Nava Copenhagen Avaliações 156

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Her kan du roligt handle. Der er så mange på nettet, der smykker sig med lånte fjer, men ikke her. Alt er, hvad det udgiver sig for at være. Det er første gang jeg har købt noget hos Nava Copenhagen,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rareste kundeservice og smykker af høj kvalitet! Jeg har nu handlet flere gange med Nava, og det kører bare på skinner. De er altid tilgængelige på chatten på deres hjemmeside, om så klokken er 8 om... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde ledt med lys og lygte efter et par enkle forgyldte creoler med en simpel lukkemekanisme, og jeg blev så glad da jeg fandt de fineste små øreringe hos Nava, der blot skal vrides lidt til side... Ver mais

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Her kan du roligt handle

Det er første gang jeg har købt noget hos Nava Copenhagen, men gør det med al sandsynlighed igen. De øreringe jeg modtog passer præcis på beskrivelsen, og der er ikke mere emballage, end der er brug for.

28 de janeiro de 2026

Rigtig dårlig service …

Rigtig dårlig service når man skriver til jer at en julegave er der noget galt med låsene/ eller de bare er mærkelige og man gerne vil bytte dem til nogle andre. Så får man afvide at bytteretten er overskredet. Vi er start januar og det er julegave…. Sidste gang vi handler ved jer.
Dårlig kvalitet

12 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Smykker i dårlig kvalitet og personale der beskylder en for at lyve

Opdatering den 20.10.25
Jeg fandt endnu et par øreringe fra dem, som også var gået i stykker - dette sendte jeg selvfølgelig også afsted til dem, da det par kun var 1 år og 3 måneder. Jeg fik desværre en mail retur hvori de betvivler at én kunde kan opleve så mange defekte smykker og de påstod derfor at jeg enten løj eller at jeg selv havde ødelagt dem dem. Jeg er i chok og dette vil jeg selvfølgelig ikke finde mig i. De fik derfor en mail retur hvori jeg gjorde det klart at jeg selvfølgelig har brugt deres smykker i overenstemmelse med almindebrug. Dette har de aldrig svaret på, hvilket virker totalt uprofessionelt for mig og jeg kommer ikke til at handle hos Nava Copenhagen igen.

Jeg har en del øreringe fra Nava Copenhagen - både fordi de laver utrolig flotte design og fordi de tit har nogle gode tilbud. Men jeg synes efterhånden at prisen afspejler kvaliteten - jeg har nu 3 par øreringe der er gået i stykker inden for 2 år (det sidste par nåede lige over 2 år, med et par måneder).
De har været søde til at give pengene retur på de 2 øreringe som nåede at gå i stykker indenfor 2 år, hvilket jo er en udemærket service.

6 de outubro de 2025
logotipo da Nava Copenhagen

Resposta de Nava Copenhagen

Hej Simone,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du har oplevet problemer med flere af dine smykker – det skal naturligvis ikke være en frustrerende oplevelse at handle hos os.

Som vi også skrev til dig på mail, er det meget usædvanligt for os at modtage så mange reklamationer fra én kunde, da vi sælger mange af de samme styles uden lignende problemer. Det betyder selvfølgelig ikke, at vi beskylder dig for at lyve – men når der opstår flere sager med samme type skade, og når det eksempelvis er begge øreringe og ikke kun én, er vi nødt til at spørge ind til brugen og opbevaringen for at kunne vurdere sagen korrekt.

Ud fra billederne og de tidligere sager vurderede vi, at skaderne ikke skyldtes produktionsfejl, men vi valgte alligevel at tilbageføre beløbet som en imødekommende løsning.

Vi sætter pris på din ærlighed og feedback, som vi naturligvis tager med videre i vores løbende kvalitetsarbejde.

Maria
Nava Copenhagen

Fine øreringe, hurtig levering

Designet af Navas smykker er flot og noget anderledes, og der er brugbare fotos af dem alle på hjemmesiden. Kvaliteten er ikke i top, men helt ok til prisen. Levering var super hurtig trods udsalg.

25 de agosto de 2025

FANTASTISK KUNDESERVICE

FANTASTISK KUNDESERVICE!
Har handlet hos dem mange gange efter jeg mødte dem første gang til en messe for flere år siden. Har altid været glad for deres produkter og kan klart anbefale at handle hos dem.
Har lige stået i en situation hvor jeg akut skulle bruge deres hjælp med en ordre, og så endda på en lørdag aften. Jeg kunne hurtigt komme i kontakt med kunderservice via deres chat og situationen blev løst på få minutter! Det er virkelig en verdensklasse kunderservice og det skal de bare have kæmpe ros for

Endnu engang tusind tusind tak

25 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I had to pay 20€ to return my items!

I had to pay 20€ to return my items!! I will never order here again...

29 de abril de 2024
logotipo da Nava Copenhagen

Resposta de Nava Copenhagen

Hi Nadine
Yes, the return cost from Germany to Denmark is a little high. We also make sure to show that on our website. You are always welcome to ship the item yourself, if you can do it for a better price 😊

We do always offer free exchange, if you want to exchange to to another item 😊

Best regards

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fine produkter

Fine produkter, men modtog en ørering, som var defekt - og jeg fik sendt den retur en dag for sent, så det er bare ærgerligt.

29 de janeiro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais