Neglemakeriet.no Avaliações 694

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid god kundeservice hos Neglemakeriet! For første gang opplevde jeg at varene ikke ble levert på forventet tidspunkt. Jeg tok umiddelbart kontakt med Neglemakeriet hvor jeg som vanlig med mø... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Positivt overrasket over builder gels. Har prøvd mange og jeg vil si neglemakeriet sine er ganske høyt opp på lista mi. Veldig mange blir ekstremt varme i lampa- jeg er selv veldig sensitiv men... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min hos Neglemakeriet! Produktene og resultatet levde virkelig opp til forventningene mine. Neglene ble utrolig fine, med høy kvalitet og et profesjonelt preg.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Produtos de Beleza
  2. Loja de Produtos de Beleza
  3. Loja de Cosméticos
  4. Manicure

Sobre Neglemakeriet.no

Escrito pela empresa

Neglemakeriet.no er en helt norsk nettbutikk for deg som er opptatt av negledesign, enten du har det som nyoppstartet hobby eller har hatt det som yrke lenge. Hos oss finner du tusenvis av profesjonelle negleprodukter av svært høy kvalitet, til riktig pris, og med lynrask utsendelse av din ordre.

Ingen anelse om hva du trenger å kjøpe inn? Ikke noe problem, vi hjelper deg. Vi er snare til å svare på din henvendelse, og gir deg gjerne personlig service. Kontakt oss her.

Ta en titt på alle startpakkene, så får du en rask innføring i vår verden av polygel, gele og gelelakk og akryl og dip in.

Vi har vært her siden 2007, og du kan stole på at du alltid får varene du har betalt for. Noe du savner? Vi elsker å ta inn nye produkter, gi lyd! Ordre sendes ut hver eneste virkedag fra vårt lager i Skien.

Handler du for 900 eller mer, kan du velge gratis frakt, og du får alltid en gave med i ordren. Når du handler hos oss, er det aldri toll eller andre uventede gebyrer.

KONTAKT OSS: ordre@neglemakeriet.no

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bra produkter, men dårlig opplevelse

Bra produkter, og i teorien kjapp levering som var derfor jeg valgte de. Men desverre bare 3 stjerner da postnord ødela hele kundeopplevelsen, og at Neglemakeriet ikke ville gi kompensasjon på faktura for alt tullet med Postnord, men heller en liten rabatt på neste bestilling. Det blir nok ikke noe mer bestilling herfra pga dette da man er avhengig å få pakken til angitt tid og ikke + 6 dager oppå normal frakttid fordi sjåføren stapper for store esker i for små bokser..

19 de março de 2026

Hei M.

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Vi er veldig glade for å høre at du opplevde rask behandling og sending fra vår side, og at du er fornøyd med produktene, men samtidig lei oss for at leveringen med PostNord ikke gikk som forventet.

Vi forstår godt hvor frustrerende dette må ha vært, spesielt når pakken var fremme, men ikke kunne hentes med en gang. Selv om selve utleveringen ligger utenfor vår kontroll, er det viktig for oss at kundene våre føler seg ivaretatt, og derfor ønsket vi å bidra med en liten kompensasjon fra vår side, selv om fraktselskaper ikke kompenserer for slike hendelser.

Vi håper at fremtidige leveringer vil gi deg en bedre opplevelse. Dersom du ønsker det, er det også mulig å velge Posten som fraktalternativ i nettbutikken vår.

Skulle du ha spørsmål eller behov for hjelp, er du alltid hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Ønsker deg en fin dag videre!

Helt strålende kundeservice

Helt strålende kundeservice. Kjempe bra produkter. Elsker fargene. Dette fortjenes en 5 stjernes. Fikk endret hjemleveringen siden jeg trykket feil. Kjempe god kundeservice. Dem hjalp med en gang. Ingen slår neglemakeriet.

14 de março de 2026

Resposta da Neglemakeriet.no

Tusen takk for fantastisk anmeldelse! Så koselig å høre at du liker produktene og at alt løste seg som det skulle <3

I ❤️ flexi build

Flotte produkter som er enkle å jobbe. Både flexi build og professional builder gel funker for en som gjør neglene selv. Anbefales 😊

17 de fevereiro de 2026

Resposta da Neglemakeriet.no

Tusen takk for anmeldelsen din, så koselig å høre at produktene har falt i smak ❤️

Fornøyd

Alt kom, ingen forsinkelse

19 de janeiro de 2026

Resposta da Neglemakeriet.no

Takk for anmeldelsen! Godt å høre at alt har vært som det skal.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Positivt overrasket over builder gels

Positivt overrasket over builder gels.
Veldig mange blir ekstremt varme i lampa- jeg er selv veldig sensitiv men disse er ikke i nærheten som mange andre.
Designet på boksene betyr også en del for meg og disse er enkle og sleek.

