My Beat införde 5G som inte skulle kosta mer men mitt abonnemang ökade till ca 600 kr. MB flyttade helt enkelt upp mig utan att fråga. Fortfarande stod det 4 G på mobilen medan detta kostade mig någ... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
J̌ag beställde ett mobilabonnemang för 125:,/mån, men ni packade på mig även ett bredbandsavtal (som annullerades efter min protest) och för 2 mån sedan höjdes mobilabonnemamhet till 225:-/mån, med h... Ver mais
Tack för ett fint bemötande! Efter att ha suttit i telefonkö i 45 minuter var det skönt att komma fram till en förstående person. Mitt problem löstes dessutom både snabbt och snillrikt. Det är viktig... Ver mais
VARNING utfärdas! BLUFFÖRETAG! Jag hade ett avtal med dem på 12 månader med fast avgift. Plötsligt fick jag en dubbel så hög räkning. Jag ringde kundtjänst som sa att de avslutat avtalet ”pga... Ver mais
Detalhes da empresa
Våra hjärtan slår för bra, billiga mobilabonnemang med schyssta villkor! Dessutom är det självklart för oss att finnas där för dig när du behöver oss. Du når oss på telefon, chatt eller e-post, vilket som passar dig bäst helt enkelt! Vi har ingen ingen bindningstid, start eller faktureringsavgift!
Informações de contato
Kajpromenaden 21, 252 47, Helsingborg, Suécia
- 019-55 55 500
- support@mybeat.se
- mybeat.se
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 5% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
As pessoas também visitaram
Bedragare
Bedragare. Lurar kunden (mamma) med att höja abonnemangspriset utan att meddela och utan medgivande. De lade sedan på en månadsavgift för bedrägeriskydd utan kundens vetskap. Svårt att säga upp abonnemanget men äntligen är vi av med skiten.
Sedan karma försvann
Sedan karma försvann, blev allt sämre. Dom ändrade plötsligt mitt abbonemang till 15 mb samt 5 g vilket resulterade i några hundra kronor dyrare. Jag bor på landet och här fungerar inte 5g. Rena bluffen. Jag har idag hallon och betalar 19 kr/,mån i 4 månader och därefter 99 kr i mån och 5g fungerar perfekt. Brorsan försöker säga upp sitt abbonemang men dom hittar honom inte i rullarna säger dom. Dom lovade att kollade upp detta och höra av sig
Men döm till min förvåning ,dom ringde aldrig upp 😄...så han ringde upp dagen efter och plötsligt fanns han med i deras papper..Han sa upp abbonemanget,men dom ville inte släppa honom, dom erbjöd plötligt ett abbonemang för 75 kr/mån..men brorsan tacka nej..sedan krånglar det med porteringen.
Ringer min mor och uppger att han är…
Ringer min mor och uppger att han är från Telenor (henes nuvarande operatör).
Försöker sälja en massa extratjänster som hon inte behöver. När jag konfronterar säljaren om de extra tjäsnterna så försöker han luras om hur Roamning skulle kosta som ett utlandssamtal om man inte köper till dessa.
En trevlig kommunikation som lugnade…
En trevlig kommunikation som lugnade mig jättebra mycket bra information
Super
Deras billigare abonnemang är dyrare…
Deras billigare abonnemang är dyrare eftersom det bland annat kommer med ett så kallat "bedrägeriskydd" trots att de försäkrade på telefon att de inte skulle fakturera för det. Det avtal som de påstår att min gamla pappa ingått med dem genom att klicka med musen har jag inte sett och de verkar inte vilja vissa mig det heller.
Fulsälj
Blev uppringd och uppgav sig vara från min nuvarande operatör. De ville se om jag kan få ett lägre pris eftersom jag är trogen kund. Hans ”chef” skulle ringa upp 10 min senare om de kunde ge ett bättre pris.
En ”Liam” ringer och har förstås ett lägre pris att erbjuda. Skickar avtal genom scrive och stressar på att jag ska skriva på. Ber honom återkomma senare när jag hunnit läsa avtalet.
Ser då att det inte alls är en förlängning av mitt avtal med bättre pris utan operatörsbyte. När ”Liam” ringer tillbaka konfronterar jag honom med att de fulsäljer och aldrig informerat om att det är operatörsbyte, men han hävdar att de visst gjort det.
Min 80-åriga mor förstod att det var…
Min 80-åriga mor förstod att det var från 3 som hon har. När hon har försökt säga upp det fick hon först en faktura på 6 100,- efter tel.samtal sänktes den till 4 000,- På deras hemsida står att det inte är några bindningstider. Försökt att få ett bevis på att hon har tackat ja, men då måste jag skicka in en fullmakt, ALDRIG! Då gör de väl ännu mer!
Mycket bra kundservice och trevligt…
Mycket bra kundservice och trevligt bemötande
Varning för oseriöst företag
Varit kund hos företaget då de övertog Karma Mobil. mitt tidigare abonnemang hos Karma chockhöjdes till My Beats största. Meddelades via mail som hamnade i skräpposten. Har ni försökt portera till annan leverantör men då ger man avslag och kräver 1 månads uppsägningstid trots att man enligt punkt 10 i allmänna villkor inte har bindningstid.
Jag har varit kund i många år och har…
Jag har varit kund i många år och har verkligen uppskattat My Beat tills nu. Det har varit enkelt, tydligt och pålitligt. Jag blev uppringd i Mars av en trevlig tjej för att uppdatera abonnemanget och jag var då tydlig med att mitt nuvarande pris gäller till 31/7. Sen skulle det skrivas och bekräftas nytt avtal i en rasande fart. När min hjärna sen, i lugn och ro gått igenom avtalet stod det att det började gälla direkt i princip. Jag har efter det ringt och förklarat det för kundtjänst, att jag har ett pågående specialpris. Nu har jag fått faktura from April trots löfte och muntlig överenskommelse om starttid från Augusti. Har blivit lovad mailbekräftelse som inte kommer. Jag är chockad över detta nonchalanta sätt att hantera kunder och att ni nu snuvar mig på 840 kr. Jag kommer verkligen inte att rekommendera My Beat till någon framöver, är mycket ledsen och besviken. Gammal kund, Jill
Värdslös
Det er perfekta abonnemanget om Du vill inte : ringa i utlandet ! Ta emot sms från utlandet ! Använda Viber! Och framför allt få flera tel. räkningar på 320-kr istället 120 som överenskommet !!!!!!!!!!!!!!! Och det värst av allt ! När man ringer och vill prata med dom får svaret att dom undersöker och ringer tillbaka !!!!!!!!ALDRIG NÅGON RINGER TILLBAKA ! Good Bye 1000.kr !!!!!!!!!!!!!!
Varning utfärdas för oetiskt företag
Vänder sig till äldre kunder som har svårt att förstå vad de tackar ja till. Efter att ha varit kund länge höjdes plötsligt min mammas avgift. Att försöka kontakta dem för att få svar är en parodi med otroligt dåligt kundbemötande. De har inte en kundservice man kan vända sig till för att få svar utan man kommer alltid till någon som "sitter i växeln" och inte kan svara på något. Man ska sen i stället bli uppringd av en handläggare. Man kan alltså inte få hjälp där och då när man vill (och kanske har hjälp av någon granne/släkting) utan den äldre pensionären blir eventuellt (kan ta flera dagar om det ens sker) uppringd när det passar företaget. Helt otroligt oseriöst. Fick hjälpa min mamma komma ur en plötslig bindningstid på 24 månader som hon inte förstod att hon tackat ja till eller fått någon som helst skriftlig förklaring till. Detta hade de lurat på henne när hon ville ta reda på varför hon fick en högre avgift plötsligt. Som tur var upptäcktes detta inom den 14 dagars ångerrätten. Varning utfärdas verkligen för detta oetiska företag!
Lurar gamla till att byta abonnemang
Lurar gamla till att byta abonnemang
En släkting hade fått en stroke, kunde varken svara eller ringa i sin telefon . Ändå fick hon en räkning på 2 nya abonnemang. Begärde avtal utskrivet och där va typ ett v skrivet. Kunde va vem som helst utom hon eftersom hon inte kunde använda sin telefon. Begärde inspelning av samtalet, men det fanns givetvis inget. Efter inskickad polisanmälan, konsument ombudsman kontaktat dom och ett intyg på stroke togs tills slut avtalet bort.
Riktigt lurarföretag som ger sig på gamla och försvarslösa
Riktigt otrevliga och mycket dåligt bemötande av dom. Hoppas inte fler råkar ut för dom

Resposta da MyBeat
Jag har sedan tidigare ett ett gott…
Jag har sedan tidigare ett ett gott intryck av Er och sedan idag, den 19 mars än bättre. Tålmodiga, glada och trevliga människor som inte vid något tillfälle tappat tålamodet med mig och min skraltiga telefonkunskap. Er arbetsgivare måste vara lycklig att ha Er i sin tjänst!!!!

Personlig kontakt
Både Kevin och Erik var vänliga och trevliga och
gav den information jag önskade få och tillmötesgick
mitt önskemål.

Resposta da MyBeat
Erik Adolfsson var väldigt trevlig och…
Erik Adolfsson var väldigt trevlig och lättsam att prata med och han hjälpte mig med min mammas (87 år) abonnemang. Inte alltid att man får hjälp när man ringer för en anhörigs räkning. All heder åt honom 👍

Kundservice mycket bra
Bemötandet av Andreas vittnar om en professionell organisation med kunden i centrum, tack för din hjälp med mitt nya SIM kort..👍🙏
Bästa hälsningar Jan-Erik

Resposta da MyBeat
pande var främst Erik o hoppas det fom man behöver kontaktk rubriken : Social kompetens
Trevligt bemötande lugn o saklig, inlyssnande.Hoppas det fortsätter så om jag behöver mer kontakt i framtiden

Resposta da MyBeat
Bra och korrekt bemötande på telefonen
Bra och korrekt bemötande på telefonen. Alla frågor åtgärdade på ett bra sätt.