NEXT Forsikring Avaliações 1.896

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste kundeservice. Jeg har flere gange haft spørgsmål til min forsikring og er så glad for chat-funktionen. Jeg har senest i dag brugt den og fik lynhurtig super hjælp fra Nadia, som besvarede m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har altid, også i dag, haft en rigtig god oplevelse med Next Forsikring. 1) Deres selvbetjeningsportal er utrolig nem at bruge og gør det hurtigt at ordne det meste selv. 2) Kundeservicen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde spørgsmål til dækningen af vejhjælp i min forsikring og skrev på chatten, da jeg havde et par uddybende spørgsmål til dækningen. Jeg fik hurtigt klare, venlige og brugbare svar fra Frederi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er så glad for at være ved next . De dækker hvergang jeg har haft nogle uheld eller problemer . Aldrig noget bøvl og er super held for at have dem.. En god tryghed og have når man har hus og... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Corretora de seguros

Escrito pela empresa

Hos NEXT fokuserer vi på at udnytte den moderne teknologi bedst muligt til gavn for kunden. Vi har droppet de fordyrende salgsled og i stedet lagt tilbuds- og bestillingsprocessen direkte ud til kunden. Vi vil tilbyde enkle og gennemskuelige kvalitetsforsikringer til konkurrencedygtige priser.

Escrito pela empresa

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Next forsikring

Next forsikring
Får man en rigtig god kundeservice, de er nemme at kontakte. Altid venlig betjening, har netop købt elbil og deres lave pris på en fuld forsikring hvor alt er inkluderet overraskende mig .

17 de dezembro de 2025

Hej Allan,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at du er tilfreds med både pris og kundeservice.

Jeg ønsker dig en rigtig god jul og et godt nytår.

Amanda
NEXT Kundeservice

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deres personale er meget respektfulde…

Deres personale er meget respektfulde og hjælpsomme. De løser alle mine problemer med det samme. Jeg anbefaler det til alle. De laver både billigt og garanteret arbejde

16 de dezembro de 2025

Hej Soner,

Tak for dine 5 stjerner - vi er rigtig glade for at høre du fik den hjælp du havde brug for.

Vi ønsker dig en god juletid og et godt nytår.

Amanda
NEXT kundeservice

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God oplevelse med oprettelse af…

God oplevelse med oprettelse af aftaler, gode priser.
Havde en rigtig god dialog med kundeservice vedr. flytning af forsikringer fra gammelt selskab.

12 de dezembro de 2025

Hej Kim,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at oprettelsen gik nemt og at vores kundeservice team kunne hjælpe med et let selskabsskifte. At priserne så oveni var gode, er jo bare et ekstra plus.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nem og overskuelig online side,og søde…

Nem og overskuelig online side,og søde og hjælpsomme telefon piger...ka varmt anbefale Next forsikring 👌🤩

11 de dezembro de 2025

Hej Niels,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Det er skønt at høre, at du har haft en god online oplevelse og har fået venlig hjælp på telefonen.

Tak for anbefalingen – den luner🤩

Pålideligt forsikringsselskab 👍

Man får en god behandling og vejledning af venligt personale. Der bliver ikke ført aggressiv salgspolitik, som man ellers ofte oplever ☺️

10 de dezembro de 2025

Hej Karin,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Vi er rigtig glade for at høre, at du føler dig godt behandlet og at du sætter pris på vores rolige tilgang uden pres.

Kan kun anbefale Next.

Kan kun anbefale Next.

Super hurtig og kompetent hjælp da vi fik vand i kælderen.

Vores taksator Jesper var sød og imødekommende og vi fik løst problemet uden den store slinger i valsen. 5 Stjerner herfra.

Hej Michael,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vand i kælderen er ingen spøg - så det er rigtig dejligt at høre, at I fik hurtig og kompetent hjælp. Med Jesper er der ingen slinger i valsen og så er han tilmed er en rigtig flink fyr.

Vi sætter stor pris på de 5 stjerner og sørger for at rosen kommer videre til Jesper ⭐️

Super oplevelse med Next

Super oplevelse med Next, da jeg havde lidt udfordringer med tegning af forsikringer
, hjalp de hurtigt og professionelt.
Stor ros herfra, glæder mig til at blive kunde.
Må ikke nævne navn, men han var virkelig venlig og professionel.

3 de dezembro de 2025

Hej Henrik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Dejligt at høre, at du fik hurtig, venlig og professionel hjælp, og at du føler dig godt taget imod.

Vi glæder os til at have dig som kunde.

