BGASTORE.BE Vlaams Avaliações 551

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Verschillede listen besteld, bij één is de zijksnt van de lijst doormidden gebroken, ik heb dit na ontvangst gemeld aan bga, echten na 5 dagen nog steeds geen reactie, triest. Update, nog steeds... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Excellente ervaring! Goeie prijs, goeie producten en een enorme keuze! Ik heb lang gezocht naar A3+ formaat kaders en kon nergens vinden wat ik zocht, tot ik BGA ontdekte, zelfs voor minder frequente... Ver mais

Informações de contato

3,3

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

551 avaliações

Service 👍

Mooie kaders! Zeer tevreden van de service! Had in het verleden ook al besteld zonder problemen….nu had ik opnieuw een bestelling van 3 kaders gedaan,waarbij 1 van kapot was toen ik de doos opende….heb toen een mail gestuurd met foto en heb dezelfde dag nog een antwoord gekregen dat ik een nieuw exemplaar zou toegestuurd krijgen….dus top qua service 👍

22 de abril de 2026

Hallo Natascha,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen op Trustpilot.

Wij waarderen uw feedback enorm, omdat dit ons helpt te begrijpen hoe we presteren en hoe we onze producten en diensten verder kunnen verbeteren. Uw mening is voor ons zeer waardevol.

Als er nog iets is dat u wilt delen of als wij u ergens mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Wij wensen u een fijne dag!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Terugbetaling

Snelle reactie op klacht. Correcte afhandeling. Goede service.

13 de março de 2026

Hartelijk dank!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

No news about an order I’ve made

No news about an order I’ve made. Terrible customer service…tried sending multiple emails and only receive an auto generated response email containing the same message each time which in no way answers my problem or even attempts to. Completely terrible experience very unprofessional…still don’t have my order which cost 126 GBP....

17 de março de 2026

Resposta da BGASTORE.BE Vlaams

Thank you for sharing your feedback on Trustpilot. We truly value your input, and we are very sorry to hear about your experience. This is not in line with our desired service standards.

We would like to help you resolve this as quickly as possible. Please provide your order number so we can investigate your case and assist you further.

You are also welcome to email us at info@nl.bgastore.be with your order details, and we will make sure to look into this for you.

We hope to improve your experience and would greatly appreciate it if you would consider updating your review once the issue has been resolved.

Have a nice day!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kader kapot en geen feedback over retour

Kader redelijk snel geleverd. Maar had flinke schade aan de randen, was kapot. Stuur mail voor terug betaling/retour dat was in januari.
1 maand later krijg ik antwoord dat ze foto’s moesten hebben (die ik in eerst mail had toegevoegd) Heb dan nog eens foto’s apart door gemaild. En met de vraag voor mijn geld te te krijgen of een nieuwe kader zo spoedig mogelijk te bezorgen. Tot op de dag vandaag nog altijd geen mail terug gekregen… Dit is totaal geen service! En mijn geld is weg gegooid… geen aanrader dus.

23 de janeiro de 2026

Resposta da BGASTORE.BE Vlaams

Bedankt dat u uw feedback op Trustpilot met ons heeft gedeeld. Wij waarderen uw mening zeer.

Wij willen u vriendelijk vragen om contact met ons op te nemen via info@bga.nl, zodat wij u kunnen helpen en uw probleem kunnen oplossen. Wij hopen uw ervaring te kunnen verbeteren en zouden het zeer op prijs stellen als u uw review wilt bijwerken zodra het probleem is opgelost.

Hartelijk dank en een fijne dag gewenst!

Prima service

Bestelling van 2 spiegels waarbij ik van 1 spiegel mijn twijfels had over de povere afwerking.
Contact genomen en na het doorsturen van enkele foto's sturen ze meteen een nieuw exemplaar op.
Zelden zo'n vlotte service gehad, dikke pluim.

1 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nooit geleverd! Niet te vertrouwen!

Bestelling en bevestiging ging allemaal vlot. Ik heb wel nooit mijn pakket gekregen hoewel het als 'Geleverd' staat aangegeven. 8 mailtjes met reactie van hun chatbot waarbij 'sorry...' en aangeven een 'collega van onze klantenservice' te contacteren. Sindsdien geen enkele reactie meer gehad en geen enkele oplossing.
Meer dan 205€ gewoon weg. Koop hier niet!

5 de fevereiro de 2026

Erbarmelijke service

Kader ontvangen waar een kap/deuk in zat. Gemaild maar na meer dan een week nog steeds geen enkel antwoord. Nochtans antwoorden ze zogezegd binnen de 48 uur. Prijs was pittig, kwaliteit slecht. Service onbestaand.

10 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kopen gaat vlot maar verwacht geen service

Update, nog steeds geen reactie, bga moet begrijpen dat hun zaak bestaat dankzij de klant, echter als er geen goed product is, noch service moet bga zich ernstig de vraag stellen of ze nog enige relevantie hebben.
Shocker, je geld kan je overal achter laten.

12 de janeiro de 2026

Resposta da BGASTORE.BE Vlaams

Dank u wel voor het delen van uw feedback op Trustpilot. Wij hechten veel waarde aan uw mening.

Het spijt ons oprecht te horen dat u deze ervaring heeft gehad en dat u nog geen passende reactie heeft ontvangen. Wij willen dit graag samen met u oplossen. Neem alstublieft rechtstreeks contact met ons op via info@nl.bgastore.be, zodat wij uw dossier kunnen bekijken en u verder kunnen helpen.

Wij hopen uw ervaring alsnog te kunnen verbeteren en zouden het zeer waarderen als u uw beoordeling wilt bijwerken zodra dit is opgelost.

Dank u wel en een fijne dag gewenst.

Correcte service

Ondertussen reeds voor de 3de maal een relatief grote bestelling gedaan. De eerste 2 keren verliep alles vlekkeloos. Bij mijn derde levering bleek 1 van de 20 kaders beschadigd. Makkelijk via een contactformulier een klacht, met foto, ingediend, 3 dagen later was het vervangende kader al onderweg. Zeer nette service, prijs/kwaliteit correct.

22 de dezembro de 2025

spiegel

Hebben een spiegel besteld, al enkele maanden geleden.
Al 3 mailtjes ontvangen dat deze nog niet op voorraad is en zo spoedig mogelijk zal worden verzonden. Vandaag nog een mail ontvangen dat dit weer niet op stock is. Zou eind november geleverd worden. Is echt niet oke. Ben zeer benieuwd wanneer ik mijn spiegel zal ontvangen. We worden altijd maar aan het lijntje gehouden.

10 de setembro de 2025

Resposta da BGASTORE.BE Vlaams

Bedankt dat je jouw feedback hebt gedeeld op Trustpilot, we waarderen je reactie echt.

We willen dit graag voor je oplossen, dus neem alsjeblieft contact met ons op via info@nl.bgastore.be zodat we je verder kunnen helpen.

We hopen je ervaring te kunnen verbeteren en zouden het erg op prijs stellen als je je beoordeling wilt bijwerken zodra het probleem is opgelost.

Dank je wel en een fijne dag gewenst!

Trekt nergens op

Trekt nergens op, betaald voor express levering 6 weken later pas toegekomen (ging 5 werkdagen max duren). Hier bestel ik nooit van mijn leven nog iets! Kwaliteit ook niet zo goed maar acceptabel.

2 de dezembro de 2025

Resposta da BGASTORE.BE Vlaams

Bedankt dat u uw feedback op Trustpilot heeft gedeeld. We waarderen uw input echt.

We willen u vriendelijk vragen om contact met ons op te nemen, zodat we uw probleem kunnen bekijken en oplossen.
We hopen dat we uw ervaring kunnen verbeteren en zouden het erg op prijs stellen als u uw review wilt bijwerken zodra alles is opgelost.

Dank u wel en een fijne dag!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ok...maar niet voor herhaling vatbaar.

Goed, maar niet top. Het kader dat ik liet maken op maat (150cm x 50cm) werd vanuit Zweden geleverd naar hier (België). Ik ging er eerst vanuit dat dit in België zelf werd vervaardigd. De prijs was ook pittig, maar aanvaardbaar op zich daar het om een kader op maat gemaakt ging met passepartout erbij. Het werd keurig geleverd doir de koerierdienst Schenker. De verpakking vond ik maar zo zo, bubble wrap en meer niet. Voor van zo ver te komen en zoveel te kosten mocht dit toch wel beter zijn. Het kader zelf is mooi, maar twee oneffenheden helaas en een doffe vlek in het zwart gedeelte. Geen schade, maar puur misproduktie. Ook een ontgoocheling is het feit dat je zelf de twee ophangingssystemen nog mag gaan uitmeten en zelf aan het kader bevestigen. Prijs vs afwerking, bij deze zal het bij één aankoop blijven.

19 de novembro de 2025

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw uitgebreide review met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet volledig aan uw verwachtingen voldeed, zeker bij een op maat gemaakt kader. U hoort altijd een product te ontvangen dat goed is afgewerkt, degelijk verpakt is en vrij is van imperfecties.

Ter verduidelijking:
• Onze maatwerkframes worden geproduceerd en verzonden vanuit Zweden, zodat we een breed assortiment aan afmetingen kunnen aanbieden.
• De verpakking had beter moeten zijn voor een frame van dit formaat, en we zullen uw feedback doorgeven aan ons magazijn.
• De vermeldde oneffenheden en doffe plek hadden niet aanwezig mogen zijn — u mag ons hierover gerust een aparte e-mail sturen met foto’s, zodat we dit kunnen bekijken.
• De ophangbeugels worden los meegeleverd zodat klanten zelf de gewenste plaatsing kunnen bepalen, maar we begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn.

We waarderen uw feedback enorm en willen dit graag voor u rechtzetten.

Nogmaals bedankt voor uw aankoop en voor het helpen verbeteren van onze service.

Fijne dag gewenst!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Triestige kwaliteit

Snelle levering. Je wordt op de hoogte gehouden wanneer de bestelling aankomt.
Ik kocht een kader 70x100. Deze voelde echter totaal niet stevig aan, plooide makkelijk. Wanneer ik het kader wou ophangen, schoot het glas (dat echt wel plastiek was) uit het kader en sprong het houten kader kapot. Triestige kwaliteit

1 de setembro de 2025

Hoi Laura,
bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met de kwaliteit van de lijst.
Voor de duidelijkheid: onze lijsten zijn uitgerust met acrylglas, wat inderdaad een kunststof materiaal is. Het is lichter en veiliger dan gewoon glas, maar mag uiteraard niet leiden tot schade zoals jij hebt ervaren.
Wil je alsjeblieft contact opnemen met onze klantenservice en foto’s delen van de beschadigde lijst? Dan kunnen we samen kijken naar een oplossing.

No News about two orders I’ve made

No News about two orders I’ve made. Terrible customer service…tried sending multiple emails and only receive an auto generated response email containing the same message each time which in no way answers my problem or even attempts to. Completely terrible experience very unprofessional…still don’t have my orders which I have made or a response

1 de agosto de 2025

Hi,
Thank you for your feedback and for letting us know about your orders.
To begin with, your first order from July 28 was shipped the next day, on July 29. According to the website, standard delivery takes 1–4 business days, and the tracking number confirms it was delivered by August 1. If you haven't received it, please reach out to our customer service team so we can assist you further.
As for your second order, it's still in transit and should arrive shortly.
We also want to sincerely apologize for the automated responses you've received. We understand they can be frustrating, and we're actively working to improve this part of our service.
If you could kindly share your order numbers, we’ll look into everything immediately. Our customer service team is available.
Again, we’re truly sorry for the inconvenience, and we appreciate your patience and understanding.

Geen respons

op 26/12 bestelde ik een kader bij BGA. Een week later mocht ik mijn kader ontvangen met schade. om dit zo goed mogelijk af te handelen stuurde ik meteen een mail met mijn ordernummer, telefoonnummer, foto's van de schade alsook informatie over mijn bestelling. ik sloot de mail af met de vraag een nieuwe op te sturen aangezien ik hier meer baat bij heb dan het geld terug te krijgen.
2 dagen later kreeg ik de mail terug met de vraag te bevestigen dat ik weldegelijk een nieuw kader zou willen.
Dit heb ik dan ook meteen gedaan.

Sinds dien geen enkele reactie meer van BGA. Na meerdere keren bellen telkens voicemail dat de lijnen gesloten zijn (zelf tijdens openingsuren).
Sindsdien heb ik een mail gestuurd op 7/01 , 10/01, 19/01. vandaag op 22/01 nog niks gehoord.

Dit is niet de juiste manier van handelen.

22 de janeiro de 2025

Slechte service

Ik heb een bestelling gedaan met een extra betaling voor versneld leveren (2 a 4 dagen) en krijg vervolgens een email dat de lijsten niet meer leverbaar zijn, maar verder geen enkele manier om overleg te hebben of te weten wat dan. Vraag vervolgens of ze een andere lijst hebben (niet onbehandeld maar wit) en krijg geen antwoordt. Ook niet wanneer ze gaan leveren en of ik anders me geld terug krijg. Geen reactie. Bellen heeft geen zin, want ze zeggen open te zijn op het tijdstip maar als je belt krijg je een voicemail dat ze dicht zijn en chat werkt ook niet. Lekker handig en slecht dus!!!!
Aan anderen, doe geen zaken met zulke bedrijven. Ik baal want heb betaald en heb nog niks ontvangen en ook geen contact zelfs niet op maandag 6 januari rond 14.30 uur

5 de janeiro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.