Nordic Facility Partner Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rigtig godt tilbud om algernes af vores tag. Udført af flink repræsentant fra firmaet. Men som vi blev gjort opmærksom på, vil resultatet først være synlig om 6-9 måneder. Så endelig bedømmelse af ar... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super professionelt arbejde og et flot resultat efter et par måneder. Der er dog stadig nogle rygningssten, som har lidt algebelægning, men alt i alt et fint resultat. Prisen var absolut okay! Jespe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Algerens på taget har virket efter hensigten. Der var ingen alger efter ca. 2 mdr. Taget er eternitskiffer fra 1972 der blev malet for 10 år siden, og algebehandlet af firmaet flere gange.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Søde og høflige. Jeg fik en god pris og to dage senere kom der en ung mand og udførte opgaven. Alle fliser på hele grunden, plus min træterrasse fik en behandling. Nu begynder algerne at forsvind... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviços de Manutenção de Terrenos
  2. Serviço de lavagem a pressão
  3. Prestação de Serviços de Limpeza
  4. Empresa de impermeabilização

Escrito pela empresa

Nordic Facility Partner er en professionel facility service-virksomhed, der hjælper virksomheder og ejendomme med at skabe rene, ordentlige og velfungerende omgivelser. Vi arbejder med fokus på kvalitet, stabilitet og god kundeservice og lægger stor vægt på at levere en løsning, der passer til den enkelte kundes behov. For os handler god service ikke kun om at løse en opgave, men også om at være en samarbejdspartner, som vores kunder kan regne med. Vi prioriterer derfor en tæt og løbende dialog, så forventninger og aftaler er tydelige, og så eventuelle udfordringer kan blive håndteret hurtigt og professionelt. Vi ved, at kvalitet i facility service kan have stor betydning for både medarbejdere, kunder og besøgende. Derfor arbejder vi grundigt og ansvarligt med vores opgaver og har fokus på detaljerne. Vores ambition er at gøre hverdagen lettere for vores kunder ved at levere en stabil service, de kan være trygge ved. Nordic Facility Partner lægger samtidig vægt på fleksibilitet. Vi forstår, at forskellige virksomheder og ejendomme har forskellige behov, og derfor forsøger vi altid at finde en løsning, der fungerer i praksis. Vi er stolte af vores relationer til vores kunder og ser deres feedback som en vigtig del af vores udvikling. Trustpilot giver vores kunder mulighed for at dele deres oplevelser med Nordic Facility Partner, og vi værdsætter både positive tilbagemeldinger og konstruktiv kritik. Det hjælper os med løbende at forbedre vores service. Hos Nordic Facility Partner er målet enkelt: at levere professionel og pålidelig facility service med kunden i centrum.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

128 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kvalitet og service går hånd i hånd

Kvaliteten af arbejdet er helt i top, og Kasper, som jeg har talt med, er uhyre hjælpsom og fleksibel.
Jeg er utrolig tilfreds med at benytte dette firma og kan kun anbefale andre at gøre det samme.
Kunne man trække en halv stjerne fra, skulle det være fordi, at svar på henvendelser godt kunne gives lidt hurtigere.
Men pyt! Firmaet har heldigvis rygende travlt, så det bliver helt sikkert lige så godt som alt det andet.
De bedste hilsner Henrik Madsen

30 de setembro de 2025

Hej Henrik

Tusind tak for en virkelig flot og ærlig anmeldelse.

Vi er rigtig glade for, at du fremhæver både kvaliteten af arbejdet og Kaspers hjælp og fleksibilitet. Vi tager samtidig din kommentar omkring svartiden med os, også selvom du heldigvis har været forstående over for travlheden.

Tak for anbefalingen og for tilliden 💙

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Jeg fik renset tag og resultatet blev virkelig flot.
Aftalen blev overholdt til punkt og prikke, og kommunikationen var rigtig god fra start til slut.
Kan klart anbefales!

Hej

Tusind tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du både er glad for resultatet på taget og oplevede god kommunikation gennem hele processen.

Tak for anbefalingen 💙

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Arbejdet udført som aftalt.

Arbejdet udført som aftalt og til aftalt tid. Venlig og kompetent medarbejder. Da det kun er få dage siden, er det ikke muligt at bedømme effekten, da der skal gå flere måneder, før resultatet viser sig.

22 de agosto de 2026

Hej Leif

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at arbejdet blev udført som aftalt, og at vores medarbejder gjorde et godt indtryk.

Som du helt rigtigt skriver, arbejder behandlingen videre over tid, så vi håber, du bliver rigtig glad for resultatet, når det for alvor begynder at vise sig 💙

Fleksibel og behagelig medarbejder

Fleksibel og behagelig medarbejder, overholdt aft. mødetid.👍
Kan ikke huske datoen.

12 de abril de 2026

Hej Michael

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at vores medarbejder var både fleksibel og behagelig, og at den aftalte mødetid blev overholdt 💙

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God hurtig, effektiv venlig service

God, hurtig og effektiv service vi er meget tilfredse

Hej Kim

Tusind tak for de pæne ord. Vi er rigtig glade for at høre, at I oplevede en hurtig, effektiv og venlig service 💙

Tak fordi I valgte os.

God information om algernes

God information om algernes. Opsøgende. God effekt på behandlingen.

18 de setembro de 2025

Hej Louise

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for, at du både følte dig godt informeret omkring algerne og oplevede en god effekt af behandlingen 💙

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service, grundigt arbejde og skarp pris!

23 de junho de 2026

Hej Michael

Tak for den flotte anmeldelse. Grundigt arbejde, god service og en skarp pris er lige præcis den kombination, vi gerne vil være kendt for 💙

De kom som aftalt

De kom som aftalt, var meget flinke, resultatet blev meget fint, at det ikke er 5 stjerner skyldes at en stribe yderst på taget på begge sider, ser ud til ikke at ha fået rense skummet + over en solfanger.

5 de maio de 2026

Hej Mona

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du generelt er tilfreds med resultatet, og at vores medarbejdere gjorde et godt indtryk.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at der ser ud til at være enkelte områder, som ikke er blevet dækket ordentligt. Det vil vi meget gerne kigge nærmere på, så vi kan sikre, at du ender med et resultat, du er helt tilfreds med 💙

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har været i dialog med sødeste…

Vi har været i dialog med sødeste Arthur, lige indtil dagen de kom og gav vores fliser algerens. Kan kun bedømme ud fra hvordan han var, da der jo går nogle måneder inden vi kan se resultatet. Men en alletiders sød fyr, som følger op på aftalen vi lavede, altid i alt bare utrolig høflig og venlig, tak for det Arthur😃
Nu glæder vi os bare til at se det gode resultat om et par måneder😊

4 de setembro de 2026

Hej Carina

Tusind tak for de virkelig søde ord om Arthur.

Det betyder meget for os, at du har oplevet god opfølgning og en venlig og høflig dialog hele vejen frem til behandlingen. Vi skal nok sørge for, at Arthur får rosen videre 💙

Nu håber vi selvfølgelig også, at I bliver lige så glade for resultatet, når behandlingen har fået lov til at arbejde de kommende måneder.

Overraskende resultat

Det ser ud til at virke så arbejdet er til ug
Så kom igen næste år

Hej Ulf

Det lyder som en aftale!

Tusind tak for anmeldelsen. Vi er glade for, at behandlingen ser ud til at gøre sit arbejde, og vi kommer meget gerne igen næste år 💙

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super professionelle og venlige gutter…

Super professionelle og venlige gutter der leverede et rigtig godt stykke arbejde. Klar anbefaling herfra.

10 de agosto de 2026

Hej Sune

Tusind tak for anbefalingen. Det er rigtig dejligt at høre, at gutterne både var professionelle, venlige og leverede et resultat, du er tilfreds med 💙

Super fint firma

Super fint firma, søde medarbejdere, god service og alt det til en fornuftig pris!

27 de agosto de 2026

Hej Theo

Mange tak for de flotte ord. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med både vores medarbejdere, servicen og prisen 💙

Tak fordi du tog dig tid til at anbefale os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtigt og effektivt arbejde med et…

Hurtigt og effektivt arbejde med et flot resultat.

17 de julho de 2026

Hej Susanne

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores arbejde og resultatet.

Tak fordi du valgte Nordic Facility Partner.

Team Nordic Facility Partner

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Der vil komme en opdatering i 2027

Fusker firma...en medarbejder kommer og banker på vores dør og tilbyder at rejse vores fliser til en god pris som vi siger ja til. På dagen er det eneste de gør at sprøjte skum på fliserne og så køre. Ingen rens ingen noget som helst. Fliserne er præcis som før rens. Kan på ingen måder anbefales.

Opdatering.
Jeg blev kontaktet af Gentian fra Nordic facility Partner og fik en snak med ham. Han siger, at det jeg har fået gjort først skal virke efter 7-9 måneder og han vil følge op med en opringning i januar 2027 og hjælpe med at finde en løsning, hvor jeg bliver tilfreds. Umiddelbart fin service, så vi må vente og se. Jeg har derfor ændret min anmeldelse til 3 stjerner, som skal forstås som værende neutral indtil videre. Så en opdatering vil følge i 2027.

1 de maio de 2026

Hej Kasper

Tak fordi du tog dig tid til at opdatere din anmeldelse efter vores samtale.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når man forventer at kunne se et tydeligt resultat med det samme. Som vi talte om, arbejder behandlingen over længere tid, og den fulde effekt viser sig først efter nogle måneder.

Vi følger selvfølgelig op som aftalt i januar 2027, så vi sammen kan se på resultatet og finde en løsning, hvis det ikke lever op til forventningerne 💙

Nordic Facility Partner

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais