Jeg købte en dyne som skulle hjælpe med at jeg ikke sveder om natten, jeg købte også sengetøj, men har desværre ikke haft nogen virkning. Måske det er fordi jeg er i overgangsalder og det er noget and... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super dejlig søvn med en super dyne, vågner ikke badet i sved mere om natten -WARW - sårn’ en skulle jeg have haft for mange år siden!!!
Ich habe eine Matratze, Matratzenauflage und Kissen bestellt: Das Material und die Verarbeitung sind jeweils sehr gut. Am Anfand der typische natürliche leicht erdige Kapokduft, dieser wird weniger mi... Ver mais
Opplevde veldig god service, dialog og personlig oppfølging ved forsendelse til Norge. Voksendyner i kapok/tencel er myke, lette og holder godt på varmen. Vektdynene legger seg som en kokong rundt kro... Ver mais
A empresa respondeu
- cs@nsleep.dk
- nsleep.dk
Respondeu a 42% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God service og produkt (lændepuder)
God service og produkt (lændepuder), selvom vi havde lidt begyndervanskeligheder 😉 ordnede alt sig på bedste vis 👌🏼🤗. Kan kun varmt anbefale firmaet som et seriøst foretagende.
Gennemført god oplevelse både mht
Gennemført god oplevelse både mht. service og produktet! Hurig og nem levering, samt virkelig lækkert produkt!
Så godt ud, men desværre
Levering problemfri og opfølgning mail med hvordan de rullemadrasser vi købte skulle plejes var en velkommen service, Hvorfor så men desværre? Simpelthen fordi madrasserne er så hårde vi ikke kan ligge på dem mere. Det er som om der er fyldt alt for meget kapok i cellerne. Den lille prøvepose med fibre - atter en fin ting service at vedlægge - er fin blød, men madrasserne giver anledning til vi har kvardratiske felttet printet på huden om morgenen. Så de er desværre ikke kompatible med vore kroppe. Nu efter små14 dage opgiver vi. Da rullemadresserne ikke er under ting med 30 dages prøveperiode - det første der fanger ens blik - tages de ikke retur, så alt i alt en dyr "fornøjelse" Nu er spørgsmålet om vi så får dem retur.
God og hurtig service
Rigtig fin og hurtig levering af vare
Rigtig fin og hurtig levering af vare, som forventet
Kvaliteten af puden I top
Kvaliteten af puden I top, men som rygopereret er den ikke det bedste til mig.
Det er den bedste pude jeg nogensinde…
Det er den bedste pude jeg nogensinde har haft. Den støtter godt i ryggen.
Jeg kan kun anbefale den til andre.
Gode varer
God information om varen på hjemmesiden. Hurtig levering.
Manglende troværdighed
Jeg bestilte en af deres tyngdedyner efter at blive overbevist om at ‘man godt kunne høre forskel på denne og andre på marked’. Det er også korrekt, dynen støjede langt mere end den dyne min mand har fra anew sleep og det tæppe vi har fra cura of sweden.
Jeg var ellers meget begejstret for en tyngdedyne af kapok og fra nsleep, da min datter har en babydyne af samme mærke som vi var meget glade for.
For mig bliver oplevelsen dårlig når jeg spørger direkte om dynen er lydløs og får et svar på at det vil de mene, at man sagtens kan høre forskel på deres og andre på markedet, når det ikke er tilfældet. Jeg ville have foretrukket et mere ærligt svar eller hvertfald mere troværdigt end en anbefaling om at bestille den hjem så jeg selv kan høre.
Lækkert materiale i stoffet og fyldet, men de halter markant bagud med støjreduktion og mere troværdig kundeservice. Jeg ville gerne selv have tilvalgt eller fravalgt en egenskab end at blive solgt et produkt der ikke lever op til det lovede.
Det beklageligt da jeg syntes konceptet om naturligt søvn og materialer ville have været så skønt.

Resposta da Nsleep
Fantastisk produkt det bedste jeg har…
Fantastisk produkt det bedste jeg har købt til lænden kan varmt anbefales til ryggen
Rigtig god service
Rigtig god service. Jeg bestilte en barnevognsmadras, men hvor de ikke havde flere på lager. Der var rigtig god kommunikation herom, og de sendte en madras straks den kom på lager.
God kommunikation!
God service!
Super fint produkt og hurtigt fremme
Virke fantastisk lændepude
Virke fantastisk lændepude. God oplevelse ved køb med personlig mail om levering. Kan kun anbefale Nsleep
God oplevelse
Glimrende kundeservice med kunden i centrum.
Hurtig levering af fint produkt
Jeg har købt en rygpude. Den er god at have i ryggen enten jeg sidder i sofaen eller på kotorstolen.
Og alligevel dejlig "blød"
God service og god kvalitet
Lever op til forventning om høj kvalitet. Købte kapok pude, dyne og rullemadras.
Tyngdedyne
Fik specialsyet en tyngdedyne i 220 cm til en rimelig pris. Den er virkelig lækker.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.