Allt har funkat bra med beställning, oklanderlig service från kundtjänst och leverans. Problemet har varit att det varit trasiga delar i leveransen de senaste två gångerna och det tar lite tid att lö... Ver mais

Min vara är jätte fin fick ringa 2 gånger för att se när jag får min vara hjälpen va jätte bra. Men DB Schenker shöfören va jätte utrevlig när han levererade och kom inte till mitt hus utan stanade oc... Ver mais
Mycket nöjd Bra information hela vägen, från betalning, till leverans, borden var väl förpackade, vilket var tur, för det var glasskivor på dom DHL levererade vid dörr, skrev på en garanti, att dom... Ver mais
Jag är mycket nöjd med hela min beställning av barstolarx4. Tog knappt en vecka och jag kunde följa leveransen via post app. Det stämde på pricken och jag visste vilken dag leveransen skulle anlända t... Ver mais
Vi är passionerade vad det gäller lyx, produkter till hög kvalitet, bra kundservice och till förnuftiga priser, men skulle du känna att det inte har räckt till, snälla prata med oss och vi lovar att göra vårt bästa för att lösa problemet så snabbt som möjligt . Vi letar jorden runt efter produkter som erbjuder värde till våra kunder. Vi kompromissar inte med kvaliteten. Vi är mycket stolta över vårt möbeltapetserar-team. Long Eaton länge varit hjärtat för möbelindustrin i Storbritannien och det här arvet innebär att vi får jobba med de bästa hantverkarna i branschen. Vi levererar de flesta produkter inom 3-6 arbetsdagar, men tyngre och skräddarsydda produkter kan ta lite längre tid. Priserna på vår svenska hemsida är inkl.frakt. Vi strävar efter att svara på eventuella frågor samma dag, vanligtvis inom ett par timmar. Vi hoppas att du kommer att njuta av att shoppa hos oss.
1 Mark Street, NG10 5AD, Nottingham, Reino Unido
Pede aos clientes que avaliem

Resposta da MY Furniture/se
Köpte Harper Sminkbord och är mycket nöjd med själva produkten. Leveranstiden var tyvärr lång, det tog mer än två månader tills vi fick bordet och det fanns ett tillverkningsfel. Blev tvungen att skicka tillbaka en del av bordet och vänta ytterligare några veckor för att få den nya delen. Vi är nöjda nu, då vi fick en rabatt för förseningen och tillverkningsfelet. På grund av förseningen och tillverkningsfelet första gången blev det inte fem stjärnor. kan rekommendera att köpa hos My Furniture tack var god service och en bra produkt.

Resposta da MY Furniture/se
Fin kvalite och gedigen möbelkonstruktion på mina sängbord. Jättenöjd.

Resposta da MY Furniture/se
Jag är tyvärr inte väldigt missnöjd med hur jag har blivit bemött av er. Jag beställde en spegel i början på januari, fick vänta i över en månad ( stod 10 dagar) och när den väl kom var den skadad. Jag hörde av mig och blev erbjuden en ny, alltså borrade jag upp den skadade i väntan på den nya ( i mitt nyrenoverade badrum) då kommer beskedet att ALLA speglar är skadade så jag kan inte få en ny utan ni vill göra ett återköp. Spegeln finns fortfarande till försäljning vilket jag tycker är mycket märkligt. Problemet är tyvärr inte löst än.

Resposta da MY Furniture/se
Mycket fint bord. Passar bra och precis som jag tänkt mig. Väldigt bra förpackning också !

VARNING!!!!
Det tog dem 2 månader att leverera mitt paket, jätte otrevlig kundservice när man väl kontaktar dem. Fick inte ens en avisering när paketet kom fram och det ansåg dem inte var deras problem. Skulle inte skriva här om jag inte verkligen är besviken, ingen sådan som brukar skriva omdömen, men vill varna andra!

Resposta da MY Furniture/se
Väldigt nöjd med min order. Möblerna ser exakt som på bilden. De levereras väl förpackade och hade inte en enda repa! Det är bra kvalité och de kräver minimal montering. Leveransen tog längre tid än beräknat, men kundtjänst informerade upprepade gånger och svarade snabbt på frågor. Om jag inte minns fel så har jag för mig att det tog ca 6 veckor att få hem möblerna. Kommer att handla igen :)

Resposta da MY Furniture/se
Jättenöjd med sängborden, tog lite längre tid med leveransen pga Brexit men fick mailuppdatering kontinuerligt och kunde även spåra paketen.

Resposta da MY Furniture/se
Tack för bra service, uppdatering och god kvalitet

Resposta da MY Furniture/se
Jeg har ikke fått varen enda. Det har snart gått 1 mnd!!!
Jeg har også godt forståelse for situasjonen, MEN jeg hadde virkelig ønsket at dette ble informert før jeg bestilte varen slik at jeg hadde vært forberedt på vente tiden! Slik situasjonen er nå så måtte jeg sende dere en påminnelse og høre hvor varen min er. Fikk fort svar fra dere der dere forklarte situasjonen og det var jo bra. Men som jeg igjen sier... hadde dere gitt godt info på forhånd så hadde ikke jeg hatt så stor forventing om å få varen til den tiden dere nødvendigvis har.

Resposta da MY Furniture/se
Beställde och betalade direkt, nästa dag avbröts köpet pga fel pris! Oseriösa! Verkligen inte mitt fel

Resposta da MY Furniture/se
Kommer aldrig handla från dom igen, leveranstiderna och servicen är under all kritik. Stod 5 arbetsdagar men väntar fortfarande på min lampa, 4 veckor senare och får inget svar från kundtjänst.

Resposta da MY Furniture/se
Gjorde en beställning och efter typ 3veckor skickar dem mäil till mig att dem har slut såld. Vilken dåligt still.

Barstolar Lasco!
Googlade och hittade stolarna på nätet!
Men det gick inte att beställa så jag ringde butiken.
De sa att det var slut på lagret men hon ringde och ordnade 2st till mig😊
Bra service👍
Mvh Raimo Carlsson

Resposta da MY Furniture/se
Fantastiskt fina lampbord samt soffbord. Leveransen var perfekt!😊 mycket nöjd kund