Den bedste kundeservice. Jeg har flere gange haft spørgsmål til min forsikring og er så glad for chat-funktionen. Jeg har senest i dag brugt den og fik lynhurtig super hjælp fra Nadia, som besvarede m... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har altid, også i dag, haft en rigtig god oplevelse med Next Forsikring. 1) Deres selvbetjeningsportal er utrolig nem at bruge og gør det hurtigt at ordne det meste selv. 2) Kundeservicen... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg havde spørgsmål til dækningen af vejhjælp i min forsikring og skrev på chatten, da jeg havde et par uddybende spørgsmål til dækningen. Jeg fik hurtigt klare, venlige og brugbare svar fra Frederi... Ver mais
A empresa respondeu
Er så glad for at være ved next . De dækker hvergang jeg har haft nogle uheld eller problemer . Aldrig noget bøvl og er super held for at have dem.. En god tryghed og have når man har hus og... Ver mais
A empresa respondeu
Hos NEXT fokuserer vi på at udnytte den moderne teknologi bedst muligt til gavn for kunden. Vi har droppet de fordyrende salgsled og i stedet lagt tilbuds- og bestillingsprocessen direkte ud til kunden. Vi vil tilbyde enkle og gennemskuelige kvalitetsforsikringer til konkurrencedygtige priser.
Escrito pela empresa

Godthåbsvej 21, 8660, Skanderborg, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bedre hjemmeside, bedre mulighed for at tilpasse dine forsikringer.

Resposta de NEXT Forsikring
Vil klart anbefale next til andre,billig forsikring de er hurtige til at reagere når der er noget.rigtig go kundeservice 😊

Resposta de NEXT Forsikring
Ufattelig dårlig oplevelse.Tegnede en bilforsikring ved omregistrering med telefonisk kontakt.da dette var sket ville de pludselig ikke forsikre bilen da jeg ikke har mitid.Da jeg fortalte det ikke er lovpligtigt fortalte de mig det havde de ret til.En masse bøvl for ingen ting

Resposta de NEXT Forsikring
Jeg ringede for at skifte selskab, og den kundeservice jeg fik var i top kvalitet. De gør hvad de kan for at hjælpe dig, og du føler dig tryg ved at skifte til dem.
Udover får du de bedste priser på markedet.
Jeg kan kun anbefale dette selvskab, med god service og priser.

Resposta de NEXT Forsikring
Ingen ventetid på telefonen, kompetent medarbejder, der gav strakssvar, value-for-money produkter. Det funger bare.

Resposta de NEXT Forsikring
imødekommende og hjælpsomme, meget fin service, kan varmt anbefales.

Resposta de NEXT Forsikring
Talte idag med Lærke, og sikke en behagelig service, behandling og forståelse. Kunne man få fat i denne slags hvem end ringede til, ringede jeg noget oftere. Fem store ✓✓✓✓✓ herfra.

Resposta de NEXT Forsikring
Endnu en gang fik vi en meget fin service og et super fint samarbejde med SOS. Vi har gennem årene fået en fin behandling. Et godt selskab med nogle fine priser på forsikringerne.

Resposta de NEXT Forsikring
Alt gik gnidningsfrit ved flyt af alle forsikringer fra tidligere selskab. Sparede ca 6000 kr om året.

Resposta de NEXT Forsikring
Har ved oprettelse, fået en god fornemmelse af Next.
Flink ansatte som giver sig tid til at besvarer ens henvendelse

Resposta de NEXT Forsikring
Umiddelbart er det et ganske fornuftigt selskab.
Der kundeservice eksisterer ikke....
Har forsøgt at få dem til at slette en forsikring i min kurv.
For kan ikke gå videre uden af godkende netop denne forsikring.
Men jeg ejer ikke bilen, der skulle ha været forsikret. Så derfor ønsker jeg ikke at godkende den.
Fik fat i en service medarbejder der skulle slette den og vende tilbage. Det sker så bare ikke. Har endda skrevet mail til dem, den reagerer de så heller ikke på
Opdatering 7/11
Nu er kurven blevet tømt.
Eller det er den ikke.
Jeg skal så på nuværende give samtykke til noget jeg ikke ved hvad er, da jeg intet har i kurven og kan ikke gå videre.
Håbløs kundeservice

Resposta de NEXT Forsikring
Vi har har haft skade på en bil og der var intet at komme efter og vi super god service.
Vi har alle vores forsikringer ved next og hver gang vi har haft brug for hjælp står de der med det samme også på rejsen og de har fornuftige priser på alle forsikringer
Hilsen Brian Lund Jensen

Resposta de NEXT Forsikring
Kan kun give mine bedste anbefalinger til Next Forsikring. Har brugt ulykkesforsikring efter en voldsom fodskade og méngrad og dermed erstatning blev fastsat retfærdigt. Super omhyggeligt skadesforløb😊

Resposta de NEXT Forsikring
Havde en vandskade med skimmelsvamp i vores hus. Next svarede med det samme og var så nemme at samarbejde med. Stor anbefaling herfra.

Resposta de NEXT Forsikring
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.