Må nok anskaffe meg alle fargene 🤭

12 de fevereiro de 2026

Resposta da Neglemakeriet.no

Tusen takk for anmeldelsen din 😄 Så koselig å høre at du liker vår Professional Builder Gel så godt!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

veldig fornøyd med alle produktene

veldig fornøyd med alle produktene, men dessverre syns jeg negleklipperen jeg bestilte var dårlig. den var ikke skarp og klippet ikke optimalt for min del

13 de fevereiro de 2026

Resposta da Neglemakeriet.no

Tusen takk for tilbakemeldingen din, og så hyggelig å høre at du ellers er fornøyd med produktene våre. Det er selvfølgelig ikke slik det skal være med en negleklipper, så dette vil vi gjerne rydde opp i. Jeg har derfor sendt deg en e-post, slik at vi kan finne en god løsning for deg 💛

Reklamasjon av gelepensel

La inn reklamasjon på en gelepensel som dessverre ikke var helt optimal, da børstehårene falt av samme dag jeg mottok den. Sendte over en mail med beskrivelse og bilder til kundeservice, og fikk både hyggelig svar tilbake og refundert penger. Super kundeservice! Elsker produktene på Neglemakeriet også, som stort sett er i topp stand. Dette er første gang jeg har opplevd noe defekt, etter ganske mange bestillinger, og da er det betryggende å vite at de tar kundeservice på alvor og følger det raskt opp.

4 de março de 2026

Resposta da Neglemakeriet.no

Hei Emma, tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Det er selvfølgelig kjedelig når noe ikke er helt som det skal, men da er det ekstra viktig for oss å kunne rydde opp raskt, så det var veldig fint at du tok kontakt på e-post med det samme du oppdaget feilen. Veldig fint å høre at du ellers har hatt gode erfaringer med produktene våre, og takk for tilliten gjennom mange bestillinger 💛

Best!

Bra produkter, bra pris, bra kundeservice og helt rå leveringstid!

11 de fevereiro de 2026

Resposta da Neglemakeriet.no

Tusen takk for nydelig tilbakemelding!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid rask leveranse og god kvalitet…

Alltid rask leveranse og god kvalitet på varene. Elsker at dere nå leverer dipping negler med aktivator på neglelakkflaske og ikke sprayflaske. Mye mindre lukt og enklere å bruke. Syns også det er veldig stas med en liten gave på hver bestilling!

11 de fevereiro de 2026

Resposta da Neglemakeriet.no

Tusen takk skal du ha, Ida! Så koselig å høre, og flott med tilbakemelding på aktivatoren! Gavene er deg vel unt <3

Nybegynnerens spørsmål

Er helt ny i negleuniverset og fikk hjelp ca 1 time etter jeg skrev email til Neglemakeriet🤩👏Fikk virkelig utfyllende svar pluss litt til! Fikk varene mine raskt så kommer til å bruke Neglemakeriet fremover🌞

2 de março de 2026

Hei Lena, tusen takk for anmeldelsen din 😄 Det betyr mye 🥰

Utrolig god opplevelse

Utrolig god opplevelse. Første gang jeg bestilte fra dem, og la inn en ny bestilling bare noen dager senere. Jeg bestilte på en onsdag og fikk varene på torsdag. Super fine produkter også, anbefales virkelig!

25 de fevereiro de 2026

Resposta da Neglemakeriet.no

Hei Mia, hjertelig takk for den fine anmeldelsen din, godt å høre at alt har vært som det skal være :D

Rask og god service!

Hadde en feil med en vare men fikk rask svar (Det var til og med søndag, men fikk svar 15 min etter at jeg sendte mail). Fikk ny vare med en gang og rask og god service. Anbefaler neglemakeriet på det sterkeste!

1 de março de 2026

Resposta da Neglemakeriet.no

Takk for at du tar feilen med godt humør! Helt supert at du ga beskjed med det samme du oppdaget feilen, så vi fikk ordnet det så fort som mulig. Tusen takk for stjernene :)

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! Hadde fått et knust produkt og fikk sendt en ny samme dagen. Anbefales!

17 de fevereiro de 2026

Resposta da Neglemakeriet.no

Tusen takk for koselig tilbakemelding, Tonje!

Klart produktene skal være tipp-topp når du mottar dem, supert at du sa i fra med én gang så vi fikk rettet opp i det med det samme.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais