Nordic Health Group Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag var väl omhändertagen och jag är så tacksamt för det eftersom jag var så nervös och fick lugnande medicin. Och det gick fortare än jag trodde.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tyckte det hela flöt på bra när jag väl kom in. Blev lite väntan för mig. Kände mig trygg och väl omhändertagen under ingreppet. Blev lovad lite vatten efter men hände en del runt omkring så det glömd... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Här är ett förslag på ett omdöme du kan skriva på Trustpilot: Jag opererades på Åderbråckskliniken Västerås idag och är väldigt nöjd med upplevelsen. Personalen var mycket trevlig och professionell... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Idag var ja på kliniken och opererades för åderbråck. Hela upplevelsen var otrolig bra och trygg. Kirurgen Khatereh är professionell, duktig och lyhörd, kan starkt rekommendera henne. Sköterskan som... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Clínica especializada

Nordic Health Group offers high quality medical and surgical healthcare services through its specialised clinics. We believe it is adamant to operate within specialised areas, where we can focus on the things we are best at. For us, this is what it means when we say that Nordic Health Group is "Improving quality of life through specialised healthcare".

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

55 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt fint och trevligt bemötande…

Väldigt fint och trevligt bemötande från alla som jobbade på åderbråckskliniken. Dom förklarade vad som hände hela tiden och kollade så jag mådde bra!

3 de dezembro de 2024

Resposta da Nordic Health Group

Tack för dina ord. Vi är stolta över att kunna erbjuda en nogrann service och ett tryggt bemötande.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Proffsigt och tryggt omhändertagande.

26 de novembro de 2024

Resposta da Nordic Health Group

Stort tack för dina vänliga ord! Vi strävar alltid efter att ge våra patienter den bästa möjliga vård. Tack för att du valde oss!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt bra bemötande av personal

Väldigt bra bemötande av personal. Jätte duktiga.

19 de novembro de 2024

Vänligt och proffsigt bemötande

Vänligt och proffsigt bemötande. Känns seriöst och genomtänkt. Bra information i alla steg.

14 de novembro de 2024

Resposta da Nordic Health Group

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår behandling och vår service. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.

Jättebra mottagande och resultat

Jättebra mottagande och resultat

7 de novembro de 2024

Bra personal

Bra personal. Omhändertagande, såg till att man kände sig trygg. Allt ifrån reception till läkare och sköterskor.

7 de novembro de 2024

Resposta da Nordic Health Group

Tack för dina ord. Vi blir glada att höra om din upplevelse genom hela behandlingsprocessen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevligt bemötande och proffsigt…

Trevligt bemötande och proffsigt utförande!!
Kan verkligen rekommendera denna klinik!

24 de outubro de 2024

Hej Cicci

Tack för din fina recension! Det är avgörande för oss att våra patienter känner sig väl omhändertagna, så vi är glada att höra att du upplevde ett trevligt bemötande hos oss och ett proffsigt utförande.

Om du har några frågor eller funderingar framöver är du alltid välkommen att höra av dig. Tack igen och önskar dig allt gott!

Mvh Åderbråcksklinikerna

Proffsigt bemötande

Proffsigt bemötande. Läkaren och sjuksköterskan visste vad de gjorde. Jag kände mig trygg genom hela ingreppet.

22 de outubro de 2024

Hej Karin

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra om din upplevelse av vårt team.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar framöver.

Tack för att du valde oss!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Trevligt bemötande.Lugn o kunnig…

Trevligt bemötande.Lugn o kunnig personal. Kände mig sedd o de var intresserade av hur jag mådde osv
Att det kändes bra för mig

11 de outubro de 2024

Hej Ann-Christin

Tack för din värmande recension!

Att du kände dig trygg och att vi kunde möta dina behov är precis vad vi strävar efter i varje patientmöte.

Tack för ditt förtroende!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt bra och proffsigt bemötande

Väldigt bra och proffsigt bemötande. Man kände sig trygg under hela vistelse.

11 de outubro de 2024

Hej Anna

Tack för din fina recension!

Det betyder mycket för oss att du upplevde ett proffsigt bemötande. Din upplevelse är viktig för oss, och vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård.

Ha en bra dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionellt bemötande och trygg behandling!

Här är ett förslag på ett omdöme du kan skriva på Trustpilot:

Jag opererades på Åderbråckskliniken Västerås idag och är väldigt nöjd med upplevelsen. Personalen var mycket trevlig och professionell från början till slut. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen under hela processen. Allt hanterades smidigt och jag är tacksam för den fina vården. Rekommenderar kliniken och dess läkare samt sjuksköterska starkt! /Vedo

8 de outubro de 2024

Resposta da Nordic Health Group

Vi är glada att höra att du är nöjd med din upplevelse på Åderbråckskliniken i Västerås.

Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi är tacksamma för ditt förtroende.

Förtroendeingivande och omtänksam…

Förtroendeingivande och omtänksam personal

7 de outubro de 2024

Resposta da Nordic Health Group

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du upplevde vår personal som förtroendeingivande och omtänksam. Det är väldigt viktigt för oss att våra patienter känner sig trygga och väl omhändertagna.

Tack för att du valde oss!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jättebra bemötande, bra team!

Jättebra bemötande, snabb tid och duktigt team på plats :) Rekommenderas varmt!

24 de setembro de 2024

Resposta da Nordic Health Group

Tack för ditt omdöme. Vi blir glada att vi kunde erbjuda dig bra service och att du rekommenderar oss för åderbråcksbehandlingar!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevlig och omhändertagande personal…

Trevlig och omhändertagande personal som skapar trygghet i behandlingssituationen.

20 de setembro de 2024

Hej Carina

Stort tack för din feedback! Vi är glada att höra att du kände dig väl omhändertagen och att du upplevde vår personal som duktig, professionell och vänlig.

Mvh Åderbråcksklinikerna

Snabb och proffsig hjälp

Snabb och proffsig hjälp. Trevlig personal

26 de junho de 2024

Resposta da Nordic Health Group

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att kunna erbjuda dig vår service!

Jag är så nöjd

Jag är så nöjd resultatet blev över förväntan att det dessutom är supertrevlig personal som är så proffsig gör att jag jag varmt rekommenderar Åderbråcksklinikerna.

27 de maio de 2024

Resposta da Nordic Health Group

Vi är glada att höra att du är nöjd med vår behandling och vår service!