Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg købte en dyne som skulle hjælpe med at jeg ikke sveder om natten, jeg købte også sengetøj, men har desværre ikke haft nogen virkning. Måske det er fordi jeg er i overgangsalder og det er noget and... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super dejlig søvn med en super dyne, vågner ikke badet i sved mere om natten -WARW - sårn’ en skulle jeg have haft for mange år siden!!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ich habe eine Matratze, Matratzenauflage und Kissen bestellt: Das Material und die Verarbeitung sind jeweils sehr gut. Am Anfand der typische natürliche leicht erdige Kapokduft, dieser wird weniger mi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Opplevde veldig god service, dialog og personlig oppfølging ved forsendelse til Norge. Voksendyner i kapok/tencel er myke, lette og holder godt på varmen. Vektdynene legger seg som en kokong rundt kro... Ver mais

A empresa respondeu

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 42% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

hovedpude

Det er godt at man kan tage noget af fyldet ud af puden, men den er lidt hård at sove med.

26 de novembro de 2022

2 puder

Bestilte 2 puder, som kom hurtigt, prøvede den ene af i et par nætter i tilfælde af, at vi ville returnere dem, men var meget glade for den, så beholdte begge, er stadig glade for dem efter 2 uger

22 de outubro de 2022

Den lækreste dyne

Modtog i sidste uge min nye lækre dyne og hold nu op hvor er den bare pengene værd.
Glæder mig hver aften til at ligge mig under den.
Desuden var leveringen 👍

30 de outubro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dynen kom hurtigere end ventet. Glæder mig til at prøve den rigtigt af, når det bliver koldt.

23 de setembro de 2022

Resposta da Nsleep

Det lyder rigtig godt du blev positivt overrasket! Jeg er er sikker på den nok skal lave op til dine forventninger, også i de koldere tider :)

Super produkter og kvalitet😄

Super produkter og kvalitet😄
Super service i sender en lille prøve, at indholdet at topmadrassen med, så man kan se og mærke indholdet.
Super service og hurtig levering.

19 de setembro de 2022

Resposta da Nsleep

Tak for det! Ja vi synes også selv det er super fedt det her med man kan få en bedre fornemmelse af hvad fyldet er for en størrelse, dejligt du også synes det er en god ting!

Super kapok😉

Lækkert produkt, design og bare generelt top produkt.
Kommunikationen er fin, men man kan godt gøre mere ud af at sikre sig at kunden får grundigere besked opfølgning😊 men alt godt herfre

9 de setembro de 2022

Resposta da Nsleep

Mange tak for din anmeldelse og feedback på vores kommunikation! Det vil vi prøve at se hvordan vi kan optimere. Tak for det!

Skønne produkter

Skønne produkter
God og hurtig service

4 de setembro de 2022

Resposta da Nsleep

Det synes vi helt bestemt også!
Dejligt du derudover også synes om vores service og levering :)

Tak for god service

Tak for god service, god søvn og venlighed :) Det har været en god oplevelse

26 de agosto de 2022

Resposta da Nsleep

Hej Kim, mange tak for din anmeldelse! Det glæder mig at høre, jeg håber vi så ser dig som kunde igen på et senere tidspunkt.

Sig endelig til hvis der skulle opstå spørgsmål.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ødelagt fyld.

Jeg har købt en junior pude til min søn for et par måneder siden.
Han havde et uheld i nat som gik ud over puden.
Jeg vil derfor vaske den men der er ikke noget vaskemærke. Jeg vælger derfor at vaske den på økologisk bomuld i vaskemaskinen. Da jeg tager den ud er fyldet helt ødelagt. Øv øv. Jeg synes det er ærgerligt at lave et produkt til børn ikke kan vaske. Vi vælger et andet produkt fremover.

14 de agosto de 2022
Avaliação não solicitada

Resposta da Nsleep

Mange tak for din anmeldelse, omend det ikke er den sjoveste.

Det er naturligvis uheldigt du har haft en dårlig oplevelse med vask af puden, men jeg ved der er et mærke på puden, med en QR kode, som henviser til vores vaskeanvisninger hvor den til puden også står.

Hvis du læser den, så står der også vi ikke anbefaler man vasker puden med fyldet i.

Skulle vi kunne hjælpe med noget en anden gang, må du endelig sige til.

Mvh. Carl Simon

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais