Oda Norway Avaliações 478

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg finner ingen grunn til å handle hos denne butikken da de til stadighet er utsolgt eller ikke har matvarene jeg skal ha. Jeg har nok forsøkt 4-5 ganger og hver gang har jeg gitt opp før jeg er ferd... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har brukt Oda i årevis nå, og de siste årene hver eneste uke. Alltid fornøyd, stort sett, bortsett fra småting som at de pakker tunge brus-flasker i samme eske som mykt, oppskåret brød, så det... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Forferdelig kundebehandling fra Oda. Frekke svar, og benektelse for at det er to dager fra 27 mars til 29 mars. Hadde kjempebra opplevelse i Eidsvoll, her i Asker suger Oda! Leverer påskehandlingen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er veldig fornøyd med Oda. Leverandørene tenker, ogh det er supert. Det regnet i dag og hen sat kartongene under taket, istedenfor ubeskyttede døren. Prisene liker jeg veldig godt, da det er likt... Ver mais

A empresa respondeu

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 80% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ustabil betalings løsning der man ikke…

Ustabil betalings løsning der man ikke for betalt varene dermed ingen varer levert også Ustabil leverings vinterstid grunnet en liten bakke til mitt hus og sjåfør manglende evne til å sette på kjettinger ellers et greit konsept men trenger en grundig opprydding så kan dette bli veldig bra. startet med osa pga min uførhet men siden nevnte problemer ikke blir bedre velger jeg å avslutte mitt kundeforhold

4 de abril de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid blide og bærer opp varene til…

Alltid blide og bærer opp varene til 4.etg uten heis. Godt utvalg av varer og bakervarene er utrolig gode. Enkelt og orientere seg på nettsiden til dem.

22 de março de 2024

Resposta de Oda Norway

At vi bidrar til å gjøre din hverdag enklere er så fint å høre! Takk for at du tar deg tiden til å fortelle 🧡

Ikke fornøyd med påska

Ikke fornøyd med påska. Reklamerer for gode tilbud etter at det meste i katalogen er utsolgt. Endte opp med å gå til en annen butikk to ganger på grunn av surr og lureri. Første gangen var det på grunn av påske katalogen hvor varene ikke lenger var å oppdrive. Andre gangen var når nesten alle varianter av vanlige egg var utsolgt og flere av grønnsakene jeg prøvde å bestille ikke kunne leveres på flere dager. Gikk da til en vanlig butikk. Det er ikke verdens undergang men det er små irriterende å forholde seg til falsk annonsering, utsolgte varer og skjulte pristillegg. Hver for seg utgjør det ikke stort men Oda har egentlig underprestert i hele vinter og var enda dårligere nå i påska.

29 de março de 2024

Resposta de Oda Norway

Jeg er lei for å høre at du opplever mye utsolgt i butikken vår, og at det har skjedd gjentatte ganger. At vi blir utsolgt for noe skal være en sjeldenhet, så vi er lei oss for at dere har den følelsen.

Jeg har stor forståelse for at dette skaper mye bry for dere i en hektisk hverdag, og at poenget med å bruke oss forsvinner litt.

Jeg har videreformidlet tilbakemeldingen din til innkjøpsavdelingen, slik at vi kan gjøre nødvendige tiltak for å unngå noe lignende i fremtiden.

Håper du vil gi oss en ny sjanse i fremtiden 💛

Just got a delivery from Oda @ the cottage door

Just got a delivery from Oda at the Door at our cottage in the Lillehammer/Sjusjøen area. Local Kiwi is Good - but there is need for a door delivery like Oda as well.

Very challenging road conditions today, semi quality on the address list of new customers, high demand etc.

Some slight delays due to conditions, but proactive information sharing all along the way. And, tam tam tam- they even picked up the phone and could answer questions (humans!) wrt the deliveries. That is an A!

This is a great service for the Cottage /Hytte people. Try it. No drones needed. Oda is on the ball!

27 de março de 2024

Resposta de Oda Norway

Thank you so much for the nice feedback, Lars! We work every day to make everyday life freer and easier for our customers, and it's really great to receive positive feedback 💛

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oda selger råtten fisk.pass på!

20 de março de 2024

Resposta de Oda Norway

Hei, Vero! Sånn skal det ikke være, beklager så mye for det. Kontakt oss gjerne på hei@oda.com, så skal vi få ordnet opp i dette 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

På tide at Oda rydder opp

Brukte Oda før da de het Kolonial, men endte opp med at det var noe feil med bestillingen ca 70% av tiden(typ noe mangler eller råtne grønnsaker) så vi sluttet å bruke de.

Bestemte oss for å gi de en ny sjanse nå da vi hørte at de har blitt bedre. Det stemte dessverre ikke. Første bestilling var alt greit. Bestilling nr 2 så manglet det ting. Det som manglet skulle vi egentlig ha til middagsbesøk i helgen(maten ble levert fredag). Ringte Oda for å høre om de kunne levere det asap, men første mulige var dessverre mandag.

Erfaringsmessig så ender man opp med en tur eller to på butikken i uken selvom man bestiller fra Oda og da er jo mesteparten av poenget borte. Ikke sparer man tid siden man allikevel må på butikken og kontakte kundeservice, og ikke slipper man turen forbi godtehylla siden man må på butikken uansett.

Synes egentlig Oda er et helt fantastisk konsept, spesielt for oss med handikapp, men dessverre så klarer de ikke levere en brukbar tjeneste.

Hadde det vært feil på hver tiende eller hver femte bestilling så hadde det gått fint for feil skjer, men når man oftere får feil/råtten/manglende vare enn man får korrekt bestilling så virker det som et systematisk problem hos Oda.

19 de março de 2024

Resposta de Oda Norway

Hei, Marie! Vi må bare få beklage på det sterkeste for at du har hatt denne opplevelsen hos oss, det er absolutt ikke sånn det skal være.

Vi hadde satt stor pris på om du kunne sendt oss en e-post til hei@oda.com slik at vi kan se på saken sammen, og få rettet opp i dette!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Brukt dem i mange år og vært fornøyd…

Brukt dem i mange år og vært fornøyd men det var for mange feil i siste levering, maten er nærmest Kastet opp i boksene, Agurk glass har slått hull i Mel poser, det er gugge på melkekartonger, rømmeboksene står på hodet, har fått erststningsvarer selv om jeg engang reserverte meg. Feil i bestillingen kan ikke korrigeres så jeg fikk levert 4 Brunoster jeg ikke ville ha, det var ikke noe support kunne gjøre noe med det etter kl 21 kvelden før. Dette var rett og slett for dårlig, finner en annen leverandører som Vil hjelpe.
Edit: Må legge til at en vare manglet og 3x2kg Appelsiner var helt uspiselige. Som jeg riktig nok ble refundert for, men det hadde vært enklere å Krabbe til butikken.

21 de março de 2024

Resposta de Oda Norway

Så leit å høre at du har hatt denne opplevelsen med oss, Stian! Vi ønske veldig gjerne å rette opp i dette, og hadde satt pris på om du kunne sendt oss en e-post til hei@oda.com slik at vi kan se på saken sammen.

Prøver ut oda nå

Prøver ut oda nå, veldig fornøyd, lett app og bruke, og man kan lett legge til tileggsbestillinger hvis man kommer på noe mer
Ikke prøvd ut panteretur ennå, men det blir spennende. Veldig fornøyd, godt utvalg og deilig å slippe butikken hele tiden.

14 de março de 2024

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, det setter vi utrolig stor pris på 💛

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi bor mer eller mindre kontinuerlig på…

Vi bor mer eller mindre kontinuerlig på hytta nå på vinterstid 4km videre forbi Sjusjøen. Da er det fantastisk å få leveranse fra Oda her! Utvalget er jo større enn noen butikk på Lillehammer (hvor vi bor) og prisene på de vanligste varene er som på Rema 1000. Derfor heier vi på Oda og håper denne fantastiske tjenesten fortsetter!

29 de fevereiro de 2024

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, Steinar 💛

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kjempefornøyd med varer og…

Kjempefornøyd med varer og kundeservice. Alltid ferske produkter og bedre kvalitet enn i de fleste butikker

10 de março de 2024

Resposta de Oda Norway

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, Maria 💛 Det setter vi stor pris på!

Første besøk av ODA

Første besøk av ODA. Veldig fornøyd. Enkel app, har de fleste varer en finner i butikkene. Supert at det kan legges til flere varer på samme leveranse frem til kvelden før levering. Leveringsdagen får en også oppdatering om at varene er «rett rundt hjørnet» Veldig fornøyd!

28 de fevereiro de 2024

Resposta de Oda Norway

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen Rita, det setter vi veldig stor pris på 💛

topp

topp. bruker hele tiden. men lurer på hva levering koster etter 3 mnder?

23 de fevereiro de 2024

Resposta de Oda Norway

Hei! Prisen for levering kan variere ut i fra hvor du bor og når du vil ha varene levert, men du kan se prisene for levering ved å skrive inn adressen din her: https://oda.com/no/delivery/check-eligibility/ 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kan dere begynne med betalings…

Kan dere begynne med betalings ordninger???

Klarna f.eks?? Begynner å bli på tide nå

20 de fevereiro de 2024

Resposta de Oda Norway

Hei, Reidar! Per dags dato er det kun mulig å betale med kort eller Vipps, men vi håper å ha flere betalingsmåter på plass i fremtiden 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Matleveranse til 20 i stil!

Vi ønsker å takke sjåfør Kenneth for strålende innsats for å få levert matvarer på døra vår mandag kveld.

Pga mye snø slet han med å kjøre bilen opp bakkene til huset vårt. Jeg tilbød meg å møte han i egen bil, men det ville ikke Kenneth høre på. Han rygget i stedet bilen de 200 meterne fra bunnen av bakken og opp. Dermed fikk vi varene levert på døra.

Kudos til Kenneth!

12 de fevereiro de 2024

Resposta de Oda Norway

Takk for den fine tilbakemeldingen, Tommy! Det setter vi utrolig stor pris på, dette skal jeg selvsagt dele videre med kjørekontoret vårt 💛

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bryter avtaler og kansellerer bestilling.

4 timer forsinket ringer sjåføren oss og ber oss komme ned og hente 3 kasser med mat fordi han ikke får levert. Da min samboer sier at hun ikke har sjans å bære 3 kasser selv, sier han at skal gi det et forsøk, men kansellerer bestillingen i det hun legger på. Hun ringer, ingen svar. Jeg ringer, vi avtaler at han skal komme tilbake om 10-15 minutter og at jeg møter han ved veien. Det går en time til og jeg ringer igjen. Han ber meg da kontakte kundeservice (klokka 23.00).
Det ender med at vi mangler bleier, brød og melk da vi ikke rakk butikken. Får heller ingen gode svar fra kundeservice.. Kommer til å handle andre steder i fremtiden.

12 de fevereiro de 2024

Resposta de Oda Norway

Hei, Tore! Vi må bare få beklage på det sterkeste for at du har hatt denne opplevelsen med oss. Send oss gjerne en e-post til hei@oda.com, slik at vi kan finne en god løsning på dette sammen!

Imponert

Jeg er kjempefornøyd med levering og kvaliteten på det som har blitt levert hjem til meg fra Oda. Sjåføren som slet med å komme opp en glatt vei parkerte langt ned i gata og gikk en godt stykke for å levere.
-Og tenk å få varer på en søndag etter å ha kommet hjem fra reise. Fantastisk. Små søte pærer, kyllingfilé som er tørre og ikke flyter i vann og flotte grønnsaker. Anbefales.

28 de janeiro de 2024

Resposta de Oda Norway

Så hyggelig å høre at du er fornøyd, og tusen takk for den fine tilbakemeldingen 💛

Anbefalles

Leverte på tiden første gang. Ble litt forsinket andre gang pga været (spilte ikke så står rolle for oss). Fikk unskylding og gratis frakt neste gang pga det. Fin kvalitet på varer, veldig fornøyd med brød. Alt i alt veldig fornøyd, anbefalles varmt.

29 de janeiro de 2024

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, det setter vi utrolig stor pris på 💛

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Takk for at dere eksisterer!

Jeg bestilte en haug med varer og en veldig hyggelig og smilende sjåfør leverte alt innenfor døren. Det var veldig god utløpsdato på matvarene og frukt og grønt var av beste kvalitet. Jeg kunne ikke valgt bedre selv! I tillegg fikk jeg en søt blomsterbukett av dem. 10/10 vil anbefale dem, og jeg kommer garantert til å bestille herfra igjen.

20 de janeiro de 2024

Resposta de Oda Norway

Tusen takk for fine ord og for at du tar deg tiden til å gi oss tilbakemeldinger, Cecilie 💛 Det betyr utrolig mye for oss!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pga forferdelig mye snø og man ikke…

Pga forferdelig mye snø og man ikke rakk å få bort snøen, kom ikke sjåføren fra Oda helt fram til huset. Jeg tenkte jeg skulle ut å bære de opp selv. Men før jeg fikk sukk for meg sto matkassene på trappa. Sjåføren bar opp alle tunge kasser uten en klage. For en service!! Anbefales på det sterkeste!

17 de janeiro de 2024

Resposta de Oda Norway

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, det er veldig hyggelig å lese!

Vi jobber hver dag for å gjøre hverdagen friere og enklere for våre kunder, og da er det veldig stas å få positive tilbakemeldinger 💛

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais