NEXT Forsikring Avaliações 1.896

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste kundeservice. Jeg har flere gange haft spørgsmål til min forsikring og er så glad for chat-funktionen. Jeg har senest i dag brugt den og fik lynhurtig super hjælp fra Nadia, som besvarede m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har altid, også i dag, haft en rigtig god oplevelse med Next Forsikring. 1) Deres selvbetjeningsportal er utrolig nem at bruge og gør det hurtigt at ordne det meste selv. 2) Kundeservicen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde spørgsmål til dækningen af vejhjælp i min forsikring og skrev på chatten, da jeg havde et par uddybende spørgsmål til dækningen. Jeg fik hurtigt klare, venlige og brugbare svar fra Frederi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er så glad for at være ved next . De dækker hvergang jeg har haft nogle uheld eller problemer . Aldrig noget bøvl og er super held for at have dem.. En god tryghed og have når man har hus og... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Corretora de seguros

Escrito pela empresa

Hos NEXT fokuserer vi på at udnytte den moderne teknologi bedst muligt til gavn for kunden. Vi har droppet de fordyrende salgsled og i stedet lagt tilbuds- og bestillingsprocessen direkte ud til kunden. Vi vil tilbyde enkle og gennemskuelige kvalitetsforsikringer til konkurrencedygtige priser.

Escrito pela empresa

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Redigeret i vores forsikringer

Altid hjælpsomme med arbejder som er der for en . skulle have ændret i vores forsikringer og hun gav sig extra god tid til at ordne og rette vores forsikringer til. Hun ringede
Sågar tilbage igen med svar på det der blev spurgt om. Har kun de varmeste anbefalinger til andre angående jeres forsikring.
Rigtig god sommer til jer

1 de julho de 2025

Hej John,
Tusind tak for din varme anmeldelse, den gør os virkelig glade 😊

Dejligt at høre du føler dig godt hjulpet, det er nemlig vores fornemste opgave og vi tager os altid den tid der skal til. Vi lover at sende rosen videre til hende, der hjalp dig.

Tak for den fine anbefaling og rigtig god sommer til dig og dine kære ☀️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skift til next næste gang

Godt forsikringskrav talte med Jonas flink fyr god service jeg havde abc forsikring før med de er ikke pålidelige men jeg er sikker på Next forsikring er i orden 😋😋

26 de junho de 2025

Hej Jørgen,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😄

Vi er rigtig glade for at høre, at Jonas tog godt imod dig, og at du føler dig tryg hos os.

Vi gør vores ypperste for at leve op til din tillid og vi er altid klar med god service når du år brug for det.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget positiv oplevelse indtil videre

Mit tidligere forsikringsselskab valgte i starten af året at varsle meget store prisstigninger på mine forsikringer, uden at give bedre dækning. Bilforsikringen ville få 39% stigning, rejseforskring 60% stigning, hus 19% stigning og så videre. Vi snakker altså ikke få procenter eller få hundrede kroner om året - bilen ville stige næsten 3000 kroner i præmie fra den ene dag til den anden!
Jeg søgte derfor lidt rundt på nettet, blandt andet på Samlino, og fandt frem til Next, som jeg godt havde hørt om, men ikke kigget nærmere på tidligere. De kunne både matche og endda give lavere præmier end mine eksisterende præmier ved mit tidligere selskab, og dette gjaldt på tværs af næsten alle mine forsikringer. I alt sparer nu jeg over 4000 kroner om året, sammenlignet med de varslede priser ved mit tidligere selskab, og selvbetjeningen hos Next virker også mere intuitiv end hos mit tidligere selskab. Derudover har de månedlig betaling uden merpris, dette koster normalt 1-3% af præmien i gebyr hos andre selskaber.
Så jeg kan kun sige at jeg indtil videre er meget tilfreds - jeg har heldigvis ikke haft en skade til behandling endnu, men hvis det kører ligeså godt som alt andet ved Next, forventer jeg ikke nogen problemer på den front.

1 de abril de 2025

Hej Mikkel,
Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Vi er super glade for, at du fandt vej til NEXT og har fået både lavere priser og en bedre digital oplevelse.

Vi krydser fingre for, at du fortsat slipper for skader, men skulle det ske, så står vi selvfølgelig klar til at hjælpe med samme gode oplevelse.

Tak for tilliden og de 5 stjerner!

Klart 5 Stjerner

Vi skiftede til NEXT sidste år, og det kører bare på fantastiske skinner. De er så søde at snakke med og hjælpsomme og er frisk på lidt sjovere samtaler. Og selvfølgelig hjælper det en del hvis man selv er frisk i sproget.

Hvordan de er omkring skader, det ved jeg intet om da vi, stort set, aldrig har skader på hverken biler eller indbo. Men hvis de er lige så hjælpsomme der, så er det en drøm at være kunde her.

13 de junho de 2025

Hej Morten,

Tusind tak for din skønne anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at det hele kører på skinner🚂

Vi elsker en god og sjov snak, især når sproget er lige så friskt i den anden ende 😄

Vi krydser fingre for, at du fortsat slipper for skader - men skulle uheldet være ude, så står vi klar til at hjælpe.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tvangsændre min forsikring og pålægger extra præmie

Et af mine præmisser for at skifte til Next var at jeg havde 3 biler forsikret. Det var ikke noget problem, og jeg har været en glad kunde siden jeg skiftede. I oktober 2024 får jeg et opkald fra kundeservice som påstår jeg ikke kan have 3 biler. Jeg forklarer at det har jeg altid haft, men at jeg nu har skiftet den ene bil ud ikke skulle ændre på det.
Kundeservice var ligeglad, og informerer mig at jeg nu ikke længere har kasko på min 3 år gamle Enyaq samt at de pålægge med en extra præmie. Den extra præmie er på kr. 2.000 per år.
Er det sådan man behandler sine kunder???

4 de maio de 2025

Hej Lars,
Tak for anmeldelsen - jeg er ærgerlig over at høre om din oplevelse og jeg forstår udmærket din frustration.
Du er altid velkommen til at kontakte os for en dialog om din sag.

Altid flinke medarbejdere

Altid flinke medarbejdere. Altid hjælpsomme og behagelige. Har været kunde i mange år. Ikke fortrudt en eneste gang.
Tak for hjælpen i dag Nadia🙏💪🌹

13 de junho de 2025

Hej Jens Christian,
Tusind tak for din skønne anmeldelse og for at være kunde hos os i mange år 🙏

Vi er så glade for, at du har haft gode oplevelser hele vejen, og vi sender dine "roser" videre til Nadia🌹💪

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid høflig og imødekommende…

Altid høflig og imødekommende kundebetjening.

4 de junho de 2025

Hej Finn,
Tusind tak for de pæne ord 😊
Dejligt at du oplever os som høflige og imødekommende - det gør vi os meget umage for at være.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Indenfor fortrydelseret på 14 dage vil…

Indenfor fortrydelseret på 14 dage vil jeg har fjernet ung fører på mine biler da jeg havde fundet et andet selskab der kunne dække bedre, og det sagde medarbejder at hun vil tage sig af det, men til min ikke forventning sender Next mig rykker samtidig de holder fast i at det er en karussel. Dybt uprofessional og denne næste medarbejder uhøfligt og nedladende. Vil ikke anbefale denne billig forsikringselskab

2 de junho de 2025

Hej Shaban,
Jeg er ærgerlig over at læse, at du ikke er tilfreds med vores service.

Her hos NEXT ønsker vi at give alle kunder mulighed for at frit at vælge selskab og netop derfor har vi ingen opsigelsesgebyr. I forsikringsbranchen er vi er dog underlagt nogle regler i forhold til fortrydelse og modtager vi ikke fortrydelsen rettidigt, vil forsikringen først flyttes med løbende måned + 1 måned. Heldigvis helt uden gebyr.

Jeg håber du vil kontakte os på tlf. 70 40 70 40, hvis du har behov for yderligere uddybning.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har haft next forsikring i næsten 10…

Vi har haft next forsikring i næsten 10 år og har aldrig problemer med.
Altid hurtig svar når vi skriver til dem.
De skriver så man kan forstå det.
En meget tilfreds kunde så derfor 5 stjerner

2 de junho de 2025

Hej Hans Jørgen,
Tusind tak for de flotte ord - og for at være kunde hos os i næsten 10 år!
Vi er så glade for, at I oplever hurtige svar og klar kommunikation - det er lige præcis det, vi stræber efter hver dag.

De 5 stjerner varmer og vi glæder os til mange gode år fremover 😊

Fair forsikring

Fair forsikring, til fair priser, thumbs up 👍
Mvh tilfreds kunde.

22 de maio de 2025

Hej Hejmed,
Tusind tak for de pæne ord – og for thumbs up 👍
Vi elsker at høre, at du synes, det hele er fair - det er nemlig lige præcis sådan, vi synes forsikring skal være.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

NEXT svigter, når du har brug for dem

Efter driftsstop på motorvejen kontaktede jeg NEXTs vejhjælp (SOS). Redderen vurderede at bilen var køreklar – en klar fejlvurdering. Da jeg ville køre bilen på værksted brød bilen sammen igen med alvorlig skade til følge.

NEXT afviser ansvar og kalder det "mekanisk skade", selvom deres egen redder afviste bugsering og sagde at jeg selv skulle køre videre.

Som ekstra “tak” opsagde de min vejhjælpsdækning med 14 dages varsel, fordi jeg havde brugt den “flere gange”.

Jeg har nu indbragt sagen for Ankenævnet. NEXT fralægger sig ansvar, selv når man følger alle anvisninger. Jeg kan ikke anbefale dem.

18 de maio de 2025

Kære Bent,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse.
Når en redder vurderer en bil som køreklar, sker det ud fra en faglig vurdering baseret på de symptomer, bilen udviser på stedet. Vi beklager, hvis denne vurdering i dit tilfælde ikke holdt stik.
Det er dog vigtigt at understrege, at vejhjælpens opgave primært er at assistere med akutte problemer og vurdere, om bugsering er nødvendig ud fra situationen.

Vi tager enhver klage alvorligt og afventer nu den endelige vurdering fra Ankenævnet. Den vil vi naturligvis respektere og følge.

Vedrørende opsigelsen af din dækning, sker dette i henhold til vores betingelser, når der er gentagne hændelser, som ligger uden for almindeligt brug af vejhjælpen. Vi beklager, hvis dette ikke er blevet tilstrækkeligt klart kommunikeret til dig.

Skulle du ønske en nærmere dialog, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte, vi står altid klar til at drøfte sagen nærmere.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Besparelse på forsikring

Har lige skiftet til next forsikring,har sparret 10000 kr. om året.

9 de maio de 2025

Hej Kaj,
Tusind tak for din anmeldelse - det er dejligt at høre, at skiftet til NEXT kan mærkes på budgettet.
Vi glæder os til at have dig som kunde og sidder klar på telefon, mail eller chat, hvis du får brug for os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid en fornøjelse at tale med Next

Altid en fornøjelse at tale med Next. Hjælpsomme og har aldrig haft problemer med vores forsikringer. Det fungerer bare. Tommel op fra mig🤗

5 de maio de 2025

Hej Zia,
Tusind tak for de pæne ord og tommelen op! 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft gode oplevelser med os - og at det hele bare fungerer. Vi er altid klar til at hjælpe, hvis du får brug for os.

Effektiv og hurtig hjælp

Det er en meget stor hjælp, at der er mulighed for at chatte samtidig med, at man er ved at oprette nye forsikringer. Man får altid en super effektiv og hurtig hjælp og ens nye forsikring træder i kraft med det samme. Kan varmt anbefale NEXT til alle.

29 de abril de 2025

Hej med dig,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊
Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores chat, når du skulle oprette nye forsikringer.
Vi er rigtig glade for, din varme anbefaling - det sætter vi stor pris på!

NEXT Kunderservice

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk at man kan chatte direkte på…

Fantastisk at man kan chatte direkte på siden imens man tjekker hvad de forskellige forsikringer koster. Man kan altid nå chatten hvis der er noget man er i tvivl om

25 de abril de 2025

Hej Tor,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Vi er glade for, at du sætter pris på vores digitale kundeservice - vi vil nemlig gerne gøre det så nemt som muligt at komme i kontakt med os, uanset om man foretrækker chat, mail eller telefon.

Vi har været forsikret hos Next i 8 år

Vi har nu været forsikret hos Next i 8 år
Vi har igennem de 8 år kun godt at sige om dem, meget hjælpsomme.
De afslutter hurtig en sag, når man som kunde har alt i orden, når man anmelder en skade. Meget venligt og hjælpsomt personale, fremragende service, gode og retfærdige priser
Tak for jer 😊

10 de setembro de 2024

Hej Gudrun,

Tusind tak for de varme og fine ord 😊

Det betyder rigtig meget for os, at I har været glade for at være hos NEXT igennem alle 8 år – det er vi stolte af!

Vi gør vores bedste for at være hurtige, hjælpsomme og have skarpe priser, så det er dejligt at høre, at det også er sådan I oplever det.

Tak for dig - vi glæder os til mange gode år endnu.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kom hurtigt igennem og fik klar og…

Kom hurtigt igennem og fik klar og tydelig besked på mit spørgsmål.
Har haft Next i 7-8år og har altid følt mig velkommen og hørt. Har et par gange haft brug for dækning og dette er gået helt gnidningsfrit og til fuld tilfredshed.

24 de abril de 2025

Hej Renè,

Tusind tak for de flotte ord!

Vi er rigtig glade for at høre, at du altid har følt dig velkommen og at du har været tilfreds med os gennem alle årene.

Tak for tilliden – vi sætter stor pris på, at du har valgt NEXT.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er vældig flinke og tale med og…

Er vældig flinke og tale med og rådgiver godt med hensyn til forsikringen og hvad de dækker kan anbefales

23 de abril de 2025

Hej Hans,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner 😊
Vi er rigtig glade for, at du føler dig godt rådgivet, og at det har været rart at tale med os.

Tak fordi du vil anbefale os. Vi sidder klar, hvis du har brug for hjælp.

Super god behandling

Super god behandling. Fik svar på mit spørgsmål med det samme inkl. link til mit direkte spørgsmål.

11 de abril de 2025

Hej med dig,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Vi er glade for, at du følte dig godt behandlet og hurtigt fik svar på dine spørgsmål. Sådan skal det være!

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der dukker flere spørgsmål op.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Next forsikring kan man ikke stole på.

Next forsikring kan man ikke stole på.

Vi har alle forsikringer med ekstra dækning på alt og betaler en formue men alligevel vil de ikke dække et skjult rør inde i mit loft/væg/skunk fordi de ikke dækker ventilationsrør kun alle andre rør?? Ja således er en ekstra forsikring intet værd, og hele udgiften ligger hos mig selv på trods af at kundeservice mente at jeg var dækket.

Så hold jer væk fra dette firma det er fup og fiduser og hovedejerne er et Afrikansk firma. Dengang det var dansk var service meget bedre. Iøvrigt check top 8 med kundernes fortrukne forsikringsselskab der er Next ikke engang nævnt.

I disse tider hold jer til danske firmaer.

9 de abril de 2025

Hej Jan,

Vi er kede af at høre, at du er skuffet over din oplevelse med os. Det er bestemt ikke den følelse, vi ønsker at efterlade vores kunder med. Vi forstår godt din frustration over, at skaden på ventilationsrøret ikke var dækket.

Som forsikringsselskab er vi forpligtet til at følge de vilkår og dækningsområder, som fremgår af policen – og det er korrekt, at ventilationsrør som udgangspunkt ikke er omfattet. Det betyder desværre, at vi ikke har haft mulighed for at dække den skade, du beskriver. Vi beklager, hvis dette ikke var tydeligt nok.

Vi bestræber os på at være helt gennemsigtige omkring, hvad vores dækninger indeholder, og vi er altid åbne for at gennemgå dine dækninger nærmere, hvis du ønsker det. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på 70 60 70 60, så vi kan følge op med dig personligt.

Kundeservice – Next Forsikring

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais