Jeg købte en dyne som skulle hjælpe med at jeg ikke sveder om natten, jeg købte også sengetøj, men har desværre ikke haft nogen virkning. Måske det er fordi jeg er i overgangsalder og det er noget and... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super dejlig søvn med en super dyne, vågner ikke badet i sved mere om natten -WARW - sårn’ en skulle jeg have haft for mange år siden!!!
Ich habe eine Matratze, Matratzenauflage und Kissen bestellt: Das Material und die Verarbeitung sind jeweils sehr gut. Am Anfand der typische natürliche leicht erdige Kapokduft, dieser wird weniger mi... Ver mais
Opplevde veldig god service, dialog og personlig oppfølging ved forsendelse til Norge. Voksendyner i kapok/tencel er myke, lette og holder godt på varmen. Vektdynene legger seg som en kokong rundt kro... Ver mais
A empresa respondeu
- cs@nsleep.dk
- nsleep.dk
Respondeu a 42% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig levering.
Hurtig levering.
Købte en længde/rygpude, som er virkelig god - og pæn at se på:)

Det er i orden
Lækre, rene produkter, flot indpakning. Dejligt med en virksomhed, der arbejder med et produkt der i sig selv er godt for kunden og for verden.
Jeg håber selve produktionen foregår forsvarligt og i samspil med lokal områderne.

Imponerende leveringstid!
Imponerende leveringstid!
Fra jeg bestilte min dyne og pude til jeg kunne hente det i pakkeshoppen gik der kun et døgn. Det er sku imponerende!
Rigtig flot indpakning vedlagt en informativ brochure om produkterne.
Jeg vil klart bestille fra Nsleep igen 😊

Så gode produkter!
Vi har nu købt måde dyne og måtte til autostolen fra Nsleep i Kapok, og vi elsker det. Vores datter er en meget varm pige men netop kapok virker så godt til hende. Vi har været glade for vores køb og servicen lever altid op til forventningen, hurtig levering og aldrig noget at klage over. Vi vil fremadrettet købe hos jer!
Nemt at bestille
Nemt at bestille, venligt svar og hurtig levering.
Min nye hovedpude med kapok-fyld er…
Min nye hovedpude med kapok-fyld er rigtig lækker. Prisen var fornuftig, og leveringen var hurtig.
Hjælper på min ryg
God service og hurtig levering.
Købte en indsats til autostolen
Købte en indsats til autostolen, har endnu ikke oplevet en meget varm sommer, men ind til videre har den været god, ift. temperaturregulerende virkning.
Som altid perfekt.
Jeg er meget tilfreds
Fuld tilfreds
Fuld tilfreds, kan varmt anbefale jer.
Overskuelig hjemme side, nemt at bestille, hurtig levering, det bedste er, at jeg er rigtigt glad for puden, bruger den dagligt.
Har ikke modtaget min ordre
Jeg har for over en måned siden bestil nogle vådliggerlager og har stadig ikke modtaget noget. Og kundeservice svare ikke!!
God og hurtig service
Jeg bestilte en tyngdedyne til min søn kl. 21 tirsdag aften. Jeg havde sat forkert modtager GLS butik på min levering, og skrev til kundeservice om ændring på én tættere på min bopæl. Fik en mail kl. 7 onsdag morgen om at det var ændret, og sendt til den rigtige butik.
Pakken med dynen kunne afhentes torsdag kl. 8 om morgenen til stor glæde for sønnens nattesøvn hvor vi kunne tage den i brug allerede på 2. nat efter ordren blev givet.
Vi har flere Nsleep produkter
Vi har flere Nsleep produkter, primært kapok, og alt er super funktionelt og lækker kvalitet. Kan helt klart anbefale kapok til børn og voksne, specielt hvis man har en høj indre temperatur.
Derudover leverer Nsleep en fremragende kundeservice. Jeg oplevede at bestille to produkter til 2000kr i alt. Kun det ene kom frem og da jeg gjorde Nsleep opmærksom på det, sendte de straks et nyt.
Vi handler gerne hos Nsleep igen!
Hurtig Forsendelse, lækker kvalitet.
Hurtig Forsendelse, forsvarligt materiale valg, og lækker indpakning.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.