MyBeat Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

My Beat införde 5G som inte skulle kosta mer men mitt abonnemang ökade till ca 600 kr. MB flyttade helt enkelt upp mig utan att fråga. Fortfarande stod det 4 G på mobilen medan detta kostade mig någ... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

J̌ag beställde ett mobilabonnemang för 125:,/mån, men ni packade på mig även ett bredbandsavtal (som annullerades efter min protest) och för 2 mån sedan höjdes mobilabonnemamhet till 225:-/mån, med h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tack för ett fint bemötande! Efter att ha suttit i telefonkö i 45 minuter var det skönt att komma fram till en förstående person. Mitt problem löstes dessutom både snabbt och snillrikt. Det är viktig... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

VARNING utfärdas! BLUFFÖRETAG! Jag hade ett avtal med dem på 12 månader med fast avgift. Plötsligt fick jag en dubbel så hög räkning. Jag ringde kundtjänst som sa att de avslutat avtalet ”pga... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Operadora de rede móvel

Våra hjärtan slår för bra, billiga mobilabonnemang med schyssta villkor! Dessutom är det självklart för oss att finnas där för dig när du behöver oss. Du når oss på telefon, chatt eller e-post, vilket som passar dig bäst helt enkelt! Vi har ingen ingen bindningstid, start eller faktureringsavgift!

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

549 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 5% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

101 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

För det första har jag mejlat

För det första har jag mejlat, inga svar. Ringt i 3 dagar, köplats 28 och 26. Sämsta företag jag varit med om, skickat mig faktura fast jag betalt slutfakt den 21 juli !!! Och den skall vara betald den 28, inte lätt när ingen svarar.
Känner mig totalt lurad, hade abonnemanget 1 månad för det var inte det pris som utlovades.

26 de agosto de 2025

VARNING

VARNING! Om det gick att sätta lägre så skulle jag göra det. De låter trevliga i kundtjänst men inget händer. Ett oseriöst bolag. Priserna stämmer inte med vad som utlovats, saknar köpeavtal, mejlat gång på gång och får ingen respons. Väljer nu att ta det vidare till ARN.

26 de agosto de 2025

VARNING!!!!!

VARNING!!!!!
När Karma blev Mybeat så föll allt. Extremt bluff företag. Slingrar sig och håller inte vad dom lovar. Har bråkat med dom i över 2 mån och nu äntligen slipper jag dom men fick betala en sista månad för ett abonnemang som inte fungerade. Mitt nummer låg tydligen i karantän och dom visste inte varför men likväl skulle jag betala månadsavgifter.
Lägg INTE på om du talar med kundservice INNAN ni fått allt ni kom överens om på mejl. Dom säger att dom ska skicka bekräftelse men det kommer inget mejl om du lagt på luren.
Akta er för detta företag!!!!

20 de março de 2025

Bedrägeri av äldre

Bedrägeri av äldre, bara fått hem en faktura och en massa papper där det står olika darum, flera olika företag för hantering av diverse olika delar av avtalet att de Byter abonnemangssort inom kort, gissar att det är för att förvirra och ta ut högre avgifter. Finns inget avtal, finns ingen ID signering, Nada.
Fy skäms.

Nöjd kund

Myket bra bemötande och förklarade bra
Mycket nöjd kund

logotipo da MyBeat

Resposta da MyBeat

Vi uppskattar din återkoppling och är glada att du är nöjd med vår tjänst

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min far har blivit lurad

Min far har blivit lurad! De har ingått ett avtal med honom som sträcker sig över 2 år. Vi har begärt att få se avtalet och även om han godkänt detta. Vid upprepad kontakt med företaget har inget sådant skickats till honom. Nu höjt avgiften trotts att de sagt att priset var prissäkrat, detta sedan företagets sålts vidare och min pappa piskas vara kvar som kund ytterligare 1år. Går inte att ta sig ur. Fullständigt hänsynslöst mot äldre personer.

Alltid fått vänligt bemötande

Alltid fått vänligt bemötande. Professionell problemlösning och handläggning av mitt ärende.

logotipo da MyBeat

Resposta da MyBeat

Tack för ditt omdöme – det hjälper oss att hålla en hög standard

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag blev uppringd den 22/7 av en tjej…

Jag blev uppringd den 22/7 av en tjej som påstod sig kunna sänka min/våran månadskostnad med 200kr/månad. Mitt svar till henne var: Jag är bunden till ett avtal med 3, då säger hon "vi kan titta på det". Jag frågar tjejen (tror hon hette Emma) om det innebär några förändringar i övrigt, (vi är tre användare och har ju fria samtal och sms + fri surf och personliga telefon nr) nej säger hon, allt blir precis som det ni har nu. Okej säger jag, om ni kan lösa det här med bindningstiden hos 3, så att det inte blir några extra kostnader för mig + att vi behåller fria samtal, sms och fri surf, då säger jag Ja tack. På detta signerade jag. Den 8/8 fick jag ett sms från mybeat att det inte gick att genomföra någon flytt och tänkte att ärendet var slut, men ack vad dom bedrog mig, förra veckan kom ett brev med tre st simkort med nya telefonnummer, jag kontaktade mybeat som erbjöd 2 lösningsalternativ, båda gick ut på att jag ska betala en jädrans massa pengar, detta trots att mybeat inte har uppfyllt sin del av överenskommelsen. Enligt mig så kan det således inte finnas något avtal mellan oss. En ansvarig hos mybeat ringde upp för att fortsätta påtryckningarna, men han var tydligen inte tillräckligt ansvarig, för nu ska tydligen en mer ansvarig höra av sig. Jag kommer aldrig ge mig, kommer anlita advokat om det behövs, bedrägerier ska bekämpas.
Uppdatering 21/8
Nu har i alla fall en ansvarig vid namn Tor Larsson hört av sig och lovat att jag, utan någon kostnad för mig, ska plockas bort hos dem och det var ju tacksamt.

11 de agosto de 2025

Mycket hjälpsamhet

Er duktige manlig representant för My Beat, han tog tid och gjorde allt för att hjälpa min fru, vars pinncod krånglade. Han till och med ringde tillbaka senare för att få bekräftat att allt fungerande, mycket imponerande!

Christina o Björn Lénberg

13 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lurade min 77-åriga mamma..

Lurade på min 77-åriga mamma mobilabonnemang och bredband. Gömmer sig bakom det formella och kräver skriftlig fullmakt av mig för att jag ska få del av ärendet. De har avslutat abonnemangen men skickat slutfakatura på 3000 kronor.

13 de agosto de 2025

Lurar äldre!

Lurar framförallt äldre människor genom urtrevliga säljare som kollrar bort dem totalt. Undvik det här företaget!

25 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har blivit lurad när dem värvade oss…

Har blivit lurad när dem värvade oss 2024,det lät att dem ringer från 3,; tyvärr gick vi med på ett abonnemang med bindningstid som gällde inte från bekräftelse datumet utan 2 månade senare. Kundtjänsten ringde aldrig tillbaka när de lovade att göra samma dag.När vi ringde att säga upp avtalet så fick felaktiga informationer. Enda korrekta handläggare var William Bengtsson (24/6) och idag Johan Pettersson !
Min man och jag säger upp var avtal .

7 de agosto de 2025