My Beat införde 5G som inte skulle kosta mer men mitt abonnemang ökade till ca 600 kr. MB flyttade helt enkelt upp mig utan att fråga. Fortfarande stod det 4 G på mobilen medan detta kostade mig någ... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
J̌ag beställde ett mobilabonnemang för 125:,/mån, men ni packade på mig även ett bredbandsavtal (som annullerades efter min protest) och för 2 mån sedan höjdes mobilabonnemamhet till 225:-/mån, med h... Ver mais
Tack för ett fint bemötande! Efter att ha suttit i telefonkö i 45 minuter var det skönt att komma fram till en förstående person. Mitt problem löstes dessutom både snabbt och snillrikt. Det är viktig... Ver mais
VARNING utfärdas! BLUFFÖRETAG! Jag hade ett avtal med dem på 12 månader med fast avgift. Plötsligt fick jag en dubbel så hög räkning. Jag ringde kundtjänst som sa att de avslutat avtalet ”pga... Ver mais
Detalhes da empresa
Våra hjärtan slår för bra, billiga mobilabonnemang med schyssta villkor! Dessutom är det självklart för oss att finnas där för dig när du behöver oss. Du når oss på telefon, chatt eller e-post, vilket som passar dig bäst helt enkelt! Vi har ingen ingen bindningstid, start eller faktureringsavgift!
Informações de contato
Kajpromenaden 21, 252 47, Helsingborg, Suécia
- 019-55 55 500
- support@mybeat.se
- mybeat.se
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 5% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
As pessoas também visitaram
❌ Varning 🚨
❌ Varning – undvik MyBeat ❌
Jag tecknade avtal med MyBeat där det uttryckligen stod att mina två befintliga nummer skulle porteras och behållas. Trots detta aktiverade de ett helt annat nummer som jag aldrig beställt.
Tjänsten som utlovats har alltså aldrig levererats, men ändå skickar de fakturor och till och med inkassokrav (!) för ett abonnemang jag inte har och inte kan använda. När jag bestridit fakturorna har jag inte fått någon lösning, bara nya krav.
Detta är ett skolboksexempel på bristande seriositet och extremt dålig kundhantering. Som företagskund saknar man dessutom ångerrätt, vilket gör att man blir helt utlämnad åt deras godtycke.
⚠️ Mitt råd: Håll er långt borta från MyBeat. Jag har aldrig varit med om en sämre leverans eller hantering av avtal.
Jag hade klagomål att framföra
Jag hade klagomål att framföra. Gustav som jag pratade med gjorde vad han kunde för att rätta till felet och göra mig nöjd. Och det blev jag.

Positiv hjälp!
Fick mycket bra hjälp av William, fast han hjälpte mig att byta till ett mycket billigare abbonemang (sämre affär för företaget) var samtalet positivt och professionellt. Jag är mycket nöjd och allt känns bra. Så jag fortsätter att vara kund.

Hade ett trevligt samtal
Hade ett trevligt samtal. Han gav ett proffsigt intryck o gav mig ett riktigt bra pris.

Trevligt bemött av kundtjänsten
Trevligt bemött av kundtjänsten. Vi fick också hjälp med våra problem. Tack för det👍. Minus är den långa väntetiden innan man kommer fram.

Resposta da MyBeat
Felaktig faktura och urusel kundtjänst
Signerade ett avtal med lojalitetsrabatt. Upptäckte efter några månader att min nästkommande faktura inte hade kvar rabatten så jag ringde in för att påtala detta. Jag fick vänta i telefonkö i en timme och när kundtjänst svarade sa de bara sitt namn och sedan lades det på. Fick vänta ytterligare en timme i kö och då kunde inte den personen hjälpa mig utan skulle be en annan att ringa upp nästkommande dag. De sa aldrig någon tid och när de väl ringde på eftermiddagen så kunde jag inte svara då jag nyss kommit till jobbet. De försökte aldrig ringa upp igen. Tycker det är dåligt att de inte försöker igen. Istället ska man behöva sitta i kö i en timme eller fler för att få meddelande att någon annan kommer ringa upp dig. Som kund ringer man ju för att man vill något.
Den felaktiga summan drogs trots att jag påtalat i förväg att det var fel. Jag ringde då åter igen upp kundtjänst som svarade efter en timme. Nästkommande dag skulle en annan ringa upp. Jag försökte flera gånger förklara hela situationen men blev ständigt avbruten. Så fort jag sa något så började kundtjänst prata över mig. Till sist blev jag arg och bad människan hålla tyst för att lyssna på vad jag hade att säga. Personen bara fortsatte att prata över mig om och om igen. Jag fick till sist skrika till människan att hålla tyst och blev så arg att jag till och med skrek håll käften! Efter säkert 30 gånger av att ha blivit avbruten så kunde människan vara tyst så jag fick säga det jag ville. Det var den sämsta kundtjänst jag någonsin varit med om. Jag var inte alls otrevlig från början, dock missnöjd med hur allt hanteras på MyBeat.
Deras app har inte fungerat heller på många dagar och de har ingen prognos på när den kommer fungera igen så jag kan inte se någonting som rör mitt abonnemang.
Jag ville att de skulle säga upp mig som kund utan att jag skulle betala för resterande bindningstid eller uppsägning då de begått ett avtalsbrott. De vägrade. Det enda de kunde göra för mig var att antingen betala tillbaka mina 300kr de dragit för mycket eller att annullera nästkommande månad. Var absolut inte nöjd med det då jag fått spendera så mycket tid på ett problem de skapat och för att kundtjänst betett sig så dåligt och till och med gjort mig arg. Jag som inte brukar bli arg. Då la de på 50kr rabatt varje månad.
Jag kommer inte fortsätta som kund efter bindningstiden. Det finns bättre bolag med bra kundservice som låter sina kunder prata till punkt.
Trevligt samtal
Löste mitt problem på ett bra och seriöst sätt. Lasse G

