Oda Norway Avaliações 478

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg finner ingen grunn til å handle hos denne butikken da de til stadighet er utsolgt eller ikke har matvarene jeg skal ha. Jeg har nok forsøkt 4-5 ganger og hver gang har jeg gitt opp før jeg er ferd... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har brukt Oda i årevis nå, og de siste årene hver eneste uke. Alltid fornøyd, stort sett, bortsett fra småting som at de pakker tunge brus-flasker i samme eske som mykt, oppskåret brød, så det... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Forferdelig kundebehandling fra Oda. Frekke svar, og benektelse for at det er to dager fra 27 mars til 29 mars. Hadde kjempebra opplevelse i Eidsvoll, her i Asker suger Oda! Leverer påskehandlingen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er veldig fornøyd med Oda. Leverandørene tenker, ogh det er supert. Det regnet i dag og hen sat kartongene under taket, istedenfor ubeskyttede døren. Prisene liker jeg veldig godt, da det er likt... Ver mais

A empresa respondeu

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 80% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Leverer i tide og utide.

Leverer i tide og utide.
Får maten en skal ha. Og er det noe galt så er de villige til å gi plaster på såret!

Er stor fornøyd med de.

18 de janeiro de 2024

Resposta de Oda Norway

Takk for den fine tilbakemeldingen, Jane 💛 Det setter vi utrolig stor pris på!

Oda Sørlandet

Hyggelige sjåfører, levert på tiden og gjør hele hverdagen så mye lettere for en småbarnsfamilie.

5 de janeiro de 2024

Resposta de Oda Norway

Takk for den fine tilbakemeldingen, og så hyggelig å høre at du er fornøyd 💛

Skuffende Oda-leveranse

Skuffende Oda-leveranse
Jeg hadde gledet meg til dagens Oda-leveranse, men dessverre var opplevelsen langt fra tilfredsstillende. Leveransen skulle komme klokken 05:54, ifølge appen, men det var ingen tegn til leveringsbil eller mat på det angitte tidspunktet. Jeg ventet tålmodig, men ingen dukket opp.
Det ble hevdet at varene var plassert hos naboen, men etter å ha undersøkt grundig rundt i nabolaget, kunne jeg ikke finne noen spor av verken vognen eller naboen. Dessuten var naboen bortreist den helgen, og det er usannsynlig at noen ville stjele matvarer klokken 06:00 om morgenen når jeg var den eneste til stede.
Det mest frustrerende var at Oda virket uinteressert i å løse situasjonen. De hevdet at de hadde det altfor travelt til å levere mat til meg og tilbød seg å spandere hele neste leveranse. Imidlertid er det verdt å merke seg at når du sjekker leveransen, er den allerede gratis. Det virker som om Oda har en uforutsigbar leveranseprosess, og det å få tilbake pengene er ikke tilstrekkelig trøst når man må tilbringe hele helgen uten mat.
Jeg hadde håpet på bedre service fra Oda, spesielt med tanke på at de er i bransjen for matleveranser. DET VAR EN FEIL DE HADDE GJORT. DET ER IKKE FØRTE GANG. Det er viktig for leveringstjenester å være pålitelige og profesjonelle, og dessverre levde ikke denne opplevelsen opp til forventningene. Jeg vil definitivt anbefale dere å handle andre steder med bil hvis mulig for å unngå slike skuffelser . Oda bør virkelig jobbe med å forbedre leveransetjenesten sin for å sikre kundetilfredshet og pålitelighet.

13 de janeiro de 2024

Resposta de Oda Norway

Så leit å høre at du har hatt denne opplevelsen med oss, Sandra 😔 Send oss gjerne en e-post til hei@oda.com slik at vi kan se på saken sammen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aldri forandre dere, please!

Livredd for å jinxe det her ved å skrive denne anmeldelsen, egentlig, men synes de fortjener det:

Oda har vært en total lifesaver. Brukt tjenesten i snart 3 mnd, og fatter ikke hvorfor jeg ikke startet før. Om jeg aldri setter min fot i en matbutikk igjen er det fordi Oda kommer til å fortsette å briljere og det håper jeg virkelig de gjør. Uavhengig av helse er denne tjenesten ren luksus og bare helt deilig til en helt sinnsykt god pris. Jeg vet ikke hva den vil koste etter introduksjonstiden som vel er 3 mnd (!!), men jeg håper ikke jeg noensinne må klare meg uten Oda. Leveransene har vært helt fantastiske hver gang, sjåførene de eneste som alltid har funnet frem til adressen min, er hjelpsomme, hyggelige og bærer helt dit de skal. Aldri vært noe nikknakk med noe som helst. Sa jeg prisene var knall og leveringene smooth hver gang? Dessuten ingen køståing, tung bæring over glattisen på ustøe ben eller irriterende mennesker å måtte forholde seg til. Simpelthen ELSKER Oda.

(Min erfaring er fra Drammen)

12 de janeiro de 2024

Resposta de Oda Norway

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, Dina 💛 Vi jobber for å gjøre hverdagen friere og enklere for våre kunder, og da er det utrolig hyggelig å få sånne beskjeder 🤩

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Generelt veldig fornøyd med Oda

Generelt veldig fornøyd med Oda, men ekstra superfornøyd da Sørlandet snødde ned. På dårlig tråkkede stier i snøen ble matvarene båret helt til døren av veldig hyggelige og serviceinnstilte sjåfører. Da får det heller være at lomper blir erstatning for lefser til julerestematen 😄

2 de janeiro de 2024

Resposta de Oda Norway

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, Irene 💛 Om du ikke er fornøyd med erstatningsvaren er det bare å ta kontakt, så får du pengene tilbake 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hadde bestilt inn alt av alkoholholdige…

Hadde bestilt inn alt av alkoholholdige drikkevarer til julen, men sjåføren var forsinket og kom etter kl.20:00. Dette resulterte da i at sjåføren måtte ta med seg alt av alkoholholdig drikke tilbake. Oda praktiserer ikke ettersending av varer neste virkedag, men tilbakebetaler pengene om noen dager. Så da står vi her uten varer og pengene er bundet opp til over jul.

21 de dezembro de 2023

Resposta de Oda Norway

Hei, Kenneth! Grunnen til at du ikke fikk alkoholen du hadde bestilt, er rett og slett at vi ikke har lov til å levere alkohol etter klokken 20:00 😕

At du fikk varene dine så sent er overhodet ikke greit, og jeg kan ikke gjøre noe annet enn å legge meg flat på vegne av operasjonen, og forsikre deg om at vi gjør det vi kan for at noe lignende ikke skjer igjen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Chauffören var ett RIKTIGT otrevligt…

Chauffören var ett RIKTIGT otrevligt stolpskott.
Han ringde och sa han INTE Kunde levera varor pga is på vägen. Jag sa det var 10 meter från huvudväg till dörr, kanske han bara kunde sätta de innanför vägen? (levert på dörr då jag var på jobb 1,5t) förstår det snöat men han nekta- Han var frustrerad och sa "KOM OCH HÄMTA VARORNA!" så jag la på till slut. Han prata väldigt dålig norsk....

Fick senare en SMS om att "vi fick inte tag i dig - så därför måste du betala för varor"
FÖR F*N BARA SÄTT VARORNA..

Så nu fick vi inget julgodis etc som bara Oda har till jul och har ingen tid att fixa något alternativ pga jobb hela veckan.

F*** YOU ODA

18 de dezembro de 2023

Resposta de Oda Norway

Så leit å høre at du har hatt denne opplevelsen med oss, det er ikke slik handleopplevelsen skal være hos oss! Send oss gjerne en e-post til hei@oda.com, slik at vi kan finne en løsning på dette sammen 💛

Julemiddagen fra helvete…

Vi skulle ha tidlig julemiddag/julaften med familien 9.12.pga av at noen skulle reise bort til jul. Vi gledet oss til pinnekjøtt. Bestilte to poser av størm larsens, en røkt og en urøkt. Ca 1300kr til sammen. Den røkte varianten hadde fått best i test av VG. Men den posen vi fikk, besto av bitte små, nesten svarte biter (ingen lange ribber). Hvis jeg hadde handlet i en fysisk butikk, ville jeg unngått denne! Men vi hadde ikke tid til å kjøoe nytt/klage. Kanskje skulle røkt pinbekjøtt best i test være slik?

Til tross for utvanning etter boka, og damping i 4 t, var kjøttet så godt som uspiselig. Seige hinner, ingen saftige biter, uappetittelig svart farge og utrolig seigt kjøtt. Verdens mest skuffende julemiddag for hele familien. Heldigvis var den posen med urøkt veldig bra.

6 de dezembro de 2023

Resposta de Oda Norway

Hei, Torilf! Vi må bare få beklage så mye for at du har fått en vare som ikke kan brukes slik som den skal.

