Tog en månad att få hem mitt paket kontaktade dem och då sa de att den hade levererats innan den hade gjort det för att kunna kontakta dem så ringde jag ett nummer som fortsätter koppla mig vidare. Ti... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Alltid fått det vi beställt inom rimlig leveranstid. Beställde lite presenter nu inför jul- och nyår nu och fick dem idag. Beställer oftast vid kampanjer då det är mer prisvärda produkter dock. OK kv... Ver mais
Mitt projekt försvann... Har lagt många timmar på en fotobok. Skulle gå in och göra de sista tilläggen och då var projektet borta. Det hade kommit en uppdatering av appen någon dag innan, vilket måst... Ver mais
Fujifilm vällingby har en chockerande otrevlig ägare, personalen försöker hjälpa till kund. Vi har varit på plats med familjen och tagit familjefoto, betalade blev lovade kopior av personalen på... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Beställde 83 foton
Beställde 83 foton. De levererades i olika storlekar. Det blev jättefult. Helt onödig beställning. Men som tur var betalade jag bara frakt. Fick till svar att det har med ursprungligt format att göra. Fick inte info när jag beställde. Andra företag informerar om detta. Oseriöst.
Vacker fotobok
Beställde en fotobok till minne av min bortgångne far. Den blev fantastisk fin. Kan rekommendera alla att göra en fotobok.
Julklapparna kom inte fram i tid
MyFujifilm garanterade leverans innan jul för beställningar före 15/12, trots detta levererades ordern först i slutet av januari.
Fick inte något svar på första meddelandet till kundservice.
Fick då endast en uppdaterad faktura med 20% avdrag utan närmare beskrivning eller svar på frågan.
Kontaktade dem ännu en gång efter en månad då jag inte ville betala för en order som förlorat sitt värde i och med för sen leverans, men fakturan höll på att förfalla. Fick då svaret att jag kan skicka tillbaka produkterna om jag inte vill betala för ordern.
Detta var julklappar som inte kom i tid, och då redigeringsverktyget på deras hemsida gjorde att ordern fick göras om flertalet gånger lades timmar på att ens lägga en order.
Nonchalant bemötande av kundjänstpersonalen. Hade kunnat lösas på bättre sätt med mycket små medel, som en ursäkt eller förklaring.
Inga julkort
Kontaktade fujifilm och undrade vart julkorten tagit vägen. Då fick jag reda på att de hade strul. Någon dag senare fick jag ett allmänutskick att de hade maskin strul. Tänkte att de fått igång allt igen men så var det icke. Inte sett röken av mina kort.. så det blir väl inga julkort iår! :-(
Kommer aldrig beställa från myfujifilm igen!
VARNING! Oseriöst och hänsynslöst beteende av detta företag!
Utlovade leverans innan jul, jag beställde 14/12. De hörde av sig IDAG 23/12, EN DAG INNAN JULAFTON och sa att de har tekniska problem och att leverans blir försenad. Ett etablerat företag måste kunna hålla vad de lovar, speciellt innan jul och de måste ha backupsystem som ser till att kunder får vad företaget påstår sig kunna leverera! Så hänsynslöst, mycket upprörande!
Utebliven leverans
Otroligt dåligt - utebliven leverans och ingen kundtjänst att få tag på bara kopplar om telefonen från lunch till ej nåbar.
. Beställt inom utlovad leveranstid tid innan jul. Bojkotta detta företag!