Jeg købte en dyne som skulle hjælpe med at jeg ikke sveder om natten, jeg købte også sengetøj, men har desværre ikke haft nogen virkning. Måske det er fordi jeg er i overgangsalder og det er noget and... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super dejlig søvn med en super dyne, vågner ikke badet i sved mere om natten -WARW - sårn’ en skulle jeg have haft for mange år siden!!!
Ich habe eine Matratze, Matratzenauflage und Kissen bestellt: Das Material und die Verarbeitung sind jeweils sehr gut. Am Anfand der typische natürliche leicht erdige Kapokduft, dieser wird weniger mi... Ver mais
Opplevde veldig god service, dialog og personlig oppfølging ved forsendelse til Norge. Voksendyner i kapok/tencel er myke, lette og holder godt på varmen. Vektdynene legger seg som en kokong rundt kro... Ver mais
A empresa respondeu
- cs@nsleep.dk
- nsleep.dk
Respondeu a 42% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God og hurtig service, godt produkt
God og hurtig service, produktet svarede til beskrivelsen på deres hjemmeside.
Havde selv fået bestil en forkert størrelse, og opdagede det først da den var ankommet, men det gik nemt med at få sendt retur og få byttet, uden komplikationer.
Vi fik en virkelig god madras til en…
Vi fik en virkelig god madras til en Juno seng på tilbud. Hurtig levering, godt emballeret og passer perfekt til sengen. Er en meget tilfreds kunde.
Nemt og hurtig betjening
Hurtig levering og produktet levede op…
Hurtig levering og produktet levede op til forventningerne.
Godt produkt
Lækker kvalitet og venlig service
Hurtig respons på spørgsmål via hjemmesiden og rigtig hurtig ekspedition og levering.
Men det bedste er dynen. Fantastisk!! Mine bedste anbefalinger!!
helt igennem tjekket
Rigtig fin dyne og hovedpude
Er SÅ glad for min topmadras og dyner
Er SÅ glad for min topmadras og dyner. Nu skal jeg bare spare sammen til madrassen🍃🌸💜
Rigtig god indkøb!!!!
Gode produkter og service
God hjemmeside, gode produkter. Super service idet jeg var kommet til at vælge afhentning på lager istedet for levering til pakkeshop, de ringede og spurgte om jeg havde valgt forkert, det var jeg glad for. Varene kom kort herefter. Lækre produkter.
Kapok sengetøj fra Nsleep
Først købte jeg en Kapok voksendyne hos Nsleep for at prøve, at sove med Kapok. Det var en god oplevelse for mig . Derfor købte jeg så også en Kapok hovedpude, og min nattesøvn bliver nu med disse Kapok produkter.
Og jeg har oplevet en rigtig fin service hos Nsleep.
Vi har kun benyttet dynen én uge
Vi har kun benyttet dynen én uge, men er begge ganske tilfredse. Den holder os varm på et helt anderledes god måde end vores dundyne. Og indtil nu har vi svedt på samme som med dundynen. Spændt og det også vil være tilfældet til sommer
Virkelig lækre produkter som vi er…
Virkelig lækre produkter som vi er meget glade for. Den eneste dyne hvor man kan ånde og den fungerer både som sommer og vinterdyne. Og er perfekt til vores søn der har husstøvmide allergi.
Hurtig service
Hurtig service. Rigtigt lækkert produkt, der lever op til butikkens beskrivelse!
Super god hovedpude og altid god service
Hej i denne søde juletid blev min dyne leveret til tiden. Tak for det.
En dejlig oplevelse med god informativ information om varen tak.
Rigtig god service
Det var super nemt, at bestille, lækre produkter og hurtig levering!! Klar anbefaling herfra! Så håber vi bare, at det har den ønskede effekt på vores søns husstøvmideallergi 🤞🏻🤞🏻
En perfekt balanceret dyne. Tak
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.