Send oss gjerne en e-post til hei@oda.com, slik at vi kan se på saken sammen 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har vært veldig fornøyd tidligere.

Har vært veldig fornøyd tidligere.
Men siste tre gangene har jeg fått ødelagte varer pluss nå
Siste gangen fikk vi muggen rundstykkerpakke.
Dette var søndag. Og har enda ikke hørt fra de eller refundert pengene . Så utrolig skuffende . Da de har levert veldig bra før.

3 de dezembro de 2023

Resposta de Oda Norway

Hei, Hilde! Det er en selvfølge at varene dine blir behandlet varsomt under transport, og det høres det ikke ut som det har blitt denne gangen. Uansett vil jeg gjerne takke deg for at du sier fra, og beklage så mye.

Ser at beløpet for varene det gjelder nå har blitt refundert, det kan ta et par virkedager før pengene er tilbake på konto 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Evnen / viljen til å rydde opp i feilleveranse

Bestilte ordre med 23 varelinjer, for levering i dag, 02.12. Bilen kom som avtalt - men leverte kun en liten eske - totalt 13 av bestilte varer. Ringer kundeservice. Hyggelig nok - men å rette opp i leveransen er derimot vanskelig..... Tilbud: Levering av resten i morgen, søndag, etter kl 1600!!!!! Nei takk Oda - man kunne kanskje prioriteres når halvparten av betalte varer mangler eller? Jeg tror nok at pengene blir overført min konto pr omg - for der er de flinke. Men å levere det som mangler... da må man pent stille seg i kø med andre leveranser! Takk for meg!

2 de dezembro de 2023

Resposta de Oda Norway

Hei, Svanhild! Vi skjønner selvfølgelig at dette skaper friksjon, målet vårt er jo at du skal kunne spare tid i hverdagen og å levere feil slik som dette virker jo da i mot sin hensikt.

Heldigvis hører dette til sjeldenhetene, og vi følger alltid tett opp i slike saker for å unngå at det gjentar seg. I mellomtiden må vi bare beklage for ulempene denne gangen, og håper at du gir oss en ny sjanse 💛

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har ikke bestilt noe

Jeg har ikke bestilt noe, men ser naboen bestiller støtt og stadig. Men må si den kjøringa de driver med, det er full gass på fortauet og bilen skraper under når de kjører over fartsdumppel og griner i dekka bortover her, det er barn og dyr som går rundt her så dette er uhørt!

21 de novembro de 2023

Resposta de Oda Norway

Hei, Gøran! Vår sjåfører skal følge trafikkreglene som alle andre trafikanter, så det er veldig leit å høre at du har opplevd det motsatte.

Send oss gjerne en e-post til hei@oda.com med mere informasjon, slik at vi kan følge opp dette med den det gjelder 😊

Jeg virkelig elsker denne

Jeg virkelig elsker denne! Så enkelt!! Jeg bestiller det vi trenger, underveis kan jeg legge til ting som mamgler å Oda leverer på klokkeslettet!!! Virkelig genialt!! Hvis veiene er glatte eller bilen ikke går, er Oda det beste valget for meg! Billige priser å nydelig mat som kan være vanskelig å få tak i i vanlig butikk. Elsk!!!

23 de novembro de 2023

Resposta de Oda Norway

Så hyggelig å høre at du er fornøyd og tusen takk for den fine tilbakemeldingen, Kjersti 💛

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vanligvis bra, men elendig i dag

Vanligvis bra, men i dag prøvde de å levere en hel time før tidsestimatet, og da jeg ikke rakk telefonen og prøvde å ringe tilbake, så svarte de ikke. Jeg ringte så sentralen som kunne fortelle at de ikke gadd å levere varene, og at halvparten av varene (frosne) ville bli kastet, og jeg måtte betale for dem. ELENDIG service rett og slett, at de velger å kaste mat istedet for å bruke 5 minutter på å snu.

15 de novembro de 2023

Resposta de Oda Norway

Takk for tilbakemeldingen, Knut! Tidsrommet vi har sendt på SMS er et estimat, noe som betyr at vi tror at vi er hos deg innenfor dette tidsrommet. Du må i utgangspunktet regne med at vi kan komme i hele tidsrommet.

Kjøle og frysevarer må dessverre kastes etter regler fra Mattilsynet når en bestilling tas i retur, men jeg ser du har vært i kontakt med oss og fått hele bestillingen din refundert 😊 Bare ta kontakt om det er noe annet vi kan hjelpe deg med!

