelsesværdigt!

25 de julho de 2023

Kære Rikke
Tusind tak for den fine anmeldelse og de rosende ord! Hvor gør det mig glad at læse, at din oplevelse med at handle hos mig, har været rar og tilfredsstillende⭐️
Det betyder nemlig rigtig meget for mig💛

Solskinsknus ☀️

Super flot ankelkæde

9 de julho de 2023

Hej Anita
Det er dejligt at høre, at du er glad og tilfreds ved den ankelkæde, du modtog⭐️
Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde Munikum her på Trustpilot - det betyder bare helt enormt meget for mig!

Rigtig god sensommer til dig☀️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og super service og…

Hurtig levering og super service og ikke mindst rigtig fine vare

28 de junho de 2023

Hej Suzie
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af Munikum - det betyder bare helt enormt meget for mig⭐️
Jeg er glad for, at halskæden nåede frem til dig i tide, trods forsinkelse på materiale-levering hos mig! Derfor gør det mig også ekstra glad, at du har fundet min service tilfredsstillende💛
Jeg håber, at du bliver glad for halskæden✨

Sommerhilsner

Hurtig

Hurtig, trygt og dejlig personligt. ☺️

15 de junho de 2023

Kære Hanne
Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Jeg er så glad for at høre, at du fandt det trygt og personligt at handle hos Munikum - det er nemlig to meget vigtige ting for mig, når det kommer til det at drive min virksomhed på💛

Rigtig god sommer til dig☀️

Super fine øreringe

Super fine øreringe, hurtig forsendelse

23 de maio de 2023

Kære Carina
SÅ dejligt at høre, at du er glad og tilfreds for din ordre! Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse og på den måde være med til at hjælpe Munikum på vej - det betyder meget for mig⭐️

God aften til dig🌼

Altid fantastisk service

Har købt en del af Munikums værker og får ALTID super god service og fleksibilitet ❤️

2 de fevereiro de 2023

Kæreste Marigold
Tusind tak for din anmeldelse, de meget meget fine ord og for at være en trofast kunde hos Munikum! Det betyder mere end du aner💛

Super sød og venlig

Super sød og venlig, gode produkter 🌷

20 de março de 2023

Kæreste Natasha
Tak for din anmeldelse og de fine fine ord🌸
Det er så dejligt at have tilbagevendende kunder som dig! Det betyder helt vildt meget for mig at se, at du er glad og tilfreds, når du handler hos mig - og at du har lyst til at vende tilbage🥰 Så tak for det!

Jeg glæder mig til at sende din igangværende special-bestilling mod dig inden længe⭐️

Solskinsknus☀️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En dejlig følelse af personlig betjening

En dejlig følelse af personlig betjening. Lækker og hurtig levering af de ønskede ørering

3 de março de 2023

Kære Peter
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det gør mig så glad at høre, at du fandt oplevelsen med at handle hos mig, både god og personlig⭐️

Rigtig god aften til dig🙂
Forårs-kram

Lækre smykker

Lækre smykker, god service

23 de fevereiro de 2023

Kære Elisabeth
Tak for den fine anmeldelse - det glæder mig at høre, at du er glad for den seneste sending smykker ⭐️
Tusind tak for at være en tilbagevendende kunde hos Munikum💛 Det betyder bare så uendeligt meget for mig!

Rigtig god aften til dig ✨

Fantastisk kvalitet i håndværk

Jeg har købt et sæt med 10 maskemarkører. De er helt fantastisk fine. Kunsthåndværk helt i top.

12 de fevereiro de 2023

Kære Maria
Mange tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord! Det gør mig så glad at høre, at du er glad og tilfreds med de håndlavede maskemarkører ⭐️

Solskinsknus☀️
- Marie / Munikum

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais