Nordic Hair Clinic Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I had experienced extensive hair loss for 4 years, not in patches but the strands gradually becoming weaker and thinner. I had a wonderful experience in Nordic hair clinic, my needs were met not onl... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bemötande kändes proffsigt. Jag kände mig trygg. Jag fick svar på frågor både under genomförande av transplantationen och under den 1- åriga efterbehandlingen. Det enda som var utmanande var prp-behan... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gjorde en hårtransplantation på Göteborgs kliniken, för ett år sedan, Dom gjorde ett riktigt dåligt jobb dom gjorde hårlinjen helt ojämn och för högt upp än vad som ritades ut, fick kämpa mig för at... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Varit hos kliniken och utfört två hårtransplantationer och flera PPR-behandlingar, sedan första kontakt hösten 2022. Väldigt nöjd med resultatet! Vårdpersonalen och reception har alltid varit väld... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de bem-estar
  2. também em
  3. Farmácia

Informação fornecida por fontes externas variadas

Since 2006, Nordic Hair Clinic is a specialized clinic on treatments for hair loss and hair issues. We are today, thanks to several years of experience and constant development, Sweden’s top leading clinic that’s offering PRP (Platelet Rich Plasma) treatments as well as hair transplants to remedy hair loss.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

131 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Todas as avaliações

26 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kom hit på konsultation eftersom att…

Kom hit på konsultation eftersom att jag läste omdömen och fick ett gott intryck av Nordic Hair Clinic, men är dessvärre besviken. Fick prata med VD:n då som var mycket svår att kommunicera med då hon svarade på frågor i endast en mening och satt sedan och bara stirrade på en, när jag frågade om hur behandlingen skulle gå till fick jag till svar: ”alltså...vet inte riktigt vad du vill att jag ska förklara du kan ju kolla allt på youtube hur det går till osv”. Väldigt nedlåtande och oprofessionellt att VD:n till företaget hänvisar mig till youtube? Klart jag vill höra det av henne istället då det känns mer säkert och jag som kund väntar mig att hon ska förklara allting och vara tillmötesgående så att man känner sig säker i vad man ger sig in i. Jag vet också att jag kan söka på allt via google eller youtube. Kommer inte göra ingreppet här iallafall :)

14 de outubro de 2019
logotipo da Nordic Hair Clinic

Resposta da Nordic Hair Clinic

Hej Mina - kommunikation är alltid tvåvägs och ibland kan det vara svårt att ge alla de svar patienterna förväntar sig. Håravfall är oerhört komplicerat och det finns enormt med information vilket gör att det ofta inte går att i detalj redogöra för all fakta under en konsultation. Tråkigt att du upplevde att dina frågor du önskat svar på inte gicks igenom. För att göra all information så tillgänglig som möjligt lägger vi mycket energi och intresse att publicera informationen så lättillgängligt som möjligt. Så därav att vi ofta hänvisar patienterna till vår Instagram, Facebook eller Youtube eller hemsida för mer ingående information. Detta är av de flesta mycket uppskattat.

En sista fundering är att vi inte hittar ditt namn i våra patientregister - varken i Göteborg eller Stockholm. Kan det vara så att du blandat ihop oss med någon annan klinik med liknande namn?

/Nordic Hair Clinic

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Absolutely no result and a rude manager.

I am really disappointed about Nordic Hair in Stockholm. The manager literally promised that my hair would be AMAZING with prp. She said "You will only need 3 sessions and then you don't have to do it again in ten years.". There has been NO result whatsoever and I went to another clinic that told me that I pretty much have been ripped off. That I actually need hair transplant and that I just wasted 20 000 kronor on nothing.
I also called the clinic and asked, and after everything was done - the woman in charge was really rude and told me that she didn't have time for me because she was about to go on a holiday.

22 de maio de 2019
logotipo da Nordic Hair Clinic

Resposta da Nordic Hair Clinic

Nicole - ett mycket sent svar men jag känner att jag måste kommentera det du skriver mest för att det inte alls låter som du pratat om vår klinik. Vi lovar ingen patient att deras hår skall förändras och bli fantastiskt. Att utlova 10 år mellan behandlingarna är det ingen på denna klinik som gör eller har gjort - rekommendationen är en till två behandlingar per år.

Vi är den första kliniken 2012 som tog in PRP till Sverige och erbjöd det till patienter - sedan dess har vi gjort över 20 000 behandlingar så vi har mycket god koll på vilka möjligheterna är. Att det kan bli lite glapp mellan förväntningar och utlovad effekt emellanåt beror oftast på missförstånd i kommunikationen.

Även när du nämner priset känns det som om du kanske pratar om en annan klinik. Vi tar 12 900 för 3 behandlingar och absolut inga 20 000 kronor. Hade vi trott att du hade fått bättre resultat hade vi också rekommenderat en hårtransplantation då vi även utför detta på våra egna kliniken i Stockholm och Göteborg samt på vår egna klinik i Istanbul.

Jag hoppas och tror att du blandat ihop namnen på kliniken du pratar om men skulle det vara någonting vi kan hjälpa dig med eller förklara så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss - per mail, mobil eller genom att boka ett möte.

/Nordic Hair Clinic

Bästa servicen på Nordic Hair

Otroligt nöjd med Nordic Hair! Bästa bemötandet från all personal som alltid är tillmötesgående, ärlig och framförallt superproffsiga. Har gjort PRP behandlingar och kan inte rekommendera denna klinik nog!

8 de fevereiro de 2019

Femma till Nordic Hair

Jag delar enbart ut “femmor” till Nordic Hair då jag på alla fronter är mycket nöjd. Nöjd med bemötandet, nöjd med ingreppet och nöjd med resultatet.

”Noll” smärta och effektiv och profesionell personal. Ett par timmar efter tre tusen hårsäckars permanenta flytt från mitt bakhuvudet och till min hjässa var jag ute och promenerade på stan.

Eftervården är mycket enkel. Det gäller bara att hålla sig ren och använda sunt förnuft.

Hur resultatet blir på lång sikt kan jag inte sia om men jag tror att jag kommer att vara mycket nöjd.

19 de novembro de 2018

Getting my hair back!

I started to loose hair about 2 years ago, my hair became really thin, especially around my face. But since I started with my PRP-treatment about 9 months ago, a lot of my hair is starting to grow back! In my fringe, the most troubled area, I have a really good regrowth, and I’m so thankful for this! I’ve had 4 treatments and the result is so much better then I could imagine!

15 de novembro de 2018

PRP behandlingar

Fantastisk klinik med underbar personal som verkligen gör allt och lite till.
Ett varmt och professionellt bemötande före, under och efter mina behandlingar. Jag skulle kunna stanna för evigt, men "tyvärr" så har mina problem med håret löst sig alldeles utmärkt.
Fräsch, modern och proffsig klinik - ett för mig tryggt val som jag skulle göra hundra gånger om. Tusen tack för all hjälp, ni är världsklass!

14 de novembro de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nordic Hair clinic kan jag varmt…

Nordic Hair clinic kan jag varmt rekommendera!
Det började med att jag fick ställa alla mina frågor på kliniken.
Dom lyssnade och svarade på alla mina funderingar utan att stressa.
Själva operationen var proffsigt utfört av duktiga läkare.
Efter operation har jag haft en fantastiks follow up och resultatet av min transplantation är magisk.
jag är super nöjd!!!
Tack Nordic Hair Clinic!!!

14 de novembro de 2018

PRP behandling

Jag gjorde en PRP behandling på ansiktet för några månader sedan, en behandling som gav min hud ny lyster så väldigt nöjd med allt från bemötandet till resultatet.
Tyckte även att själva metoden och proceduren är väldigt spännande så en sådan jag definitivt kommer att göra om.

13 de novembro de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Om man någon gång i livet funderar på…

Om man någon gång i livet funderar på en hårtransplation så rekomenderar jag starkt Nordic Hair Clinic. Gjorde min transplation i Stockholm och skall snart göra min andra och är helnöjd med allt.
Proffsig inställning och man känner sig väl omhändertagen.

12 de novembro de 2018

Proffs på hårtransplantion

Trevlig och kunnig personal som hjälpte mig att få håret tillbaka. Resultatet vart fantastiskt lyckat
så jag kan varmt rekommendra detta företag och en tripp till Istanbul.
Micke

9 de novembro de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

It was amazing doing treatments at…

It was amazing doing treatments at Nordic hair clinic. Really, I appreciate your hospitality and your warm welcome to your clients.
I really was amazed by my results and it makes me feel grateful and confident.
All in all, everything was great in the clinic.

3 de novembro de 2018

PRP on scalp

after the first treatment my hair stopped falling out. I was expecting that PRP would slow it down, but it was more than I expected. today I had the second treatment, one more is ahead of me. I am thankful to the kind staff and hopefully, after some months, my hair will start growing back.

31 de outubro de 2018

Rekommenderas varmt

I våras fick jag plötsligt en kal fläck på huvudet, ungefär lika stor som en femkrona, s.k. alopecia areata. Den har helt försvunnit efter tre behandlingar på Nordic Hair Clinic. Redan efter första behandlingen började hårstrån växa mitt i fläcken igen. Vid tredje besöket gick det bara att hitta området pga. att håret var kortare där.

Trots att det självklart är resultatet som är viktigast måste jag säga att jag alltid blev väldigt trevligt och professionellt bemött av alla på kliniken. Det var skönt avslappnad stämning i receptionen och behandlingspersonalen var mycket inkännande och pausade då och då så jag tyckte inte att jag behövde någon bedövning.

30 de outubro de 2018