Jeg finner ingen grunn til å handle hos denne butikken da de til stadighet er utsolgt eller ikke har matvarene jeg skal ha. Jeg har nok forsøkt 4-5 ganger og hver gang har jeg gitt opp før jeg er ferd... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har brukt Oda i årevis nå, og de siste årene hver eneste uke. Alltid fornøyd, stort sett, bortsett fra småting som at de pakker tunge brus-flasker i samme eske som mykt, oppskåret brød, så det... Ver mais
Forferdelig kundebehandling fra Oda. Frekke svar, og benektelse for at det er to dager fra 27 mars til 29 mars. Hadde kjempebra opplevelse i Eidsvoll, her i Asker suger Oda! Leverer påskehandlingen... Ver mais
Jeg er veldig fornøyd med Oda. Leverandørene tenker, ogh det er supert. Det regnet i dag og hen sat kartongene under taket, istedenfor ubeskyttede døren. Prisene liker jeg veldig godt, da det er likt... Ver mais
A empresa respondeu
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
A very irresponsible company
A very irresponsible company, it only to spoil the mood and everything else.What's going on with them there?No liability. I've already been disappointed with them 3 times, they probably won't fix it, I'll have to look elsewhere where I can buy what I need.I am specially looking to see if the product can be delivered on the date I want or not.I specially chose when there is an opportunity to deliver that product, because I thought it would be better to wait, but they will deliver what I need. Unfortunately, it was not delivered. Everything is ruined for the weekend, what was planned.They were already written to before, let them order a larger quantity then. they work negligently
Må klare å banke på ei ytterdør å få kontakt med kunden
De tre siste gangene har varene blitt satt ubeskyttet på gressplenen utenfor uten at sjåføren banker på døra mi.
Så får jeg beskjed på sms at jeg ikke var å få kontakt med.
Dette er tull, jeg er hjemme når bestillingene skal leveres.
Utmerket kundeservice
Jeg handlet for første gang på Oda. Det manglet noen varer i leveransen, og jeg kontaktet kundeservice: Jeg fikk umiddelbart svar på telefonen og en vennlig og profesjonell kundebehandler løste problemet: Dagen etter ble de manglende varene levert (gratis). Det er sjelden i disse dager å oppleve så god kundeservice - uten "trykk ditt og datt" og "du er nå nr. 47 i køen" osv. osv. Honnør til Oda! Dere har fått en ny, fast kunde.
Supert konsept!
Jeg har nå handlet hos Oda ukentlig i snart fem måneder, og må si at jeg er svært fornøyd!
Alt hos Oda virker så gjennomtenkt med brukervennlig app, hyggelige sjåfører, panteordning og svært hyggelig og behjelpelig kundeservice. Har aldri opplevd dårlig kvalitet på verken mat eller frukt/grønt. Det eneste jeg kan pirke på er at enkelte som pakker varer for Oda ikke tenker helt logisk når de legger tunge varer oppå skjøre varer.
Oda er virkelig en løsning for mange. Da tenker jeg ikke bare på de i tidsklemma, men også andre som av forskjellige grunner ikke kommer seg i en fysisk matbutikk/ønsker å bruke en fysisk matbutikk.
Personlig kommer jeg til å fortsette med Oda i lang tid fremover 😊
Jeg elsker konseptet med Oda og at det…
Jeg elsker konseptet med Oda og at det er like priser som feks rema1000 og at man får levert varene på døren. Jeg har aldri hatt problemer med levering så det er bra :) jeg hater å handle på butikken. Det jeg har opplevd de siste gangene er at det mangler varer og noe av frukten/grønnsakene har vært dårlig , og det kjenner jeg er litt frustrerende. Jeg har alltid hatt en god dialog med kundeservice og de har ordnet opp 🤗 om jeg kommer til å fortsette å bestille fra Oda? Absolutt 😊men kanskje ikke frukt/grønnsaker.
Ekstra kostnader
Må bestille for x kroner ellers legger de til et uhørt gebyr som er dobbelt av hva man bestiller for. Helt idioti. Drar heller og kjøper selv.
tar penga dine uten varer å sløve leverandører
Har vært 7 uker på rad nå hvor oda ikke leverer alle varene jeg har bestilt å ennå tar de betalt, å sier ikke ifra som å ringe på døra en gang når de har levert. dette må ta slutt! oda leverandørene blir sløvere å sløvere!
Feil i leveransen og forsinket levering
Første levering kom akkurat på døra, kom senere enn avtalt og fikk varer jeg ikke hadde bestilt, varer jeg hadde bestilt var ikke med i leveringen. I tillegg går salma laksen ut på dato om få dager, uegnet for ukeshandling. Nå blir det masse jobb i etterkant for å finne ut av avvik. Bare rot og surr og handler ikke der igjen.
Strålende fornøyd med alt fra A til Å
Strålende fornøyd med alt fra A til Å! Har brukt Oda i rykk og napp i flere år, og jeg må si at dette er en nydelig forenkling av et ellers hektisk småbarnsliv! Ukeshandlingen kan gjøres i ro og mak hjemme, alltid presis levering, alltid hyggelige og høflige sjåfører, frukt og grønt er alltid bra og utvalget et stort. Det er helt topp med panteløsningen, det går sømløst med appen, og det er nydelig med forslag til gjenhandling av varer og oppskrifter vi handlet sist eller har handlet mye av.
Aggressiv sjåfør
Hei!. Jeg hadde i dag en aggressiv og utagerende sjåfør fra Oda . Han var så ustabil at han tok med varene mine tilbake til bilen sin istedet for å levere de til meg! Varene forblir ikke levert. Oda sier de ikke får rettet opp...
Ville ikke la barn/ ungdom tar imot varer fra Oda uten at voksen er tilstede. Hendelsen er fra Oslo.
Kundeservice
Sjåfør legger skylden på kunden når han ikke vil høre etter.
Kundeservice skylder også på kunden for at sjåføren ikke gidder å høre etter.
Tror dette er den dårligste kundeservice jeg har vært borte i.
Gjør deg selv en tjeneste, hold deg langt unna Oda
Du bør tenke deg om flere ganger før du vurderer Oda. Kjøleaggregat i biler som ikke fungere. Dvs stor fare for matforgiftning, spesielt med tanke på kylling osv. Sjåfører som stjeler varer. Bryter trafikkregler. Kjøper varer fra fks Rema, for så og prise varen etter dagsform. (Svindel) styr langt unna
Mangler stadig vekk varer
Mangler stadig vekk varer, så det går faktisk ikke an å basere seg på Oda, til innkjøp. Må stadig ned i butikk for å supplere ting de har glemt, eller ting de utenlandske / ikke kommuniserbare sjåførene har rotet vekk. Oda er også fæle til å levere erstatningsprodukter som ikke er i nærheten av å være det du har bestilt. Tror jeg har bestilt varer hos Oda for siste gang nå.
Hei jeg er så glad i oda og den meget…
Hei jeg er så glad i oda og den meget gode servicen som de gir deres blide og meget hjelpsomme sjåfører jeg har handlet hos dem siden starten men for noen år sidden ble min helse så dårlig att nå må jeg handle alt på nett er da har jeg blidt mer glad oda og demes gode service .det er bare noen små ting du ikke får der men ellers har de nestennaltMvh:Stein R😀😀
Å gi karakter 1 er 1 poeng for mye
Å gi karakter 1 er 1 poeng for mye. Etter 4 forsøk på leveranse hvorav den første klarte de ikke å gi beskjed. i den andre ble 18 sjokolader bare borte. Den tredje gange var alt bløtt tiltross for overbygg over hele døren.i den 4 leverte de til feil adresse. Ikke lokk på noenting.Første og siste gang. Til ODA. Prøv å levere med helthjem
Kjenner jeg begynner å bli sint, jeg nå, Oda!
Jeg har svært liten tiltro til at de positive anmeldelsene er skrevet av kunder. Har brukt Oda noen ganger innimellom når det er for langt til butikken og hver gang ender jeg opp med angre, og måtte kontakte kundeservice fordi budet setter varene mine utenfor, uansett vær, en gang rett under en takrenne, budet tar ikke kontakt, slik som er retningslinjene og varer som pga aldersbegrensing ikke kan leveres, meldes det ikke fra om. Alltid er det glemte varer i boksen! Varer er stadig frosne/rotne og jeg har aldri opplevd å få en som er uteblitt igjen heller, fordi kjøreleder/ ansvarlig aldri har tid til å komme tilbake, så jeg ender med å måtte dra på butikken allikevel, kjenner jeg begynner å bli sint av det her nå, jeg ODA! Det blir dobbelt så dyrt for meg, for miljøet og for Oda. Mest av alt for miljøet! Hele poenget var jo at dere skulle levere det på døra, er så lei av surret og kupongene og ansvarsfraskrivelsen! You have ONE JOB!
De skriver sine egne positive omtaler, burde være forbudt!
Grøsserlig dårlig, bruk Meny istedenfor, disse skriver sine egne omtaler her, desperate tullinger skulle brukt energien på å levere fersk mat til riktige tider istedenfor å levere feil sted for å så krangle med kundene sine
Du finner 500g tomater til 11 kroner på nettet, så flott! Så trykker du på tilbudet og blir oppfordret til å laste ned appen...
Når du laster ned appen så ligger 500g tomatene du bestillte allerede I din digitale handlekurv...
...Men for 38 kroner, hva skjedde? Du trykker på samme tilbud men neida, du må betale 38 kroner, hva? Hvorfor? Fordi svindel
...Dette bør være strengt forbudt I Norge, og lite forundrer det meg om det faktisk er forbudt
For å kunne vurdere deres kundeservice, måtte de faktisk ha en, de svarer ikke på noe, mange uker på rad klagde jeg på råtne tomater og avokadoer så fikk jeg ikke svar
Hvis de brukte litt av den tiden de bråker på å skrive sine egne "Hipp! Hurra! Oda gjør meg så glad! 😄👍👍" omtaler for å så svare seg selv "Åh ja men så hyggelig at du kom hit for å lovprise oss!"😄👍👍
De fleste positive omtaler og svar med eksakt samme ikoner og "flammende" ordvalg som "Næmmen så fresht, mange hyggelige pene gutter leverer her lizzom, jordbærene er lizzom bare helt heeeeeerlige smelter helt i munn åh mai gawd! Avokadoene var likzom ikke heeeelt fantaztisk perfekte!!! Men de kom samme dag og ga meg nye! Så deeeeiliiig!"
Ordvalget hadde ikke plaget meg i det hele tatt, om det ikke gjorde klinkende klart at 100 prosent av de positive kommentarene her er skrevet av samme person, mange av kommentarene hvis prøver å overtale oss at Odas relativt travle arbeidere kommer løpende samme dag med dagferske varer og løper fort til jobben og tilbake med erstattninger ved minste misnøye
Uansett, utrolig mange av de positive omtalene her har vill fantasi om hva Oda er kapabel til, og skriver i jublende dikt og synger hyllester for Oda
"Åsså er lissom gutta søte da lixzom"
...Get real, skal du være feik som eff, så gjør det i det minste på en mindre åpenbar måte
Skammelig, jeg blir flau på deres vegne, håper de går konkurs snart, de fortjener ingen kunder
Bestilte varer hos dem
Bestilte varer hos dem . Varene skule bli levert mellom klokken 13.00- 18.00
Fikk beskjed at dem er 5 min unna . Klarte ikke å bli hjemme på 5 min derfor bestillingen ble kansellert mens jeg forklarte at kan levere varene neste dag .
Kjempefornøyd
Alltid kommer når de skal. Leverer alltid det jeg har bestilt. Jeg har til og med fått litt ekstra. Og sjåførene bærer varene helt inn til og med uten at jeg ber om det. Kan ikke bli mer fornøyd
Rask levering, freshe jordbær!!
Bestilte på morgenen, fikk levering samme dag på kvelden. Fikk veldig gode og freshe jordbær! Fikk noen avocado som var myke, men sa fra om det, og fikk beløpet refundert :) God kundeservice!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.