God kundeservice

I forbindelse med køb af ny bil havde jeg behov for at styr på forsikringen på både den gamle og nye bil. Jeg kontaktede kundeservice, som var mega flinke og venlig og vi fik fixet det hele inden for kort tid. Stor anbefaling herfra :-)

Hej Brian,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊
Dejligt at høre, at du fik hurtig og venlig hjælp til både den gamle og den nye bil.

Tak for anbefalingen!

Hurtigt og venligt service

Hurtigt og venligt service. Hurtigt besvarelse af opkald.
Fint priser. Brugervenligt platform.

Hej Kloster,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊
Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og venlig service, og at du synes vores platform er let er bruge. Præcis sådan skal det være.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Manglende svar og enorm lang ventetid…

Manglende svar og enorm lang ventetid på helt almindelige ting

27 de novembro de 2025

Resposta de NEXT Forsikring

Hej Kenneth. Tak for din anmeldelse - jeg er ked af at du føler, at vores service herfra ikke har være tilstrækkelig. Vi har gjort vores bedste og vendte retur til dig, i forbindelse med din bestilling her hos os, inden for vores svarfrist. Vi har samtidig besvaret dine øvrige skriftlige henvendelser inden for vores svarfrist, på mail.

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70 40 70 40, hvis du er uforstående overfor forløbet.
Jeg ønsker dig en god weekend,
Vh. Jonas
NEXT Kundeservice

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Talte idag med next medarbejder om…

Talte idag med next medarbejder om forsikringer og de var meget hjælpsomme, og sikke en behagelig service, behandling og forståelse. Fem store ✓✓✓✓✓ herfra.

27 de novembro de 2025

Hej Fisnik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Det er rigtig dejligt at høre, at du oplevede hjælpsom og god service hele vejen igennem. De fem store ✓✓✓✓✓ varmer.

Super oplevelse

Det er så dejligt nemt med at ændre sine forsikringer og har man et spørgsmål som man lige kommer i tanke om, så bruger jeg chatten, i dag var det Klara der var på, jeg spurgte ind til vejhjælp og hvem man skal kontakte hvis uheldet er ude, hurtigt klart svar og et telefonnummer, det tager max 5 minutter

25 de novembro de 2025

Hej Michael,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Dejligt at høre, at selvbetjeningen er let at bruge og at Klara hurtigt kunne hjælpe dig godt på vej, der hvor selvbetjeningen ikke kunne hjælpe.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg talte med Anders flink og tålmodig…

Jeg talte med Anders flink og tålmodig , god service

25 de novembro de 2025

Hej Wael,
Tusind tak for at dele din oplevelse.
Vi sender rosen videre til Anders med det samme.

Next kan anbefales

God, hurtig betjening.

24 de novembro de 2025

Resposta de NEXT Forsikring

Tusind tak for din fine anmeldelse og for anbefalingen.

Sød venlig og hjælpsom var Amanda

Sød venlig og hjælpsom var Amanda

21 de novembro de 2025

Hej Anouar,
Dejligt at høre du fik god hjælp af Amanda, og tusind tak for at dele din oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for hjælpen med min nye bil 💖 god…

Tak for hjælpen med min nye bil 💖 god service og venlighed 🎄 når man taler med jer i Next forsikring i telefonen 🎄🎄 og jeg haved en god oplevelse fik styr på min forskning ang min nye bil 🎄 så god weekend 🫶 🎄

21 de novembro de 2025

Hej Per,

Tusind tak for din søde anmeldelse 💖🎄

Hvor er det dejligt at høre, at du føler at du fik god hjælp og en god oplevelse, da forsikringen skulle på plads til din nye bil.

Rigtig god weekend til dig også 🎄😊

Anbefaling efter rørskade

I forbindelse med en rørskade har taksator, Jesper, været en stor hjælp og holdt os godt opdateret undervejs.
Vi har følt os i gode hænder igennem hele forløbet.

17 de julho de 2025

Hej Kenneth,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det glæder os virkelig at høre, at jeres rørskade blev behandlet på bedste vis og at Jesper har været en god støtte gennem hele forløbet, han er bare en stjerne.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fremragende service fra Amanda!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk service fra Amanda hos Next Forsikring! Hun var meget hjælpsom, professionel og hurtig til at svare. En virkelig god oplevelse. Kan varmt anbefales!

20 de novembro de 2025

Hej Ijaz,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊
Det er skønt at høre, at du havde en rigtig god oplevelse med Amanda, vi sender straks rosen og de varme anbefalinger videre til hende.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik hurtigt hjælp af en flink og…

Jeg fik hurtigt hjælp af en flink og rar medarbejder på chatten.

19 de novembro de 2025

Hej Lars,

Dejligt at høre du hurtigt fik den hjælp, du havde brug for og tak for at dele din oplevelse.

Tine

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais