MyBeat Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

My Beat införde 5G som inte skulle kosta mer men mitt abonnemang ökade till ca 600 kr. MB flyttade helt enkelt upp mig utan att fråga. Fortfarande stod det 4 G på mobilen medan detta kostade mig någ... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

J̌ag beställde ett mobilabonnemang för 125:,/mån, men ni packade på mig även ett bredbandsavtal (som annullerades efter min protest) och för 2 mån sedan höjdes mobilabonnemamhet till 225:-/mån, med h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tack för ett fint bemötande! Efter att ha suttit i telefonkö i 45 minuter var det skönt att komma fram till en förstående person. Mitt problem löstes dessutom både snabbt och snillrikt. Det är viktig... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

VARNING utfärdas! BLUFFÖRETAG! Jag hade ett avtal med dem på 12 månader med fast avgift. Plötsligt fick jag en dubbel så hög räkning. Jag ringde kundtjänst som sa att de avslutat avtalet ”pga... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Operadora de rede móvel

Våra hjärtan slår för bra, billiga mobilabonnemang med schyssta villkor! Dessutom är det självklart för oss att finnas där för dig när du behöver oss. Du når oss på telefon, chatt eller e-post, vilket som passar dig bäst helt enkelt! Vi har ingen ingen bindningstid, start eller faktureringsavgift!

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

549 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 5% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

101 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Så fruktansvärt mycket krångel under…

Så fruktansvärt mycket krångel under lång tid. Fel på sim-kort sedan utskick av fel som-kort. Servern som kopplar ned. Utan internet i veckor utan kompensation. Kraftiga prishöjningar m.m m.m. Vi säger upp vårt abonnemang nu och går tillbaka till ngt tryggare och mycket mer driftsäkrare.

Jag hade INTE gått till MyBeat om vi vetat detta!

/Anders

18 de janeiro de 2025

Varning

Varning
Idag fick jag detta bedrägeri SMS från MyBeat.

Hej Per Ivar,

Vi har försökt flytta över ditt mobilnummer till oss på MyBeat men har nekats av frånlämnande operatör.
Detta kan bland annat bero på att du har bindningstid eller inte står registrerad som ägare av numret.
Kontakta din tidigare operatör för åtgärd och meddela oss sedan ett nytt datum för flytt av ditt nummer till MyBeat.
Tillsvidare använder du ditt nya abonnemang med det tillfälliga mobilnummer du tilldelats av oss.

Hälsningar, MyBeat

*OBS: Detta sms går inte att svara på. Om du vill komma i kontakt med oss ring 019-55 55 500 eller maila till support@mybeat

17 de janeiro de 2025

Tjuvar, är vad de är

Jag är inte ensam om detta, precis som en annan sa fick vi bara ett mejl om 3G, 4G och 5G. Men nu har jag också precis upptäckt att i slutet av mejlet stod att de skulle höja min abbonemangspris och det blev dubbelt så dyrt. De har stulit mina pengar!

3 de dezembro de 2024

Bedragare

Varning för detta företaget!! De försökte flytta min farmors telefonabonnemang utan att ens haft kontakt med henne, hon ifrågasatte hur detta kunnat ske då hon ej har fått hem papper om godkännande eller ens har ett mobilt Bank-ID. Vi har varit i kontakt med er TRE GÅNGER(!!) där ni gång på gång hävdat att ni dragit tillbaka abonnemangbytet och tagit bort henne i ert system och skickat bekräftelse på detta per post. Trots detta kommer där nya simkort skickade hem till henne och fakturor. Ni har inte ens svar på HUR detta kunnat ske, hon har som sagt inget BankID. Vilka skitstövlar ni är som försöker lura äldre människor!! Polisanmälan kommer upprättas.

8 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag är förbannad på detta företag

Jag är förbannad på detta företag! Jag har varit ansluten från hösten 2023, och fick ett mejl av dem i våras där jag läste mejlet i början och struntade sen i det, det stod inget viktigt där, trodde jag. Men i slutet av mejlet, förstod jag nu, står det att de kommer att höja månadskostnaden från 129 kr till 314 kr! Och nu, 8 månader senare, fattar jag att de har tagit pengar från mig sedan april, med bindningstid!!!

8 de novembro de 2024

Varning för detta skumraskföretag

Efter en prishöjning valde vi att flytta abonnemanget till annan leverantör. Vi beställde flytten så att det nya abonnemanget skulle börja dagen efter abonnemanget upphörde hos Mybeat.

Själva flytten gjordes tydligen kl 1 på natten vilket Mybeat tolkade som att dom hade rätt att ta betalt ytterligare en månad. Vi hade ju enligt dom påbörjat abonnemanget nästa månad och skulle därför betala för hela månaden.

Varning för detta skumraskföretag som skriver det finstilta i sina villkor på ett sådant sätt att man alltid får betala en extra månadsavgift när man säger upp sitt avtal.

9 de outubro de 2024

My Beat och Bedrägeri

Bedrägeri försäkring? Jag sade upp mitt My Beat i somras för att man dubblat priset efter flytten till den stora staden.Trots att jag inte har något avtalsförhållande anländer räkningar på 75 kr avseende BEDRÄGERISKYDD! Jag blev irriterad och skrev här 7/10 hårdare ord än vad ni läser ovan. Jag har nu 8/10 fått detta tillrättat av den utmärkte Daniel Jönsson på My Beat som anser att det är fullt ut deras fel;
1. Ska erbjudas bestående kunder gratis
2. Ska kosta andra 75 kr men först efter att nytt avtal ingåtts. Daniel skyllde inte på "systemet" utan sonika att man gjort fel system,
Tack men visst var det onödigt "det hele"?

7 de outubro de 2024

Undvik detta företag.

Varit kund i många och allt flöt på och till ett bra pris. Våren 2023 höjdes priset avsevärt och med information som i högsta grad var otydlig. Erbjöds nytt pris men med en bindningstid på 24 månader!!!!!!! Naturligtvis fullständigt oacceptabelt. Sedan dess har det bara varit strul, långa väntetider att komma fram till kundtjänst. Hade två abonnemang och ville överlåta ett till närstående som byter till annan operatör. Det kostade 200 kr, vilket inte var mer än ett knapptryck för MyBeat. Undvik detta företag för det är inte seriöst.

26 de setembro de 2024

BLUFF

Fyfan vilken bluff!! Kan inte ringa eller något och sämst internet, bara strul!!! Och ingenting funkar 😡

2 de setembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tjuvar! Kan inte vara lagligt!

Min mor tecknade mobil abonnemang 5GB som skulle kosta 225kr i månaden.
Trots det fick hon räkningar på 389sek.
Vid kontakt med kundtjänst lovade dem att hon inte skulle få någon faktura nästa månad och priset skulle justeras enligt avtal och dem lovade att hon inte behövde betala fakturan, att den skulle återkallas.
Trots det gick fakturan till inkasso och nästa månad fick hon likadan faktura.

Allting finns skriftligt i mail konversationer.

Nu är abonnemanget uppsagt och MyBeat borde verkligen stängas ner med deras BS metoder.

1 de maio de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ändrar abbonemang utan medgivande och utan tydlig information

Har haft MyBeat i många år (ungefär 7-8 år) väldigt länge. Dock ändrade de plötsligt mitt abbonemang till ett mer än dubbelt så dyrt utan mitt godkännande och utan att jag tydligt informerades. Enligt MyBeat berodde det på att produktkatalogen uppdaterades och då behöver inte förändringen godkännas. Information ska ha gått ut men jag har inte sett till något sådant mejl.

25 de junho de 2024