Als ik 0 sterren kon geven dan zou ik het doen. Short met bijhorend hemdje besteld. Geleverde producten (na een maand) komen totaal niet overeen met de foto's. Andere kleur, andere mouwlengte, and... Ver mais
Lange levertijd (13 dagen), kleur (kaki) toch wat anders (geler) dan gespecificeerd, prijs niet echt laag 100+, afmeting van deze jas wat kleiner dan gedacht bij XL. Het is niet heel slecht, maar z... Ver mais
De bezorging was heel erg traag. Ook werd er weinig laten weten waar mijn pakket nou echt is, oftewel hele slechte communicatie. Toen ik eindelijk mijn kleding kreeg was de kwaliteit heel slecht, ande... Ver mais
Helaas Jurken besteld die uiteindelijk een Chinese maat te hebben. Ook de kwaliteit was er niet om naar huis over te spreken. Ik wilde de Jurken terug sturen, dat kon natuurlijk niet want het kwam all... Ver mais
Nirandi is een modemerk dat stijlvolle en betaalbare kleding aanbiedt voor dagelijkse momenten en speciale gelegenheden. Sinds 2016 richten wij ons op het selecteren van items die modern, comfortabel en makkelijk te dragen zijn. Onze collectie bestaat uit alles van casual basics tot opvallende stijlen, met ontwerpen die zorgvuldig zijn gekozen om iedere klant zich zelfverzekerd te laten voelen in haar eigen persoonlijke stijl. Wij geloven dat mode toegankelijk, flatterend en geschikt moet zijn voor het echte dagelijks leven. Bij Nirandi vinden wij het belangrijk om een prettige winkelervaring te bieden en kleding aan te bieden waarmee je er goed uitziet en je goed voelt. Of je nu je garderobe wilt vernieuwen of op zoek bent naar iets speciaals, ons doel is om het makkelijk te maken om je nieuwe favoriete look te vinden.
Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 96% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
De kwaliteit overtrof mijn verwachtingen. Erg blij.

Resposta da Nirandi
Korte broek besteld, lijkt totaal niet op de foto, slechte goedkope stof.
Temu, Aliexpress kwaliteit troep.

Resposta da Nirandi
Zo teleurgesteld, de Hollandse maten zijn totaal anders daarom veel te klein artikel ,terug gestuurd op eigen kosten naar wat zij suggereren in Landsmeer .Na vele mails uitslag verkeerd adres opgestuurd ,eind service Iny

Resposta da Nirandi
Mooie collectie en uitstekende service. Topervaring voor mij.

Resposta da Nirandi
Had leuke kleding besteld een mooie set voor een gouden bruiloft maar ja kwam te laat binnen.
En kwaliteit is ook bagger.
Dacht ook dat het uit Nederland kwam.
Maar is niet zo.
Retour sturen lees ik dat je dat zelf geld kost dus dat doe ik niet.

Resposta da Nirandi
NIETS bestellen! Ik had een jumpsuit besteld. Kreeg totaal een andere kleur en materiaal is echt van slechte kwaliteit. Die indruk kreeg ik al toen ik heb pakketje in een China verpakking in de brievenbus kreeg. Wanneer ik contact opneem om te retourneren doen ze heel moeilijk. Ik krijg eerst een voorstel om 15% van het aankoopbedrag terug te krijgen. Toen ik daar niet mee akkoord ging, kreeg ik 30% als voorstel. Echt NIETS bestellen!! Waardeloze website en communicatie!! Erg zonde van mijn geld.

Resposta da Nirandi
Ik wacht al dik een week op 1 blouse, schijnt 12 dagen te duren zeggen ze. Op de site staat dit niet duidelijk, ik vind het verlakkerij.

Resposta da Nirandi
Poloshirt besteld. Pakje duurde erg lang. Labels waren uit poloshirt geknipt. Goedkope stof en niet gelijkend op de foto. Slechte kwaliteit en de maat klopt niet. Nooit meer bestellen hier.

Resposta da Nirandi
De grootste oplichters ooit! Het wordt op de website voorgedaan alsof er een fysieke winkel bestaat, maar die bestaat niet. Het telefoonnummer is ook niet bereikbaar. Er wordt op de website geadverteerd met een mooie jurk, maar in werkelijkheid krijg je Chinese troep van Aliexpres of Temu die volledig van de foto's afwijkt en in niets erop lijkt! Andere pasvorm, andere mouwen, andere tailleband, andere stof, en geen label aan de jurk. Is uit China bezorgd en bezorging duurde ook nog eens heel lang en kon nief met track en trace gevolgd worden. Je kunt vervolgens ook niet retourneren om je aankoopbedrag terug te krijgen, want het product moet terug naar China geretoured worden wat 40 euro retourkosten betekent. Die retourkosten vergoedt Nirandi niet!! Als je contact opneemt met de klantenservice per email, krijg je een standaard chat gpt bericht terug waar je niks aan hebt. Ze bieden 15% van je aankoopbedrag terug of retourneren met 40 euro verzendkosten naar China. Ze gaan op niets inhoudelijks in. Alles in strijd met de Nederlandse consumentenrechten. Wees gewaarschuwd en koop niks bij dit louche dropshippingsedrijf! Ik heb melding gedaan bij de Autoriteit Consument en Markt en ik hoop dat andere gedupeerden dit ook zullen doen!
Aanvullend bericht: niet de neppe reactie van Nirandi onder de revieuws geloven, ze willen doen voorkomen dat ze na een klacht servicegericht het geschil willen oplossen met je nadat je contact met ze opneemt, dat is dus niet zo. Ik kreeg exact hetzelfde flut aanbod weer van Nirandi. Wees gewaarschuwd voor deze oplichters en bestel niets bij nirandi!!

Resposta da Nirandi
Ik dacht kwaliteitsproducten te hebben besteld bij een Amsterdamse modewinkel! Het verzenden duurde erg lang en daardoor kwam ik erachter dat het goedkope artikelen zijn uit China. Je krijgt hele slechte kwaliteit. Niks bestellen dus!!! Het is oplichting!

Resposta da Nirandi
Niet bestellen bij Nirandi!!! Artikelen komen allemaal uit China kwaliteit is erg slecht en wanneer je wil retourneren betaal je hoge verzendkosten.

Resposta da Nirandi
Fake site leveren niks of rommel niet meer te bereiken nadien
Onderstaande tekst kreeg ik toen ik een shirt retour wilde sturen.
Bedankt voor je snelle reactie en voor het delen van je zorgen over het shirt. Het spijt me te horen dat het niet aan je verwachtingen voldeed wat betreft maat en kwaliteit. We waarderen je feedback, omdat het ons helpt onze producten en diensten te verbeteren.
Bij Nirandi respecteren we je beslissing om het artikel terug te sturen. Houd er rekening mee dat we een duurzame benadering van retouren hebben, wat betekent dat alle retouren via ons magazijn in het buitenland worden verwerkt. Dit initiatief maakt deel uit van onze inzet om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en afval te minimaliseren, zoals uiteengezet in ons retourbeleid.
Je kunt de details van ons retourbeleid hier vinden: Nirandi Retourbeleid.
Houd er rekening mee dat het retourneren van artikelen naar ons magazijn in het buitenland hogere verzendkosten met zich mee kan brengen, afhankelijk van je locatie en de vervoerder die je kiest. Als je echter wilt doorgaan met de retour ondanks de mogelijke extra kosten, laat het ons dan weten door op deze e-mail te reageren. We helpen je graag met het retourproces en zorgen ervoor dat alles duidelijk en eenvoudig is.
Als je nog verdere vragen hebt of extra hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om je te helpen.
Bedankt voor je begrip en medewerking.
Je word dus gewoon belazerd
Hieronder zie je dus de reactie van Nirandi ze bieden 30% van de prijs retour te storten of je kan het shirt zelf terugsturen naar China. Kosten €20,- voor een shirt van 42,- die en zijn het trap er niet in

Resposta da Nirandi
Deze webshop is niet wat het lijkt.
Op de site ziet het er allemaal netjes uit, maar niets is wat het lijkt. Producten komen niet overeen met het geen wat op de website staat. Daarnaast is de kwaliteit van de stof ondermaats. Wanneer je wat wilt retourneren moet je dit zelf betalen, wat niet vermeld staat op de site. Vervolgens komen zij met een compensatie van 30% zodat je niet hoeft te retourneren, wat alles behalve in de buurt van de prijs komt van wat je hebt betaald.

Resposta da Nirandi
Wat een vreselijke fake webshop.
Mooie foto’s met zelfs een foto van de zaak die niet bestaat.
Wanneer je een product wil retourneren past men echter de vertragingstactiek toe door een korting te geven en de mogelijkheid om het product te behouden. Na aandringen en anderhalve week verder krijg je een hogere korting met de mogelijkheid om het product te behouden en een retourformulier voor terugzending naar… jawel hoor China. Pingping.
Eieren voor mijn geld gekozen en de korting van 30% gekozen.
Waardeloze producten, waardeloze firma.
Schandalig dat deze praktijken mogelijk zijn.

Resposta da Nirandi
Ik verwachtte een Amsterdamse modewinkel, maar nadat het verzenden wat lang duurde kwam ik erachter dat het goedkope artikelen zijn van een Chinese winkel. De overhemden die bij hun 'afgeprijsd' waren voor 39 euro, zijn op Temu te vinden voor een tientje. Slechte kwaliteit voor de prijs. De draadjes hangen eraan. Ook had de bezorger de shirtjes op de gezamelijke brievenbus in de flat gegooid. Als mijn buurman niet oplettend was, had ik het pakketje waarschijnlijk niet eens gekregen. Slechte zaak. Niet kopen!

Resposta da Nirandi
Het is niet heel slecht, maar zeker niet heel goed.
Kortom: Matig product voor een middelmatige prijs.

Resposta da Nirandi
Vage winkel! Hebben een webwinkel, maar telefoonnummer klopt niet. Jas besteld, werd de eerste instantie niet geleverd, bestelling was niet goed doorgekomen? Wel bedrag van rekening afgeschreven. Mailcontact gehad, uiteindelijk jas geleverd, maar een kwaliteit?? Typisch een jas uit China! (Alie Expres/TEMU) SCHANDALIG. Ook een heel ander model. Jas retour sturen doen ze moeilijk over, ik mag het houden als ik accoord ga met een terugbetaling van 15 % van het aankoopbedrag! Retourzending is duur! Nooit meer!

Resposta da Nirandi
Een heel slechte ervaring. 1e levering verkeerde kleur, en zonder labels. Terugsturen dus niet mogelijk. Toch weer opnieuw besteld, weer dezelfde verkeerde kleur en weer zonder kaartje / label. Dus lukt terugsturen lukt weer niet. Geduld is op.

Resposta da Nirandi
Jasje besteld. Bleek bij bezorging zonder zakken en binnenvoering.
Wil je het retour sturen vragen ze eerst de reden en als ze dat accepteren komen ze aan met een buitenlands retouradres wat hogere verzendkosten heeft.

Resposta da Nirandi
Ik heb een donsjack gekocht. Het kwam zonder labels aan en de kwaliteit is verschrikkelijk. Het dons lekt overal. Retourneren is onmogelijk, wat in strijd is met de consumentenwetgeving. Ik hoop dat iemand deze oplichters eindelijk aangeeft en dat dit bedrijf failliet gaat. Ik raad het niemand aan, tenzij je net als ik je geld wilt verliezen!

Resposta da Nirandi
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.