Vare ikke mottat

Bestilte kake på farsdagen som skulle komme mellom klokken 14-19, ringer klokken 19 og da får vi beskjed om at kaken ikke er på lager, men dette fikk vi ikke beskjed om før jeg ringte. Kunne heller ikke få en annen kake. Skuffende. Skulle fått beskjed om dette slik at vi kunne ordne noe annet.. anbefales ikke

12 de novembro de 2023

Resposta de Oda Norway

Hei, Maria! Når du bestiller varer og får bekreftet leveringen din, så holder vi av varene til deg. Du får altså det du har bestilt med mindre noe spesielt skulle oppstå.

Det kan for eksempel være at leverandør ikke klarer å levere som lovet eller at andre ting skjer som er utenfor vår kontroll, og vi må bare få beklage så mye for at dette ble tilfellet denne gangen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Oda gjør hverdagen så mye enklere

Oda gjør hverdagen så mye enklere. Storhandlingen har gått fra å være pyton til å nesten bli litt gøy. Fantastisk kundeservice, kjempe godt utvalg. Billig frakt er et stort plus! Kjempe fornøyd med Oda og bruker dem fast. En gave for hektiske småbarnsfamilier, enslige som hater å handle og eldre som sliter med å komme seg ut eller bære. Også perfekt for de som ikke har førerkort. Anbefaler Oda til alle jeg kjenner.

8 de novembro de 2023

Resposta de Oda Norway

Hei, Emma! Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, det setter vi utrolig stor pris på 💛

Dårlig leveransesikkerhet og kundeoppfølging

Nå har jeg brukt Oda et par ganger det siste året og alltid er det noe som mangler eller kvalitet som er dårlig.

Ved siste kjøp fikk jeg en salamipakke det var gått hull på og det så ut som om noe hadde spist på salamien. Responsen fra kundeservice var å erstatte prisen for kun salamipakken. Jeg ville forventet en helt annen respons i en slik sak.

Det mangler nesten alltid varer fra bestillingen, så selv om den er bekreftet kan jeg ikke stole på at jeg får det jeg trenger.

Grønnsakene holder ikke god nok kvalitet for meg. I siste leveranse hadde jeg bestilt to brokkolier, og jeg fikk noe som var nesten utelukkende stilk med en liten krans av grener på toppen.

Det blir ikke noe mer Oda for meg, til tross for at konseptet er bra og leveransen på døra er veldig behagelig.

Jeg opplever at kvaliteten var mye bedre før de ble så store, så kanskje kan de ta grep for å øke denne igjen.

11 de outubro de 2023

Resposta de Oda Norway

Beklager så mye for at du har hatt denne opplevelsen med oss, Kjetil! Det er ikke sånn det skal være motta varer fra oss.

Send oss gjerne en e-post til hei@oda.com slik at vi kan se på saken sammen og få rettet opp i dette 😊

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Havnet i rullestol for et år siden og…

Havnet i rullestol for et år siden og av den grunn tenkte jeg Oda var et godt alternativ. Hatt 2 hendelser nå nylig. Får ikke riktig antall sigarettpakker. Litt mistenkelig. Prøver Fodora heretter.

25 de outubro de 2023

Resposta de Oda Norway

Hei, Ole Johan! Det er veldig leit å høre at du ikke har fått alt du skulle ha. At alle varene du som kunde bestiller kommer frem skal være en selvfølge, og vi jobber svært hardt for at feil som dette ikke skal skje.

Vi vil veldig gjerne rette opp i dette, og hadde satt stor pris på om du kunne sendt oss en e-post til hei@oda.com slik at vi kan se på saken sammen 😊

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Oda er et kult konsept, men…

Oda er et kult konsept, men dessverre klarer de ikke levere på det de lover.
Har opplevd at maten ikke dukker opp før flere timer etter avtalt og lite hyggelig ansatte både på kundeservice og budet som leverer.

Dessverre finnes det ingen andre gode konkurrenter som kan levere på samme nivå som Oda

9 de outubro de 2023

Trygt og effektivt

Har brukt Oda (og Kolonial) i mange år til ulike adresser på det sentrale Østlandet. Det har aldri vært tull med levering eller punktlighet. Den estimerte tiden som kommer opp i forkant stemmer 9 av 10 ganger, og det er alltid løpende kommunikasjon ved avvik. De gangene det har vært feil ved varer har kundeservice vært rask med å svare og jeg har alltid fått refusjon uten diskusjon.

6 de outubro de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais