Jeg er kjempefornøyd med Noiia. Produktene koster jo litt i forhold til andre oppbevaringsystemer, men kvaliteten virker som god og vi elsker alle produktene. Og så er servicen veldig god hvor de rett... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er påminnet for andre gang om at jeg kunne anmelde varene jeg har bestilt. Varene ser kjempe fine ut de, gleder meg veldig til å prøve, men de er ikke kommet frem enda :) Det er 14 dager siden bes... Ver mais
A empresa respondeu
PostNord mista pakka mi, men for en service fra Noiia! De tok kontakt med meg når de så at det tok lang tid, og sendte ny pakke umiddelbart når det ble klart at den var borte. Og krydderglassene var f... Ver mais
A empresa respondeu
Har fått oppvaskholder med fullt utstyr i dag som var helt fantastisk i flott materiale😍 Kjøpt div bokser i god kvalitet og har fått et nytt ordentlig system i kjøleskapet mitt. Veldig fornøyd, s... Ver mais
A empresa respondeu
"Vi har som mål å skape litt mindre rot i hvert eneste hjem". Dette gjør vi ved å tilby produkter som ikke bare er praktiske og av god kvalitet, men som også er laget av bærekraftige materialer og har et nordisk preg. Vi har tro på at god kundeservice er like viktig som produktene, og sikter på å gjøre deg fornøyd hver eneste gang! Ta gjerne kontakt med oss via mail, Instagram eller Facebook.
Maukenveien 9B, 9334, Øverbygd, Noruega
Krydderglass og etiketter
Endelig finner jeg frem i krydderskuffen min
Det neste prosjektet blir nokk tørrmat skuffene
Var så fornøyd med bordbrikkene at jeg måtte kjøpe noen flere! Veldig fornøyd med varene og at det ikke tar lang tid før det kommer frem i posten!
God kvalitet på både krydderglass og etiketter. Krydderglassene passer også perfekt i skuffen. Anbefales
God kundeservice, svarer kjapt, sender kjapt, god dialog på mail og trivelig👌 tipp topp tommel opp👍
Fikk varene etter kort tid. Noe var glemt å sende med pakken, men kundeservice svarte raskt og sendte avgårde det som manglet ☺️ produkter av god kvalitet

Resposta de NOIIA
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.