Vilken kundtjänst alltså
Vilken kundtjänst alltså. Helt fantastisk. Toppbetyg. Ett föredöme för andra företag. Under alla år jag haft MyBeat har de alltid löst mina problem. Vänliga och trevliga. Absolut de bästa rekommendationer.

Johan var trevlig
Johan var trevlig. Bra bemötande.
Enda nackdelen var den långa kötiden för att komma fram, drygt 45 min. Ni kanske har för låg bemanning i kundtjänst?

Resposta da MyBeat
Jag var i kontakt med Daniel Kvist om…
Jag var i kontakt med Daniel Kvist om mitt och frugans telefonabonnemang och hade en bra konversation. Det löste sig väldet bra efter att det inte stämde med vad som var tidigare överenskommet.

Resposta da MyBeat
Så här skall det fungera
Mycket trevlig person att prata med. Problemet löstes snabbt och enkelt, inga frågetecken alls, så skulle det fungera överallt. Enda problemet var väntetiden att komma fram (1tim 3min) men det kan ju inte han anklagas för. Fick dessutom hans direktnummer för att slippa väntetid vid ev. nästa kontakt, det uppskattas oerhört. Sune Hultman.

Resposta da MyBeat
Jag och min fru har abonnemang med 24…
Jag och min fru har abonnemang med 24 månader bindnings tid med avtalat pris. Det dras via autogiro. 1 september drog Mybeat via autogiro 3 gånger mer än avtalat pris på båda abonnemang. Ringde support och pratade med Daniel. Han insåg direkt att de gjorde fel efter de har bytt fakturering system. Han bad om ursäkt för felet och vi kom överens att jag ska inte betala nästa två månader (de ska kreditera nästa två månader fakturor) och sen förtsätter dem dra riktig (avtalat) pris. Han skickade också bekräftelse på min mail om vad vi kom överens.

Under all kritik
Under all kritik. Min mormor blev uppringd och lurad. Hon och min morfar har haft 3 som operatör sedan år tillbaka och inte velat byta. Efter ett samtal där personen ej uppgav att hen ringde från mybeat började simkort ramla i brevlådan. Till sin förvånan hörde då mormor av sig till mybeat där de påstod att hon gått med på att byta. Inte alls sant. I slutändan kommer hon nu få betala 2000 kr för att bli av med mybeat.
Att ni inte skäms, verkligen äckligt att lura personer. Jag hoppas innerligt att telefonförsäljning förbjuds.
SKÄMS.
Lurade mina föräldrar
Lurade mina föräldrar, påstod att de ringde från Telia och ville sänka deras kostnad. Helt omöjliga att komma i kontakt med. Polisen nästa.
Mkt bra o tillitsfullt bemötande! :)
Hade ett bra och trevligt med William som löste ett missförstånd som kommit upp. Kunnig o bra info o me bemötande där vi kom fram till en passande deal som William direkt oxå bekräftade skriftligt. Så kändes seriöst o tryggt. Mycket nöjd. :)
Birgitta

Resposta da MyBeat
Min pappa som är äldre blev pålurad ett…
Min pappa som är äldre blev pålurad ett nytt mobilabonnemang av en telefonförsäljare, han trodde att det var hans operatör tre som ringde ("de sa aldrig mybeat, aldrig hört talas om"). Skulle vara lite lägre pris 179 kr/mån men även få mobilt bredband på köpet(som han inte har någon användning för). Det största skämtet är att de lagt på "bedrägeriskydd" (utan att fråga honom men det stod väl i avtalet som han pressades att signera direkt) på både mobilabonnemanget och på det mobila bredbandet dvs 2x79 kr extra /månad dvs dubbelt så dyrt. Och sen uppläggningsavgift 250 kr osv. Så 500 kr/månad blev det.
Höjden av ironi när bedragarna säljer bedrägeriskydd!
De lovar att maila en förklaring och gör sen inte det.
Skäms! Lura gamla människor! Undvik till varje pris!