Tog en månad att få hem mitt paket kontaktade dem och då sa de att den hade levererats innan den hade gjort det för att kunna kontakta dem så ringde jag ett nummer som fortsätter koppla mig vidare. Ti... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Alltid fått det vi beställt inom rimlig leveranstid. Beställde lite presenter nu inför jul- och nyår nu och fick dem idag. Beställer oftast vid kampanjer då det är mer prisvärda produkter dock. OK kv... Ver mais
Mitt projekt försvann... Har lagt många timmar på en fotobok. Skulle gå in och göra de sista tilläggen och då var projektet borta. Det hade kommit en uppdatering av appen någon dag innan, vilket måst... Ver mais
Fujifilm vällingby har en chockerande otrevlig ägare, personalen försöker hjälpa till kund. Vi har varit på plats med familjen och tagit familjefoto, betalade blev lovade kopior av personalen på... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Omöjliga att komma i kontakt med
Omöjliga att komma i kontakt med. Svarar varken i telefon eller på mejl. Mycket krångel då jag reklamerat en fotobok som inte alls motsvarade förväntningarna. En faktura som förföll och som jag fick bestrida pga att myfujifilm gjorde sig okontaktbara. Som tur var fick jag hjälp av Dibs Afterpay.
Katastrofal kvalité på bilderna trots högupplösta systemkamera bilder
Tycker det gick enkelt att beställa från hemsidan, den varnade för när bilder var i för dålig upplösning för att se bra ut i storleken man valt osv så kändes säkert. Men när bilderna väl kom fram (de skickas btw tydligen från Tyskland nu så det kan ta ett tag) så var nästan alla extremt blurriga och mycket mörkare än vad de egentligen är. Jag har beställt från Fuji tidigare (både utskrifter och fotoböcker) och allt har haft jättebra kvalité, men nu är ingenting sig likt alls. Om någon hinner läsa det här innan ni lägger er beställning, gör det hos ex Crimson istället pga Fuji levererar inte något bra längre.
Beställt bilder o får 5 mail totalt
Beställt bilder o får 5 mail totalt. Höjt porto ideligen, 65 kr för att skicka ett kuvert med postnord. Och vad är direktlink som plötsligt dykt upp som leverantör. Kommer aldrig mer beställa från Fuji.
39 kr vore lämplig fraktavgift. VARNING för Fuji.
Mvh Annelie Larsson
Känner mig lurad
Har beställt bilder från min telefon ca 2 ggr och det har varit väldigt smidigt. För ett tag sen ville jag få en engångs kamera framkallad, som jag köpt från dom för ca ett sedan. Det fanns ingen sådan tjänst på deras hemsida så jag mejlade istället och den som svarade sa att han skulle skicka en "fotopåse" om jag mejlade mina adressuppgifter. Så jag gjorde det + frågade vad kostnaden skulle bli och han ignorerade den frågan och skrev bara "tack, du kommer få en fotopåse skickad till dig inom kort". Jag antydde då att tjänsten antingen var gratis eller att dem skulle uppdatera mig om kostnaden men nej nu har jag alltså fått hem en faktura på 194:- för 24 bilder som jag inte ens har sett än (eftersom att det är en engångskamera och man inte kan se bilderna när man tar dom). Dessutom så kostade kameran 200kr tillsammans med frakt så jag skrev ett mail att jag tycker att det är sjukt att betala 400kr totalt för dem här 24 bilderna och allt dom svarar är att man inte kan anta att en tjänst är gratis- Nej men då kanske ni ska svara på min kostnadsfråga också -_-
Kommer aldrig beställa därifrån igen..
Sämsta
Beställde foton inför telefonbyte, fick aldrig bilderna men betalt ville de ha ändå. De bad mig betala och göra ny beställning, av bilder jag inte hade kvar, men kunde inte skicka rekommenderat trotts att jag sa att jag kan betala extra för det, sämst bemötande
Beställde 4 st förstoringar på…
Beställde 4 st förstoringar på barnbarnen den 16/4 dessa kom idag 4/5. På avin står det "påminnelse", enligt ombudet kom paketet till dem 27/4 men jag har inte fått någon information. Korten jag fick har fyra olika storlekar, vilket jäkla skämt.
ALDRIG MER KOMMER JAG BESTÄLLA DÄR
extremt långsam leverans
extremt långsam leverans, vet inte ens ifall jag kommer få min order. Kund"servicen" under all kritik - endast öppen ett fåtal timmar två dagar i veckan, och inte ens då får man svar. Beställde under fri frakt-period, men att den egentligen ligger på hela 65 kr oavsett storlek på ordern och fortfarande inte levererats 11 dagar senare (7 dagar sedan informationen om att den lämnats för postutdelning) känns väldigt märkligt. Tidigare trogen kund i 10+ år, men efter höjda priser och sämre service kommer jag inte beställa igen.
Försämrad kvalité
Beställt fotokalendrar i flera år men upplever att årets produkt var sämre kvalité; inte alls lika blankt och färgrikt papper. Inte heller lika lätt som tidigare att skapa kalendern.
Kalender där månaderna inte är i…
Kalender där månaderna inte är i ordning och bilder upp och ned. Svarar inte på mail efter att de förstått att det inte det inte var fel i den ordern som jag lagt. Finns inget telefonnr att ringa kundtjänst.
Mycket besviken
Jag är en trogen kund i 10 år, gjort ett 20 tal fotoböcker. Det har blivit blir sämre med tiden. Det var mycket bra från börlan 40 sidor briljant vägde 460 g senda ändrat till 430 g och nu är bara 385 g och pris har blir dyrare, medan kvalitén har blivit sämre. Mycket besviken, tråkigt !!!
Mycket besviken
Mycket besviken! Fick rabattkod på mail 50 kort gratis men när jag ej fick rabatt kontaktade jag er o fick svar att man måste göra beställning genom dator HUR ska man veta det vad har ni kuverten till då som jag skickade in min beställning i ?? MVH Margareta B. knr91618623
Efter att jag gjort en fotobok till…
Efter att jag gjort en fotobok till mitt barnbarns dop med bilder på honom får jag en fläck på första sidan.Slänga eller? De erbjöd mig 20 % som kompensation nästa gång jag handlar hos dem! Som om jag skulle handla där igen ...när jag inte ens är nöjd.Varning för Fujifilm
En av dem sämsta sidorna jag har varit…
En av dem sämsta sidorna jag har varit med om i mina projekt sidan.
När man har skapat en fotobok i flera timmar, och ska avsluta för dagen finns där ingen "save" knapp där man jobbar . Enbart en spara layout. Vilken man först tror sparar ens fotobok. Men icke...nästa dag är all bortblåst. Förstod sedan att man måste gå in på annan dela för att spara sitt projekt. Helt ologiskt och frustrerande.
Förr fungerade det klockrent
ALDRIG MER
ALDRIG MER. Beställde ca 270 foto bilder och fick de levererat idag.
korten är i olila storlekar och av dålig kvalite.
Har beställt från dom för ca 3-4 år sedan och då var de bra men nu har dom förstört allt. ALDRIG MER
Besviken!
Besviken!
Förr i tiden funkade det utmärkt!
Men senaste tiden har de inte skött sitt ansvar och jobb alls, så överväger starkt att fylla mina fotoalbum med foton från ett annat företag.
De går ut med kampanjer, men är väldigt otydliga med vilka fotomått som gäller.
Väldigt stor skillnad att betala 49 kr eller 200 kr för 50 kort.
Leveransen går aldrig under 10 dagar. Ibland längre. Varit orolig senaste gångerna över om jag ens får leveransen alls!
Trots att jag betalat extra för att få foto i rätt format, så är formaten och måtten sällan rätt. Besviken!
Är i en tid i livet då album är väldigt viktigt för mig och jag vill helst dokumentera allt! Därför måste jag hitta ett nytt företag som kan ge högkvalivativa foton.
Beställde fotokalendrar 12/12 med löfte…
Beställde fotokalendrar 12/12 med löfte om leverans före jul. Spårade försändelsen och då stod det att den levererats till PostNord 17/12. Detta var dock inte sant!! Det fick jag reda på när jag ringde kundservice och de då medgav att de haft produktionsproblem i Tyskland(!) och att min försändelse därför inte skickats! Katastrof, Fujifilm/FujiDirekt! Aldrig mer att jag beställer från er!!
Utmärkt
Beställde i sista minuten (inför jul) 2 st kalendrar och de kom i tid. Fina kalendrar. Var även i kontakt med deras kundtjänst och fick svar direkt, ingen väntetid. Utmärkt från mig.
Nonchalant
Beställde en fotobok som jag vill ha levererad innan den 11/12, kontaktat postnord som säger att den SKA finnas i Stockholm och kommit med ett flyg för två dagar sedan men som inte är inscannad i systemet, inte Fuji´s fel.
Däremot är felet att de inte på något vis berättat att deras produkter produceras i utlandet. Jag förstår att nu i juletider är trycket högre och folk beställer saker från hela världen. Med de i åtanke hade jag aldrig beställt från dom om jag vetat att de producerats utomlands och inte i Sverige, för tidens skull.
Kundservicen var inte bra, nonchalant, irriterad och lyssnade inte riktigt på varför jag tyckte att man skulle skriva att det var från utlandet.
Kommer inte beställa från de igen.
Aldrig mer!
Tre olika kuvert med en oerhörd mängd plast runt varje. 12 foton och ungefär lika många storlekar på bilderna. Beställde en förstoring av ett av fotona och den gjorde de på fel bild!
Bortkastade pengar
Beställde förstoring och är inte alls nöjd med resultatet. Suddigt, oklart och halva mitt hår hade blivit vitt istället för mörkblond!
Bortkastade pengar enligt mitt tycke!