BGASTORE.BE Vlaams Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op 03/06 een mooie spiegel besteld en betaald twv 300 €. Onmiddellijk bevestigende mails ontvangen en track and trace code van de vervoerder. De levering zou op 10/06 plaatsvinden. Cfr de track e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na levering bleek het glas van mijn kader gebroken te zijn, ondanks dat het goed ingepakt was. Na contact met de klantendienst kreeg ik snel antwoord en werd een vervangend exemplaar opgestuurd. Heel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na het ontvangen van 20 kaders bleek dat er 4 stuks beschadigd waren (gebroken glas). Ik heb BGA onmiddellijk gecontacteerd via mail met in bijlage een foto als bewijs. Heel kort na mijn e-mail ont... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ondertussen reeds voor de 3de maal een relatief grote bestelling gedaan. De eerste 2 keren verliep alles vlekkeloos. Bij mijn derde levering bleek 1 van de 20 kaders beschadigd. Makkelijk via een con... Ver mais

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

556 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

22 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Niet toegekomen

Ondanks te betalen voor express levering met levering tussen de 2 en 4 werkdagen is na 3 weken mijn bestelling nog steeds niet toegekomen. Ik heb gemaild om de extra kost voor express levering terug te krijgen maar hier krijg ik geen respons op.

18 de dezembro de 2023

Hallo!

Bedankt voor uw recensie.

Erg jammer om te horen dat de levering op zich heeft laten wachten, uiteraard onze oprechte excuus daarvoor.
Als we uw case bekijken bent u in contact met ons geweest, en is uw zaak inmiddels opgelost.
Helaas was er door een fout bij GLS problemen ontstaan met de levering, en dus hebben we u een nieuwe zending toegestuurd zoals afgesproken.

Mocht u vragen hebben, neem graag contact met ons op.
wij wensen u nog een fijne dag!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De foto kader was perfect en zoal ik…

De foto kader was perfect en zoal ik verwacht had. De levering duurde wat langer dan aangegeven maar is begrijpelijk gezien de drukke eindejaarsperiode

24 de dezembro de 2023

Resposta da BGASTORE.BE Vlaams

Beste Patsy. Bedankt voor je review. Wordt zeer gewaardeerd!

Heel kwalitatief materiaal

Heel kwalitatief materiaal, goede prijzen, alles is supergoed

22 de dezembro de 2023

Hallo!

Bedankt voor uw recensie, dat is leuk om te horen!

Posterkaders 30x45

Alles was mooi ingepakt en zoals beschreven geleverd . Prijskwaliteit top

23 de dezembro de 2023

Hallo Kenneth!

Bedankt voor uw mooie recensie, dat waarderen wij ten zeerste.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Te laat ondanks bijbetaling en kras op plexi

Meer betaald voor snelle levering. Was toch te laat zodat ik cadeau niet heb kunnen geven met Kerstmis. Bovendien kras in plexi. Zonder plexi onvoldoende opgespannen. Enige oplossing is de plexi achteraan te steken.

15 de dezembro de 2023

Hallo Ria!

Bedankt voor uw recensie!

Ten eerste vinden we het erg jammer dat uw bestelling te laat is aangekomen.
De express-afhandeling optie houd enkel in dat wij uw bestelling met spoed behandelen.
Helaas hebben wij verder geen controle over vertraging die kunnen ontstaan bij de bezorgers.

Indien u een beschadigt product heeft ontvangen, neem dan graag contact met ons op dan helpen wij u daar graag verder mee.
Stuur een foto of twee door per mail of chat, dan kunnen we een mooie oplossing vinden.

Tevreden klant

Prima product in goede staat en sneller dan verwacht geleverd. Wel jammer dat er geen bevestigingsmateriaal mee geleverd is.

14 de dezembro de 2023

Resposta da BGASTORE.BE Vlaams

Beste Lies. Bedankt voor uw review, wordt zeer gewaardeerd! We leveren zonder schroeven dara het afhankelijk is welke muur u heeft. We hebebn wel de mogelijkheid indien u weet welk type muur u hefet schrieven bijons bij te bestellen. Met vriendelijke groet.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nog steeds niets ontvangen na 2 weken +…

Nog steeds niets ontvangen na 2 weken + geen antwoord op mail

20 de dezembro de 2023

Hallo Jarno!

Bedankt voor uw recensie!

Ten eerste onze oprechte excuus dat uw levering op zich heeft laten wachten.
Door de drukte is deze helaas later als gehoopt aangekomen.

Nadat u in contact ben geweest met onze klantenservice zijn wij tot een oplossing gekomen.
Hopelijk zijn de ontvangen producten naar wens!

Keurig gemaakt op maat.

Product is zoals we het hadden verwacht.
Goed ingepakt voor verzending.
Goede feedback via email op onze vraag voor laattijdige levering.
Voor ons was het eigenlijk geen probleem maar de levering gebeurde pas 26 dagen na betaling.

8 de dezembro de 2023

Resposta da BGASTORE.BE Vlaams

Hartelijk dank voor uw recense en begrip.
Nogmaals onze excuses voor de problemen met de verzending.

de bericht wanneer de…

Regelmatig de bericht wanneer de zending zal worden bezorgd.Betaald voor een snelle levering,dat toch langer dan verwacht.

12 de dezembro de 2023

Resposta da BGASTORE.BE Vlaams

Hartelijk dank voor uw recensie.
Onze excuses indien er vanwege de kerstdrukte vertraging in de verzending is ontstaan.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bestelling gedaan op 19/12/23

Bestelling gedaan op 19/12/23. Niet verwittigd dat het later ging zijn. Aangekomen op 30/12/23. Plus de bestelling is bij iemand anders aangekomen,

30 de dezembro de 2023

Hallo Anouska!

Bedankt voor uw recensie.

Wat jammer om te horen dat de levering op zich heeft laten wachten.
Uiteraard onze oprechte excuus voor het ongemak.

Wij hopen dat u de bestelling uiteindelijk alsnog in goede staat hebt mogen ontvangen.
Mocht u vragen of verder hulp nodig hebben, neem contact met ons op dan helpen wij u uiteraard verder.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een week voor kerst besteld en nog…

Een week voor kerst besteld en nog steeds niets ontvangen

17 de dezembro de 2023

Hallo Isa!

Bedankt voor uw recensie!

Wat jammer om te horen dat uw bestelling op zich heeft laten wachten, onze oprechte excuus.
Zo te zien is uw bestelling inderdaad lang onderweg geweest met de bezorger, door de drukte was daar helaas enkele vertraging ontstaan.
Wel heeft u het pakket inmiddels mogen ontvangen,

Mocht u vragen hebben, neem graag contact met ons op dan helpen wij u uiteraard verder.

goede service

11 de dezembro de 2023

Resposta da BGASTORE.BE Vlaams

Hallo Ward. Bedankt voor je feedback, zijn we erg blij mee!

Vijgen na Pasen..........

Alles. Jullie gingen binnen de 4 werkdagen leveren. Dat zou ruim voldoende geweest zijn, wegens nog 10 dagen tot het feest. Maar om hélemaal zeker te zijn maken we gebruik van de voorgestelde express-formule. Levering op 2 dagen. Mits extra betaling. Uiteindelijk sta ik met lege handen op het feest en wordt er plots, zonder info, na 12 dagen pas geleverd. Heel proper. En nu? Hoe denken jullie dit op te lossen?

16 de dezembro de 2023

Hallo Walter!

Bedankt voor uw recensie.

Ten eerste onze oprechte excuus voor het ongemak.
Wij vinden het erg jammer dat uw bestelling te laat is aangekomen.

Door de drukte in verband met de feestdagen heeft GLS het erg druk gehad, en is het niet gelukt alle bestellingen op tijd te leveren.
De express-afhandeling houd enkel in dat dat de bestelling met spoed bij ons word verpakt en verstuurd.
Zodra in handen van GLS hebben wij verder geen invloed over de levering, of vertragingen die onderweg ontstaan.

Hopelijk zijn de producten alsnog naar wens.
Zo niet, neem graag contact met ons op via een van onze contactkanalen, dan helpen wij u graag verder.
Wij wensen u nog een fijne dag!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.