Nordic Facility Partner Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rigtig godt tilbud om algernes af vores tag. Udført af flink repræsentant fra firmaet. Men som vi blev gjort opmærksom på, vil resultatet først være synlig om 6-9 måneder. Så endelig bedømmelse af ar... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super professionelt arbejde og et flot resultat efter et par måneder. Der er dog stadig nogle rygningssten, som har lidt algebelægning, men alt i alt et fint resultat. Prisen var absolut okay! Jespe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Algerens på taget har virket efter hensigten. Der var ingen alger efter ca. 2 mdr. Taget er eternitskiffer fra 1972 der blev malet for 10 år siden, og algebehandlet af firmaet flere gange.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Søde og høflige. Jeg fik en god pris og to dage senere kom der en ung mand og udførte opgaven. Alle fliser på hele grunden, plus min træterrasse fik en behandling. Nu begynder algerne at forsvind... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviços de Manutenção de Terrenos
  2. Serviço de lavagem a pressão
  3. Prestação de Serviços de Limpeza
  4. Empresa de impermeabilização

Escrito pela empresa

Nordic Facility Partner er en professionel facility service-virksomhed, der hjælper virksomheder og ejendomme med at skabe rene, ordentlige og velfungerende omgivelser. Vi arbejder med fokus på kvalitet, stabilitet og god kundeservice og lægger stor vægt på at levere en løsning, der passer til den enkelte kundes behov. For os handler god service ikke kun om at løse en opgave, men også om at være en samarbejdspartner, som vores kunder kan regne med. Vi prioriterer derfor en tæt og løbende dialog, så forventninger og aftaler er tydelige, og så eventuelle udfordringer kan blive håndteret hurtigt og professionelt. Vi ved, at kvalitet i facility service kan have stor betydning for både medarbejdere, kunder og besøgende. Derfor arbejder vi grundigt og ansvarligt med vores opgaver og har fokus på detaljerne. Vores ambition er at gøre hverdagen lettere for vores kunder ved at levere en stabil service, de kan være trygge ved. Nordic Facility Partner lægger samtidig vægt på fleksibilitet. Vi forstår, at forskellige virksomheder og ejendomme har forskellige behov, og derfor forsøger vi altid at finde en løsning, der fungerer i praksis. Vi er stolte af vores relationer til vores kunder og ser deres feedback som en vigtig del af vores udvikling. Trustpilot giver vores kunder mulighed for at dele deres oplevelser med Nordic Facility Partner, og vi værdsætter både positive tilbagemeldinger og konstruktiv kritik. Det hjælper os med løbende at forbedre vores service. Hos Nordic Facility Partner er målet enkelt: at levere professionel og pålidelig facility service med kunden i centrum.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

128 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Meget professionelt setup…

Meget professionelt setup og super udførelse af arbejdet - til tiden og den aftalte pris. Min varmeste anbefaling herfra.

17 de agosto de 2026

Hej

Tusind tak for den flotte anmeldelse og din anbefaling. Vi er rigtig glade for at høre, at du har været tilfreds med både vores setup, udførelsen og at arbejdet blev leveret til tiden og til den aftalte pris.

Tak fordi du valgte Nordic Facility Partner.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega god service og flot resultat

Mega god service og flot resultat. Skal helt sikkert bruges igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

17 de julho de 2026

Hej

Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord! Det er vi virkelig glade for at høre.

Det betyder meget for os, at du har været tilfreds med både servicen og resultatet. Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kasper er en arbejdsom og god fyr.

Kasper er en arbejdsom og god fyr.

28 de agosto de 2026

Hej

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om Kasper. Det er vi rigtig glade for at høre, og vi sørger selvfølgelig for, at rosen bliver givet videre til ham.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med Nordic Facility Partner.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig flot arbejde og rigtig god…

Rigtig flot arbejde og rigtig god service kan helt klart anbefale det!!

1 de setembro de 2026

Hej Michael

Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord! Det er vi rigtig glade for at høre.

Det betyder meget for os, at du har været tilfreds med både arbejdet og servicen. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og anbefale Nordic Facility Partner.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En ærlig oplevelse fra en ansat

NFP er en fantastisk arbejdsplads, hvor alt er gennemtænkt og kan skræddersys til de ansattes behov. Arbejdsgiverne går op i at tage hånd om de ansatte og sørger for, at man kommer godt fra start, uanset ens rolle i virksomheden.

Som tidligere ansat vil jeg klart anbefale NFP: både til folk, som mangler arbejde, men også til folk, som mangler ejendomsservice, da jeg selv har set, hvor grundige og kompetente holdet er. Det er ikke nogen hemmelighed at det kan være et stressende arbejde, men alle gør hvad de kan for at hjælpe hinanden og få kunderne tilfredse i mål.

18 de agosto de 2026

Hej Hannibal

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse som en del af Nordic Facility Partner.

Vi sætter stor pris på din indsats og den tid, du har været en del af holdet. Det glæder os især, at du fremhæver sammenholdet, kvaliteten af vores arbejde og den måde, vi tager hånd om både medarbejdere og kunder på.

Tak for din store anbefaling - og alt det bedste fremover!

Nordic Facility Partner

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra! 🤩Jeg havde kontakt med Noel, som var virkelig rar, imødekommende og nem at snakke med. Jeg fik et tilbud, jeg simpelthen ikke kunne sige nej til 😅

Jeg fik lavet tagrens og jeg er så positivt overrasket over resultatet! Man kan virkelig se en stor forskel, og jeg er så glad for at jeg fik det gjort.

Hele oplevelsen har været super god fra start til slut. Det var god service, en rigtig god pris for et flot resultat. Det er bare dejligt at møde folk der er søde og professionelle og holder hvad de lover.

Tusind tak til Noel og resten af jeres team, godt arbejde siger jeg bare👏🏼🎩

30 de agosto de 2026

Hej Andrea

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem.

Vi er især glade for, at du er tilfreds med resultatet af tagrensningen, og vi sørger selvfølgelig for at give de pæne ord videre til Noel og resten af teamet.

Tak fordi du valgte os - og tak for den kæmpe anbefaling! 🙌

Nordic Facility Partner

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais